Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
De beste Laptops voor meisjes
Er is geen tekort van laptops om uit te kiezen wanneer je besluit om een ​​nieuwe aan te schaffen . Als u op zoek bent naar een girly of vrouwelijke laptop te helpen uiten uw stijl en persoonlijkheid , terwijl je je school werk te doen of aan te vullen een belangrijke taak voor je baas , zult u blij zijn te weten dat je niet hoeft om de kwaliteit te offeren voor zijn stijl . Witte MacBook

Deze laptop met een 13 - inch scherm heeft een strakke , klassieke uitstraling en een strak design . Het heeft geen scherpe randen en is ook goed te gebruiken . De multifunctionele trackpad maakt het scrollen en navigeren op je bureaublad ongelofelijk eenvoudig . Daarnaast is de heldere , kleurrijke weergave helpt foto's en afbeeldingen tot leven te brengen . Het is een beetje duurder dan andere laptops , maar de meeste Mac-gebruikers zou zeggen het is goed zijn prijskaartje waard . De computer weegt net onder de vijf pond voor eenvoudige draagbaarheid in een laptop tas of rugzak .
Dell of Dell Mini

Dell
produceert een aantal verschillende laptops kunt u kiezen uit variërend van 14 - tot 17 - inch schermen , inclusief de Dell Mini , die een 10,1 - inch scherm heeft . Op de website van Dell , kunt u ervoor kiezen om een ​​aangepaste laptop bouwen zodat heeft de exacte functies en geheugen je nodig hebt . U kunt kiezen uit een aantal verschillende externe kleuren om u te helpen uiting aan uw stijl , zoals blauw , roze , rood , zwart of groen . Dell Mini weegt ongeveer drie kilo en kan gemakkelijk worden toted rond in je tas , maar grotere modellen wegen tot zeven pond of meer , waardoor de mobiliteit alleen mogelijk door middel van laptop tassen of rugzakken .
Acer Aspire One

Acer 's Aspire One netbooks
zijn klein, weegt minder dan drie pond, past in je tas en hebben een levensduur van ongeveer vijf uur of meer accu . De prijs van de Acer Aspire One is lager dan de meeste netbooks , maar je hoeft niet naar de computer snelheid te offeren voor de lagere prijskaartje . Het komt ook in verschillende snoep - achtige kleuren , waaronder blauw , roze , paars en wit , evenals de meer traditionele kleuren zwart en grijs .
HP Mini
< slogan p > HP's , " The Computer is Personal Again , " geldt zeker voor zijn reeks van mini - netbooks . U kunt kiezen voor 8.9 - of 10.1 - inch schermen , evenals verschillende externe kleuren zoals wit , blauw , rood , roze en zwart , en een plaid , swirl of floral design . HP biedt zelfs een Mini 210 Vivienne Tam editie netbook dat een ontwerp is voorzien van de modeontwerper , speciaal gemaakt voor de fashion - forward vrouwelijke klanten van HP. Alle netbooks wegen ongeveer £ 3 of minder voor eenvoudige draagbaarheid in elk type van zak .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe te Batterijen veranderen o…
·Hoe de DC jack op uw HP Pavili…
·Hoe te Kodak M863 Foto's afdru…
·Hoe kan ik een Acer Aspire 561…
·Hoe stel ik de ventilator op e…
·Laptop Touch Screen Voordelen 
·Een alternatieve manier om een…
·Een verscheidenheid van laptop…
·De specificaties van een Compa…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe te Refill de tonercartridges voor ee…
·De specificaties voor een HP 1522NF 
·Hoe maak je een batterij installeren op …
·Hoe om bestanden uit een laptop te drage…
·Zebronic interne TV-tuner -kaart Feature…
·Hoe maak je een scan van HP Deskjet Fa28…
·Hoe te spelen Computer Music Via een ont…
·Hoe maak je een Video Tape Transfer naar…
·Micro SD Card Speed ​​Vergelijking 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com