Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Printer Types voor Dell Inspiron 1525
Wanneer u een Dell Inspiron 1525 laptop te kopen , is het een goed idee om te kijken naar de accessoires die u ook nodig hebt . Als u al een inkjet of laser printer met een USB -interface bezitten , kunt u in staat om diezelfde printer gebruiken met uw nieuwe laptop . Maar als je in de markt voor een nieuwe printer , evenals een nieuwe laptop , loont het om de soorten printers die zal het beste werken te overwegen . Printers Inkjet

Een kleine inkjetprinter is een uitstekende metgezel voor de Dell Inspiron laptop . Als u uw Dell gebruiken met een docking station , kunt u gemakkelijk de inkjet printer om de printer -poort aan de achterkant van het docking station aan te sluiten. Anders kunt u de printer aansluiten op de USB-poort op uw laptop , of de aanschaf van een inkjetprinter met draadloos afdrukken ingebouwd
Personal Laser Printers

Laser printers kunnen produceren uitstekende kwaliteit output , en de dalende prijzen op deze eenheden hebben ze betaalbaar voor meer en meer gewone gebruikers in 2011 maakte . Zelfs zo , de relatief grote omvang van een personal laserprinter maakt het een betere keuze voor laptops die worden gebruikt met docking stations . Als u geen gebruik van uw laptop met een docking station , het toevoegen van een laser printer op uw bureau kan een slimme zet zijn.
USB -interface

Ongeacht welke type printer dat u kiest , moet je op zoek naar een met een USB -interface . Deze dagen zowat elke printer is ontworpen om aan te sluiten via de USB-poort , maar sommige oudere modellen nog steeds gebruik van een parallelle poort . Zelfs als je verwacht om draadloos te printen meeste van de tijd , is het een goed idee om de USB -interface beschikbaar als back-up in gebieden waar er geen Wi - Fi-ontvangst of voor momenten dat uw draadloze netwerk niet werkt hebben .

draadloze printers

Als u uw Dell Inspiron 1525 laptop te houden in een docking station de meeste van de tijd , kunt u gemakkelijk gebruik maken van de printers en andere apparaten die op dat dok . Maar als je nodig hebt om je laptop te gebruiken wanneer het wordt losgekoppeld , het opzetten van een draadloze printer op uw thuis-of kantoornetwerk kan veel handiger zijn. Veel moderne printers worden geleverd met draadloze ingebouwd, terwijl anderen vereisen de toevoeging van een draadloze kaart . Zodra de draadloze printer is ingesteld , kunt u afdruktaken rechtstreeks naar de printer te sturen zonder dat de laptop in een docking station of om het rechtstreeks aansluiten op een printer .
Portable Printer

Als je veel reist met uw Dell Inspiron 1525 laptop , het toevoegen van een draagbare printer voor uw laptop zaak maakt veel zin . Deze draagbare printers wegen slechts een paar kilo en ze sluit eenvoudig aan op de USB -poort op de laptop . Draagbare printers zijn ideaal voor het creëren van harde kopieën op de weg en voor het afdrukken van facturen en andere documenten die nodig zijn voor uw bedrijf .

Previous: Next:
  laptops
·Dell Inspiron display Removal 
·Hoe kan ik een laptop in het b…
·Hoe om WiFi te gebruiken op ee…
·Toshiba Tecra 9100 Specificati…
·Soorten RAM voor LG K1 Series …
·Hoe te Installeer de ingebouwd…
·Hoe kan ik een laptop converte…
·Handmatig Shut Down een Laptop…
·Dual Core Pentium T 4200 Kenme…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
Hoe maak je een SIM-kaart wijzigen een i…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een S Video-aansluiting conv…
·Hoe een R3000 Keyboard Vervang 
·Wat is de LCD Cover van een laptop 
·Hoe te testen headset microfoons 
·Hoe te Gooi Computers & Printers 
·Hoe volledig wissen een Dell Hard Drive 
·Wat is Bussnelheid op een processor ? 
·DVD Opties voor Mac Mini Servers 
·Hoe maak je een Wireless Notebook Laser …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com