Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hitachi harde schijf Specificaties
Hitachi Global Storage Technologies , of Hitachi GST , gevestigd in Californië en werd opgericht in 2003 , produceert verscheidene lijnen van harde schijven . Hitachi produceert de merken Desktar , Travelstar , Ultrastar , Endurastar , Microdrive en Cinemastar . De primaire consumentenmerken , Deskstar en Travelstar , zijn ontworpen voor desktop en laptop computers , respectievelijk . Hitachi harde schijven volgen enkele specificaties die u toelaten om het prestatieniveau van de schijven bepalen . Form Factor

De form factor bepaalt welk geval een Hitachi harde schijf past in . Harde schijven met een 3,5 - inch form factor zijn ontworpen voor desktop computers . Harde schijven met een 2,5 - inch form factor zijn ontworpen voor laptop computers . Hoewel u kunt het opzetten van een 2,5 - inch Hitachi harde schijf in te passen in een desktop geval zal een 3,5 - inch desktop harde schijf niet passen in een laptop .
Interface

de interface van een Hitachi schijf bepaalt de snelheid , prestaties en compatibiliteit van dat station . Alle huidige interne desktop Hitachi's en mobiele harde schijven gebruik maken van de Serial ATA , 3 gigabyte per seconde interface. SATA 3GB per seconde harde schijven data met meer dan tweemaal de snelheid van de snelste parallelle ATA harde schijf . SATA 3GB per seconde harde schijven zijn sneller dan SATA 1,5 GB per seconde harde schijven , maar langzamer dan SATA 6 GB per seconde harde schijven . SATA 3GB per seconde Hitachi drives zal draaien op moederborden ondersteunen SATA 1,5 GB per seconde en SATA 6 GB per seconde technologie . Op een SATA 3 GB per seconde harde schijf naar een PATA moederbord aansluit , moet je een PATA - naar - SATA- interface-adapter . Het runnen van een SATA 3GB per seconde harde schijf op een PATA- moederbord zal ook cap overdrachtsnelheid van de harde schijf tot 133 megabyte - de snelheid van de snelste PATA schijf
Capacity
< . br >

De capaciteit bepaalt hoeveel data een Hitachi harde schijf zijn sectoren kan schrijven voordat het loopt uit de beschikbare opslagruimte . Wanneer alle van de sectoren op de harde schijf vol zijn , kan de harde schijf niet meer gegevens niet schrijven naar de schijf . Hitachi interne desktop harde schijven hebben tot een 2 - terabyte - 2000 - gigabyte - capaciteit . Mobiele harde schijven kunnen maar liefst 750GB aan gegevens naar de schijf te schrijven .
RPM

De hogere toerental van de harde schijf per minuut , hoe sneller het vermogen om data te lezen . Het aantal keren dat in een minuut spindel van de harde schijf kan een 360 - graden rotatie maken bepaalt de RPM van een Hitachi harde schijf . Zowel desktop -en mobiele Hitachi harde schijven hebben RPM snelheden van 7200 , een gemiddelde snelheid voor harde schijven . Deskstar 5K1000 gebruikt CoolSpin , die tot doel heeft om de drive koel te houden en verhogen de levensduur door het verlagen van haar vermogen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat zijn Tier 1 -opslag ? 
·Hoe om bestanden te exporteren…
·Hoe CMOS batterij vervangen in…
·Hoe de Cubed Root op een TI - …
·Hoe het opzetten van DSL 
·Hoe maak je een USB Pendrive B…
·Hoe kan ik een DVD-R converter…
·Hoe Napster Nummers Burn 
·Zelfgemaakte schotel antenne v…
  Related Articles
Hoe maak je een harde reset op je iPad 
Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
Kan u een upgrade van de harde schijf op…
Toegang krijgen tot mijn iPad als een Dr…
Het uploaden van foto's naar externe har…
Hoe maak je een harde reset op de Pandig…
Kan ik Steek mijn externe schijf in mijn…
Hoe Hard Reset een Pantech Element Table…
Hoe maak je een harde schijf installeren…
  Hardware Articles
·Hoe te Read - Only Photo Bestanden wisse…
·Verschillen in Brother toners 
·Wat is een TransFlash kaart 
·Hoe je Bluetooth-apparaten ontgrendelen 
·Hoe maak je een PCI tv-tuner installeren…
·Specs op een Dell Latitude E5500 
·Hoe een BIOS-wachtwoord verwijderen op e…
·Hewlett Packard PSC 2210 Printer Problem…
·Hoe maak ik Sluit een antenne aan een Br…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com