Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Wat heb je nodig om verbinding een oude laptop naar Draadloos internet ?
Laptop computers met een volledig geïntegreerde draadloze netwerktechnologie voor het eerst werden geïntroduceerd om de computer wereld in het begin van het eerste decennium van de 21ste eeuw . Voordat dit , kon laptops alleen verbinding maken met het internet via " bedraad " apparaten, zoals telefoon- modems en Ethernet -aansluitingen . Hoewel het mogelijk is een oude " bedrade" laptop draadloos netwerk te converteren , is niet altijd gemakkelijk , afhankelijk van de leeftijd van de laptop . Speciale adapters , chauffeurs en een meer moderne Windows-besturingssysteem zal echter helpen . PCMCIA slots maken het gemakkelijk

Als uw oude laptop een PCMCIA -slot op de dia --- een sleuf over de breedte van een creditcard --- je kan in geluk . Vele merken en modellen van PCMCIA wireless netwerkkaarten zijn online beschikbaar en in computeronderdelen winkels die zal bijna direct een oude laptop te converteren naar Wi - Fi . Voor het kopen van een PCMCIA WiFi -kaart , zorg ervoor dat uw besturingssysteem compatibel is met het product . Als u nog niet gebruikt het PCMCIA slot voor, of in lange tijd , check uw systeem Apparaatbeheer om te controleren of de stuurprogramma's voor het PCMCIA slot zijn nog bezig . Het kan nodig zijn om ze opnieuw te installeren om een nieuwe draadloze kaart te bedienen .
USB Connectoren Potentieel Solution

Als uw laptop niet over een PCMCIA-slot , maar je hebt USB -poorten aanwezig , kunt u een USB Wi - Fi-kaart of een speciale adapter aan op een Wi - Fi-verbinding op je laptop te creëren schaffen . De USB " blade " kant van de speciale adapter past in de USB-poort , terwijl het andere uiteinde heeft een socket voor het inbrengen van een PCMCIA draadloze kaart . Deze adapters zijn meestal alleen online verkrijgbaar bij gespecialiseerde computer -adapter en kabel sites. Het probleem met deze workaround is dat als een laptop is zo oud het niet over een PCMCIA -slot , is het vaak te oud om USB ofwel .
Ethernet Adapters
bieden

Evenzo, als je oude laptop heeft inderdaad een " bedraad " Ethernet -poort , maar geen ingebouwde PCMCIA -sleuf , kunt u een speciale " dongle "-adapter die wordt aangesloten op de Ethernet -aansluiting op de laptop te kopen en biedt een PCMCIA slot voor een draadloze of een draadloze inrichting zich aan de andere kant . Deze speciale dongles zijn meestal alleen online bij speciale computer kabel en adapter winkels gevonden . Nogmaals, de " catch " is dat als een laptop is zo oud het niet over een PCMCIA -slot , het te oud om een Ethernet -aansluiting bieden ook kan zijn .
Windows XP zal helpen < br >

Terwijl laptops met oudere versies van Windows is bekend dat ze " aanpasbaar , " en zal een upgrade naar een draadloze netwerkkaart van elk type te kunnen , is het werk veel gemakkelijker gemaakt als de laptop draait op Windows XP . Windows XP kan op een laptop zo langzaam en zo oud als men met slechts 700 megahertz processor en slechts 256 MB RAM-geheugen geïnstalleerd worden . Upgraden naar Windows XP kan dus lonend omdat XP biedt meer hulp op het gebied van drivers voor de moderne draadloze kaarten . Anders kan je "jacht " - vaak vruchteloos --- voor drivers voor een moderne Wi - Fi-kaart die werkt met Win2000 , Win98 of Win95

.

Previous: Next:
  laptops
·Hoe vindt Welk type van laptop…
·Hoe de CMOS-batterij vervangen…
·HP Compaq Pavilion N5445 Speci…
·Mijn Toshiba Laptop accu niet …
·Hoe kan ik een Inverter vervan…
·Hoe maak je een WiFi -antenne …
·HP 2113E Specificaties 
·Hoe u uw Alienware Van Overver…
·Hoe de kunststof deksel te ver…
  Related Articles
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Wat is een jailbroken iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Hoe maak je een harde reset op je iPad 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kunt u lezen eBooks op de iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe Hook Up een laptop op afstand naar e…
·Hoe te Refill een HP 49 inktcartridge 
·Hoe kan ik een NTFS-volume defragmentere…
·Hoe maak je een harde schijf formatteren…
·Toshiba A215 - S6816 Specificaties 
·Waarom Multitask Processing Matters 
·Hoe kan ik als vervanging van een mini U…
·Hoe hardware & software controleren 
·Hoe het opzetten van een wachtwoord in e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com