Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe Laptop onderdelen te kopen
Door hun compacte karakter , met veel onderdelen opgepropt in een kleine ruimte , doe - het-zelf reparaties aan laptops kan moeilijker zijn dan op desktop modellen. Belangrijke onderdelen zijn niet altijd beschikbaar op populaire elektronica winkels . Echter , als je nodig hebt om de laptop onderhoud of upgrades uit te voeren , kunt u nog steeds kopen de benodigde onderdelen als je weet waar te kijken . Door het volgen van de juiste stappen , kunt u alle laptop hardware die u nodig hebt te kopen . Wat je nodig hebt
Laptop modelnummer
Toon Meer Aanwijzingen
1

Noteer het exacte modelnummer van uw laptop , algemeen aangetroffen op de bodem van de computer . Wanneer je laptop onderdelen te kopen , zorg ervoor dat de verpakking of een deel omschrijving geeft aan dat het compatibel is met uw laptop merk en model .

Look 2 voor laptop onderdelen tegen lage computer retailers en websites met closeout elektronica kortingen. Als uw laptop is meer dan 1 of 2 jaar oud zijn, kunnen veel onderdelen te vinden op discount retailers . Fabrikanten verkopen vaak overtollige onderdelen te discounts na een computer onderdeel wordt minder populair en minder vaak besteld . Sites zoals ForLaptopLine.com bieden verluidt onderdelen tegen kortingen van " maximaal 45 % " in vergelijking met direct - uit - fabrikant prijzen .
3

Vraag naar speciale bestellingen . Best Buy en andere grote elektronica retailers hebben niet erg veel laptop onderdelen direct beschikbaar op de winkelvloer . Echter , dit betekent niet dat de delen totaal beschikbaar . Hoewel u niet in staat zijn om obscure onderdelen te krijgen , kunt u elementaire laptop RAM-geheugen , harde schijven en schijven rechtstreeks aan te kopen door het plaatsen van speciale bestellingen op de etalage .

Bestel 4 van de fabrikant wanneer u kunt ' t vinden van het onderdeel dat u nodig hebt voor een koopje winkels of grote retailers . Wanneer u op zoek bent naar onderdelen voor een gloednieuwe laptop model , is de kans groot dat je rechtstreeks naar de fabrikant , als delen zelden worden aangeboden door derden voor de nieuwste laptop modellen . Dell, HP en andere toonaangevende laptop providers bieden onderdelen rechtstreeks aan consumenten via hun websites ( zie bronnen ) . Een gedeeltelijke lijst van enkele andere populaire laptop fabrikant websites kunt u vinden op de website van Intel ( zie bronnen ) .

Previous: Next:
  laptops
·Specificaties voor de Lenovo Z…
·Hoe de Wi - Fi-kaart van een Z…
·Printer Types voor Dell Inspir…
·Ik Geïnstalleerd een nieuw LC…
·Hoe te Connect 5.1 Surround So…
·Specs van een Dell Inspiron 15…
·Wat is het verschil tussen Not…
·Hoe te verwijderen van een SD …
·Mijn Acer 5050 laadt niet op 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Erase All -mail at Once op een iP…
·Kindle Routebeschrijving 
·Verschillen in PLC Backplanes 
·Hitachi harde schijf Specificaties 
·Hoe te converteren een WGR614 een WGR614…
·Zo plaatst u een herstel-cd T60 
·Hoe je Toshiba Portege M700 Memory Upgra…
·Hoe het aansluiten van een schakelaar op…
·Wat is Computer Battery Voltage ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com