Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Specificaties voor de Lenovo Z60m
De Lenovo Thinkpad Z60m notebook computer kwam op de markt in 2005 . Ten tijde van de introductie werd het beschouwd als een high - end model en verkocht voor ongeveer $ 2200 . Het bood kopers verschillende opties qua processor , netwerken , en afbeeldingen . De Z60m is niet meer in productie , maar gerenoveerde units zijn nog steeds beschikbaar voor aankoop online . Fysische eigenschappen , Batterij

De Z60m meet 14,1 cm breed en 10,3 cm diep . Met het scherm gesloten is 1,5 centimeter dik . De computer weegt tussen 5,9 en 6,9 pond, afhankelijk van het scherm en het type batterij . De computer maakt gebruik van een zes - cell of negen - cell batterij . De zes - cell versie biedt tot vier uur van het leven en de negen - cel biedt tot zes uur gebruik .
Processor

De Thinkpad Z60m is leverbaar met ofwel een Intel Pentium M processor of een Intel Celeron -processor , zowel met Windows XP . De Pentium model is verkrijgbaar met kloksnelheden van 1,7 gigahertz , 1,86 GHz , 2,0 GHz of 2,13 GHz en beschikt over een 2MB L2-cache en een 533 megahertz front side bus . Celeron modellen zijn verkrijgbaar in 1,5 GHz en 1,6 GHz kloksnelheden en hebben een 1MB L2-cache en een 400 MHz front side bus .
Poorten en aansluitingen

de Z60m heeft een hoofdtelefoon en microfoon aansluiting aan de linkerzijde evenals een PCMCIA PC card slot , ExpressCard slot , Firewire poort , RJ - 11 modem jack , RJ - 45 Ethernet- LAN-poort en een VGA-video -uitgang voor een externe monitor . Er is een drie - in-een kaartlezer aan de voorkant rechts van de computer die MemoryStick , MMC , en SecureDigital kaarten kunnen lezen . De rechterkant van de computer heeft twee USB 2.0-poorten , S - video out , en een dvd-station . Er is een extra USB -poort aan de achterkant van de computer . De onderkant van de case heeft een connector voor een port replicator of het dockingstation .
Geheugen en Schijven

Er zijn sleuven voor twee PC4200 , non - parity , DDR2 SODIMM geheugenmodules . Elke sleuf kan tot 1 GB geheugen , waardoor een maximale systeemgeheugen van 2 GB . De computer wordt geleverd met 1 GB geheugen is geïnstalleerd . Voor de opslag van gegevens , is er een 100GB SATA harde schijf die werkt bij 5400 rpm . De computer heeft een compartiment voor een cd /dvd-station aan de rechterkant , die wordt aangeboden als een optie .
Audio , Video , Netwerk

De computer biedt volledige duplex geluid met de audio controller op het moederbord . Video wordt afgehandeld door een ATI X600 grafische kaart met 128 MB videogeheugen . De maximale resolutie van het scherm is 1680 bij 1050 pixels op het 15.4 - inch breedbeeld TFT- scherm . Door het gebruik van het optionele docking station , kunt u een externe LCD-monitor met een DVI -aansluiting aansluiten en het bereiken van een resolutie van 2048 bij 1536 pixels . Alle modellen worden geleverd met een 56K v.92 modem en een 1 GB Ethernet-adapter op het moederbord . Als optie kunt u een 802.11a/b/g Mini-PCI draadloze adapter en Bluetooth draadloze technologie .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe de Password Reset op een H…
·Hoe kan ik Vervang de Klok Bat…
·Averatec 6200 Specs 
·Hoe maak je een HP ze4200 Demo…
·Hoe de instellingen op een Ace…
·De voordelen van laptops dan d…
·Hoe te openen een HP Pavilion …
·Hoe je films kopiëren naar ee…
·Hoe te Toetsenborden vervangen…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een monitor toe aan een Dell…
·Hoe naar Ground Met Banaan Jacks 
·Hoe je de scanner gebruiken op een Lexma…
·U kunt synchroniseren van een iPad om tw…
·Hoe maak je herconditioneringsmodus een …
·Hoe maak je een CD-speler te verwijderen…
·Hoe maak je een computer aansluiten op e…
·Hoe maak je een Stripped Miniscrew Extra…
·Xerox 6R881 Compatibel tonercartridges 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com