Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik een laptop in het buitenland Schip
De meest voorkomende reden voor het verschepen van een laptop is op te sturen naar een reparatie faciliteit , maar af en je kan andere redenen hebben om je laptop in het buitenland te sturen . Bij verzending van uw laptop in het buitenland , zorg ervoor dat het goed is verpakt , verstuurd via een gerenommeerde luchtvaartmaatschappij en verzekerd tegen verlies en beschadiging . Wat je nodig hebt
Laptop vak
noppenfolie of schuim
Packing tape
Backup media
Toon Meer Aanwijzingen
1

Back -up van uw gegevens . Voordat u af te sturen van uw laptop , is het essentieel dat u stappen ondernemen om alle gegevens te bewaren , zodat u het kan migreren naar een nieuwe machine als uw laptop is verdwenen of beschadigd is . Volg uw besturingssysteem instructies voor het doen van een volledige systeemback-up . Houd de back-up schijven of harde schijf op een veilige plaats . Overweeg het maken van twee backups , net veilig te zijn . Kopen van 2

Koop een laptop mailing doos . UPS en FedEx allebei dozen speciaal ontworpen voor de scheepvaart laptops . Deze boxen hebben de juiste hoeveelheid ruimte voor verpakkingsmateriaal en meestal een kant ruimte voor alle accessoires die u verzendt , zoals de AC- adapter . Dit biedt ook extra kussen voor de laptop zelf .
3

Verwijder de batterij en stroomadapter . Wikkel deze zorgvuldig in noppenfolie en plaats ze in de sectie zijkant van de doos gemaakt voor accessoires .

Wrap 4 de laptop zelf in noppenfolie , plaats het in de doos en vul de extra ruimte in de doos met schuim pinda's of andere verpakkingsmaterialen . Er moet ongeveer 2 centimeter van de ruimte gevuld met verpakkingsmateriaal helemaal rond de computer .

Seal 5 de doos stevig vast. Gebruik hoogwaardige verpakkingstape en sluit het vak volledig . Dek alle naden met de tape .
6

Selecteer de beste drager voor uw land van bestemming . Zorg ervoor dat de vervoerder niet haar diensten uit te besteden in het land dat u verzending naar . Als dat zo is , kies een andere vervoerder . Onderaannemers kunnen moeilijk aan te pakken bij het indienen van een claim , moet er iets gebeuren met uw computer . Als je eenmaal een drager hebt gekozen , verzekeren het pakket voor de volledige waarde van uw laptop en de gegevens die het bevat .

Previous: Next:
  laptops
·Wat heb je nodig om verbinding…
·Hoe te installeren Windows XP …
·Hoe te vervangen een Toshiba S…
·Hoe te Drag & Drop Zonder een …
·Verschil tussen een Laptop Doc…
·De beste Laptops voor meisjes 
·Hoe de IBM ThinkPad T42 Herste…
·Hoe te Stickers verwijderen va…
·Hoe configureer ik het display…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat zijn de beste kleur kopieerapparaten…
·Hoe kan ik mijn documenten verplaatsen n…
·Hoe je het scherm op een Acer Aspire 551…
·Wat voor soort Web Browsing kunt u doen …
·Hoe Memory In de Recovery D Drive 
·Wat is DDR2 en DDR3 ? 
·De Verhoogde Zakelijk gebruik van Magnet…
·Delen van een USB Flash Drive 
·Intel 3.2 GHz processor Specs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com