Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Worden Gerenoveerde Laptops OK & Safe ?
U hebt een nieuwe computer , maar modellen die de functies die u wilt zijn bent veel verder dan uw budget . Voordat u beknibbelen op een uitgeklede nieuwe computer , overweeg dan de aanschaf van een laptop gerenoveerd . Refurbished laptops kosten vaak 10 tot 25 procent minder dan nieuwe modellen met vergelijkbare statistieken , volgens Smart Money . Als je ijverig over het proces bent , uw tweedehands laptop niet naar de tweede klasse. Definitie

De term gerenoveerde omvat alles van cosmetische gebreken en schade aan de doos scheepvaart , met een computer die werd genomen uit de doos eens aan te tonen voor een klant . Zelfs als de computer is nooit daadwerkelijk is gebruikt , kan het niet legaal verkocht worden als nieuw . Opgeknapte computers worden onderworpen aan een volledige inspectie door gekwalificeerde technici die de machine om de originele werkende staat te herstellen . De fabrikant of de verkoper biedt de gerenoveerde merchandise te koop tegen een aanzienlijk lagere prijs .
Check Out de Software en Retourbeleid

je een laptop kopen zonder originele software en licentiesleutels . Als uw laptop is voorzien van vooraf geïnstalleerde software zonder back-up schijven voor de besturingssoftware , vraag dan of het apparaat bevat software die u toelaat om uw eigen herstel -cd's of dvd's op blanco media te branden . Zonder back-up OS schijven , kan je jezelf van geluk als je grote problemen ondervinden met de computer . Ook informeren over het terugkeerbeleid - veel grote retailers hebben een 30 - dagen terugkeerbeleid . Indien het rendement niet zijn toegestaan ​​, lopen .
Aandringen op een garantie

Verblijf ver van deals die computers bieden "as is " voor bodemprijzen . Meest gerenommeerde fabrikanten en retailers bieden een soort van garantie op hun computers - 90 dagen is gebruikelijk . De beschikbaarheid van een uitgebreide garantie is een teken dat de handelaar of de merchandiser staat achter het product . Een goede garantie biedt 24/7 support en 100 procent dekking voor onderdelen en arbeid . Andere wenselijke functies zijn onder nieuwwaarde dekking en de mogelijkheid om de garantie over te dragen als u besluit om de computer te verkopen .
Stok Met bekende merken en Vendors

De gemeenplaats " indien het klinkt te mooi om waar te zijn , is het waarschijnlijk , " was nooit meer waar dan in verwijzing naar het kopen van een laptop gerenoveerd . Wees op uw hoede van de aankoop van een laptop via ongeteste sites van derden . Een verstandiger strategie is om computers opgeknapt rechtstreeks kopen bij de fabrikant of van gerenommeerde sites zoals Newegg en Tiger Direct , volgens Smart Money . Stok met de grote merken ook - heb je meer kans om vervangende onderdelen of een plaats die uw laptop kan repareren indien nodig vinden

.

Previous: Next:
  laptops
·Hoe de cd - rom Update over ee…
·Hoe kan ik een Dell D820 Batte…
·De Beste Kleine Laptop Compute…
·Lithium - Ion Laptop Accu & de…
·Hoe kan ik mijn Dell-laptop Fa…
·Toshiba Satellite Batterij Rec…
·Gateway laptop computers ( en …
·Wat is de functie van een Self…
·Hoe kan ik een laptop Outdoors…
  Related Articles
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
Hoe om te zien hoeveel iPad Apps Ben in …
Hoe om te testen of iPad Apps legitiem z…
Hoeveel mAh Zijn in een iPad batterij ? 
Heeft een iPad Gebruik Wi - Fi of 3G ind…
Zijn de iPad Games Compatibel met de iPo…
Vijf redenen Tabletten zijn verschillend…
Wat zijn de verschillen in de iPad en ee…
Wat zijn de verschillen tussen de iPad e…
  Hardware Articles
·Hoe Vergelijk Laptop Computer Prijzen 
·Hard Drive Data Recovery Technieken 
·Hoe meer geheugen /ruimte op uw computer…
·Hoe gegevens opslaan op een slechte hard…
·Hoe om schijfruimte vrij te maken op de …
·Chip Reset Routebeschrijving voor de Can…
·Problemen met netwerkprinters in Windows…
·Overeenkomsten tussen Modems & Codecs 
·Hoe lang kun je Leave a Laptop Op 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com