Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe kan ik RAM in een laptop
Een manier om de levensduur van oudere laptops uit te breiden is om ze te upgraden met extra RAM-geheugen . Het geeft de laptop extra verwerkingsvermogen en versnelt een anders trage computer . De nieuwere software programma's die voorheen zou stikken op een oudere langzamere laptop zal veel beter draaien op een verbeterd systeem . Naast de verbeterde verwerking van de prestaties , het upgraden van een oude computer met RAM-geheugen is een win - win want upgraden is veel goedkoper dan de aanschaf van een gloednieuwe laptop . Wat je nodig hebt
RAM
schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Bepalen hoeveel RAM uw laptop heeft momenteel en hoeveel het kan vasthouden . Laptops die het Windows -besturingssysteem te gebruiken kan de hoeveelheid RAM weergeven door naar het tabblad Algemeen van het venster System Properties ( toegankelijk via klikken op de knop " Start" van uw computer , dan op 'Configuratiescherm & # x201D , en " Systeem " ) . Om erachter te komen hoeveel RAM-geheugen van de laptop kan houden , lees de handleiding van de fabrikant of bezoek de website om de specificaties van de laptop model te downloaden .

Bestel compatibele RAM 2 . Als het eenmaal is bepaald hoeveel extra RAM-geheugen van de laptop kan accepteren , en bestel de hoeveelheid RAM vereist .
3

Koppel de laptop en de batterij te verwijderen . Alvorens te beginnen met de installatie , is het belangrijk om alle energiebronnen uit te schakelen om elektrische schokken te voorkomen .
4

Zoek het paneel waaronder het RAM is geïnstalleerd en open het. Raadpleeg de handleiding van de computer als u niet zeker weet welk paneel is de juiste men te verwijderen . RAM panelen worden meestal aan de onderkant van de laptop . Sommige laptop panelen kunnen worden verwijderd door het indrukken van een knop , terwijl andere het gebruik van een kleine schroevendraaier . Eenmaal gevestigd , verwijder het paneel aan de bestaande RAM en beschikbare RAM-sleuven bloot .
5

Plaats de nieuwe RAM . Raadpleeg de handleiding van de computer voordat u de upgrade . Als u het vervangen van de oude RAM , verwijder het oude geheugen knobbeltjes en plaats de nieuwe erin . Als u toevoegt aan de bestaande RAM , plaatst u de geheugenkaart knobbeltjes in een van de beschikbare slots . Zorg ervoor dat de knobbel is volledig geïnstalleerd en stevig op zijn plaats .
6

Vervang het paneel covers . Stekker in de computer en zet hem aan . Zodra de computer is up and running , kijk of de computer herkent de upgrade . Ga terug naar het venster Systeemeigenschappen te zien als de nieuwe RAM-geheugen wordt herkend . Als de laptop de nieuw geïnstalleerde RAM-geheugen niet wordt herkend , schakelt u de computer uit en herhaal de bovenstaande stappen om ervoor te zorgen dat het RAM-geheugen wordt vast op zijn plaats .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe te IBM Computer Moederbord…
·Hoe de RAM Needed op een Gatew…
·Gigabyte R577D5 - 1GD - B Vs .…
·Hoe maak je Geheugenkaart een …
·Hoe Memory Strip Upgrade in In…
·Wat is het verschil tussen S -…
·Hoe je RAM-geheugen installere…
·Hoe je het geheugen voor een D…
·Hoe Computer Memory Restore 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een inktcartridge in een Dell…
·Hoe je ePub bestanden aan de slag op een…
·Hoe te Twee headsets Hook Up aan mijn PC…
·Waterstof & Electronic Frequency Generat…
·Hoe de Onboard video op een Sony Vaio Di…
·Hoe de printkop reinigen op een Canon -p…
·Problemen met een DNS - 323 
·Hoe controleert de polariteit van een -4…
·Verschil tussen ABC & Qwerty Toetsenbord…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com