Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Verschillen in PLC Backplanes
Gespecialiseerde computers die machines en processen kunnen werken worden aangeduid als programmeerbare besturingen of PLC's . Ze zijn vergelijkbaar met personal computers, omdat de grote machines winkel geheugen , hebben centrale verwerkingseenheden , communiceert met andere machines en werkt samen met diverse software programma's . Echter , PLC's werken in ruige industriële omgevingen . PLC's hebben ook backplanes die zijn gelegen aan de achterzijde van PLC kasten waar de gespecialiseerde computers interconnect logica en bedieningselementen . Een backplane is een printplaat die uitbreidingssleuven of sockets die verbinding maken met andere printplaten heeft . PLC achterwanden kunnen worden gebruikt als netwerk routers afzonderlijke controleniveaus zoals de input en output apparaten en bedrijfscommunicatie . Soorten Backplanes

Actieve backplanes
omvatten moederbord en bus stuurschakeling . Dit type backplane geen werkwijze apparaten zoals chipset , centrale verwerkingseenheden ( CPU) of cache . Een passieve backplane houdt circuits voor busverbindingen . Soms bevat stuurprogramma's en bussen . Bestuurders verbinden hardwarecomponenten om software of besturingssystemen , terwijl bussen doorgeven van gegevens door de computer . Bovendien beide soorten achterwanden de mogelijkheid om twee bussen met een brug .
Bustypen

verschillen backplanes afhankelijk van het type bus . Bijvoorbeeld , de industrie standaard architectuur bussen , ook wel ISA bus zijn en uitgang mechanismen die de overdracht van 16 - bit gegevens met een snelheid van 8 MHz regelen . Een verbeterde versie van de ISA bus overdraagt ​​32 - bit data . Een lokale bus -eenheid voor een high - end computer staat bekend als een Peripheral Component Interconnect dat 33 beweegt - en 64 - bit gegevens met een snelheid van 33 MHz . Daarnaast is het leger , een aantal commerciële bedrijven en industriële bedrijven kiezen voor een meer heavy - duty bus , zoals de Versa Module Eurocard bus - een eenheid die de mogelijkheid tot overdracht heeft 8 - , 16 - , 32 - en 64 - bit data .
Specificaties

Backplanes
moeten imperatief specificatie hebben om uit te voeren . Bijvoorbeeld , een laag profiel backplane wordt geleverd met uitbreidingssleuven die zitten op een bus riser aangesloten op een moederbord . U kunt een full - size geavanceerde technologie printplaat die een breedte van 12 centimeter en een diepte van 13,8 inch is te vinden. Echter , kleine vooruitgangstechnologie platen hebben een breedte van 8,57 centimeter en een diepte van 13,04 centimeter . Een andere vorm factor is de NLX , ook wel aangeduid als InteLex die een verscheidenheid van processoren en technologieën, waaronder USB-poorten en de versnelde grafische havens handvatten . Daarnaast kunt u gemeenschappelijke backplane maten, zoals het vinden Grootte A die 3,93 overspant met 6,2 inch mm , de Maat B die 9,1 centimeter overspant met 6,2 centimeter en Maat C dat 9,1 centimeter overspant tot 13,5 centimeter
< br > aantal Card segmenten

Backplanes
hebben een verscheidenheid van connectoren en elk aantal segmenten op een backplane kan er anders uitzien. Een actieve backplane heeft een plaats voor een centraal verwerkingssysteem aan te sluiten op het apparaat . Sommige backplanes hebben een sleuf om een toetsenbord aan te sluiten , terwijl andere backplanes hebben slots voor apparaten op de bus storingen te verminderen .
Input Secties

Een PLC bestaat uit een verscheidenheid van analoge en digitale apparaten . De analoge ingang kaart verandert een spanning op een vergelijkbaar digitaal getal dat een CPU leest . Sommige analoge apparaten zijn flow meters , thermokoppels en transducers . De digitale ingang kaart bestuurt een component die stuurt een aan of uit signaal, zoals een limiet schakelaar , drukknop of een sensor .
Output Secties

Een PLC heeft ook analoge en digitale uitgang kaarten op de backplane . De analoge kaart heeft de mogelijkheid om een apparaat in of uit te schakelen . Het transformeert een digitaal getal ontvangen van een CPU daadwerkelijke stromen of spanningen . Sommige mensen gebruiken deze signalen om drukregelaars en mass flow controllers en positie opereren .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe partitie USB Drives 
·Hoe maak je een geheugenkaart …
·Hoe maak je een Dropped harde …
·Hoe maak je een Western Digita…
·Common File Associations Met .…
·Hoe verzorg ik van Hard - Disk…
·Hoe de informatie opslaan op e…
·Hoe maak je een spiegel map ma…
·Hoe maak je een Logitech webca…
  Related Articles
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
Hoe kan ik meer apps in de Apple iPad La…
Hoe te openen kantoor in een iPad 
Hoe om te gaan naar Airplane Mode in de …
Hoe te Apps bijwerken in een Jailbroken …
Hoe te Albums maken in iPad 
Hoe je iPad niet weergegeven in iTunes P…
Hoe kan ik een iPad in ESL Gebruik 
Hoe je Safari Erase in een iPad 
  Hardware Articles
·Hoe te Groepsbeleid importeren op een lo…
·Hoe maak je een Windows XP Media Center …
·Hoe kan ik Hook Up My Computer op de TV …
·Hoe te bevestigen van een LCD -projector…
·Hoe Computer Moeder Boards Reinig 
·Hoe de Toner Paginateller resetten op ee…
·Hoe schoon LightScribe DVD Drives 
·Hoe je iPad Weer Apps kopen 
·Hoe om muziek Synchroniseren met een Fla…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com