Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe je films kopiëren naar een laptop
opslaan films op uw laptop kan handig zijn voor entertainment op de gaan , vooral wanneer ze reizen . Als je zou willen om films die je hebt in je DVD-collectie op uw laptop op te slaan , is er een gratis programma dat maakt het makkelijk om films op DVD op uw laptop computer te kopiëren . Wat je
Laptop met DVD drive
Need Toon Meer Aanwijzingen
DVD Decrypter

Download 1 en installeer DVD Decrypter . DVD Decrypter is een gratis programma dat rips de video-informatie van een DVD . Hoewel het programma wordt niet meer gemaakt , zijn er nog verschillende locaties online waar het programma kan worden gedownload . Kopen van 2

Plaats een dvd in het dvd-station van uw laptop computer . Open DVD Decrypter en wachten tot de DVD informatie om automatisch te vullen in het venster .
3

Ga naar het menu -modus en selecteer " File . " Deze instelling zal rippen de afzonderlijke filmbestanden af van de disc , moet u deze bestanden naar de film om te zetten in een digitale kopie die kan worden opgeslagen op uw computer
4

Klik op de map in het vak " Destination " en navigeer naar de map waar . je zou willen om de video bestanden op te slaan vanaf de DVD . Nadat u een map hebt geselecteerd , klikt u op " OK" aan te wijzen als de map opslaan .
5

Gebruik de " decoderen "-knop , die verschijnt als een DVD-schijf met een pijl die wijst naar een harde schijf , om te beginnen met het rippen van het videobestand DVD in een digitaal filmbestand . De vooruitgang zal worden gevolgd in het venster DVD Decrypter .
DVDx
6

Download en installeer DVDx . DVDx is een programma dat IFO's , de standaard video bestandstype gebruikt op DVD's, in algemeen erkende digitale videoformaten , zoals AVI en MPEG .
7

Ga naar het menu "Bestand " en kies " converteert Open IFO . "Toen het zoekvenster geopend, bladert u naar de map waar je de geripte dvd-bestanden hebt opgeslagen . Dubbelklik op het IFO -bestand dat u wilt openen . Er zullen tal van IFO- bestanden die zijn gemaakt van een DVD . De grootste bestand in de lijst de werkelijke filmbestand het merendeel van de tijd . De andere IFOs zijn de menu's , titels en andere video's opgenomen op de DVD .

Klik 8 op de knop die eruitziet als een filmrol aan de ingang in te stellen . Stel de "Output Frame Rate ", die aan de rechterkant van de " Settings Input " venster om de juiste framerate weergegeven . Standaard DVD's in de VS hebben een beeldsnelheid van " 23.976 ( NTSC ) . " Klik op "OK " om de instellingen te bevestigen .
9

Open het venster " Output Settings " door te klikken op de filmstrook knop . Selecteer het formaat dat u wilt dat de film op te slaan als uit het drop -down in de linker bovenhoek van het "Output Settings " dialoogvenster . In het gedeelte ' Exporteren Instellingen " , klik op de" Whole " knop naast " Max frame. " Klik op" Apply "om de wijzigingen op te slaan .

Druk op 10 op de knop met de rode stip op het op de onderkant van het scherm om te beginnen met het omzetten van het bestand uit IFO naar de indeling die u hebt geselecteerd . De voortgang van de conversie zal worden gecontroleerd op de DVDx scherm . Eenmaal voltooid, zal het bestand worden opgeslagen op uw laptop .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een Airport -kaart…
·Gratis Laptop voor scholen 
·Hoe kan ik Fans Vervang in een…
·Hoe maak je een monitor toe aa…
·Wat is een WinBook Laptop 
·De beste manier om een laptop …
·IBM ThinkPad T42 & T43 Verschi…
·Hoe controleert de Heatsink op…
·Latitude 620D Dell Specs 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe om te achterhalen wat biometrische C…
·AMD Vs . Intel CPU Vergelijking 
·Hoe te wachtwoord beveiligen een USB Mem…
·Hoe maak je een Dell Dimension Restore t…
·Hoe de harde schijf van een Dell Latitud…
·Hoe maak je een grafische kaart 
·Hoe je opnemen om Amplitude Uit een iPad…
·Kan een iPad Lees tekstbestanden ? 
·De rol van de Microprocessor 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com