Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe een HP DV8000 Moederbord Video Chip Repair
Een HP Pavilion dv8000 wordt geleverd met een interne videochip die aan het moederbord . De videochip is verantwoordelijk voor alle video -en grafische verwerking . Als de video chip niet goed werkt , een verscheidenheid aan video- processing problemen van trage video's en video's die glitch om een ​​volledig leeg scherm kunnen optreden . Repareren van een slechte videochip betekent volledig ontmantelen van de HP laptop en het vervangen van de chip . Wat je nodig hebt
kruiskop schroevendraaier
Platte kop schroevendraaier
Perslucht kan
Anti - statische polsband
Static - bestendige kunststof zakken
Paperclip
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet de laptop en sluit het. Haal de stekker van de belangrijkste netsnoer . Koppel alle randapparaten los . Dit omvat meestal alle netwerken , data-opslag en externe controle-inrichtingen. Draai de laptop over dus dat is naar beneden met de voorkant naar u toe gericht . Kopen van 2

Aan de onderkant van de laptop , zoekt u de knop batterij release op de linkerkant van de machine . Schuif de knoopbatterij vrijlating naar links en verwijder de batterij uit het compartiment.
3

Zoek de drive deksel de harde compartiment dat lijnen het onderste deel van de laptop . Verwijder de drie kruiskopschroeven uit deze dekking . Til het deksel eraf . Dit zal onthullen de dubbele harde schijven in het compartiment . Schuif elke harde schijf weg van zijn data connector los te koppelen van het moederbord . Til elk station uit het compartiment . Zet de harde schijven in statische - resistente plastic zakken .
4

Verwijder de twee Phillips schroeven uit het deksel van het geheugen ligt boven de nu lege harde schijf ruimte . Til het deksel eraf en leg het opzij . Het interne geheugen is nu zichtbaar . Het heeft twee modules . Uit elkaar trekken van de verende clips aan iedere kant van beide geheugenmodules . Schuif elke module uit zijn individuele socket . Plaats de geheugenmodules in een antistatische kunststof zak .
5

Koppel de twee antennekabels van de draadloze kaart zich in de lege geheugen compartiment . Uit elkaar van de kaart retentie clips en schuif de kaart uit de houder . Plaats de draadloze kaart in een statische - bestendige plastic zak .
6

Zoek de kruiskopschroef bevestigen van de dvd- drive om de linkerbovenhoek van de laptop . Verpozen het paperclip en plaats deze in de release gat op het gezicht van de DVD drive . Duw de paperclip in het gat totdat de schijf uitgeworpen uit het compartiment . Trek de DVD drive uit de laptop en zet het opzij .
7

Verwijder alle kruiskopschroeven van de basis behuizing van de laptop . Dit omvat alle schroeven zich in de vacante hardware compartimenten . Flip de laptop over en open de top . Zoek de scharnierkap . Het is gelegen aan de voet van het LCD-scherm . Wrik het scharnier bedekken met een platte schroevendraaier .
8

Pak de bovenkant van het toetsenbord van achter de bovenste rij toetsen . Kantel het toetsenbord montage naar boven en trek lint kabel van het toetsenbord van het moederbord . Verwijder het toetsenbord assemblage van de laptop en opzij leggen .
9

Koppel de LCD- video -kabel die zich vanaf de linkerkant van het scherm om de video chip in de linkerbovenhoek van het moederbord . Verwijder de kruiskopschroeven uit elke LCD-scherm scharnier en til het paneel off base van de laptop . Verplaats het paneel om een zacht oppervlak met het scherm naar boven .
10

Verwijder de vijf kruiskopschroeven uit de polssteun . Koppel de kleine lintkabel zich uitstrekt van het touchpad apparaat op het moederbord . Til de gehele polssteun van de laptop en leg het opzij . Dit zal onthullen en bieden toegang tot de hele bovenkant van het moederbord .
11

Verwijder de kruiskopschroeven van de videochip in de linkerbovenhoek van het moederbord . Til de chip uit de laptop en leg het opzij . Gebruik een blikje van samengeperste lucht uit te blazen alle stof en vuil uit connector socket op het moederbord van de videokaart .
12

Reverse de demontage procedure om de nieuwe videokaart chip te installeren . Zet vervolgens de computer en plaats de installatie van de driver cd die bij het vervangende videokaart kwam . Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien .

Previous: Next:
  laptops
·De schermgrootte van de Presar…
·Hoe een HP Pavilion dv6000 die…
·Hoe te vervangen een Dell D620…
·Hoe Vergelijk Fully Loaded Lap…
·Dell Inspiron LCD Backlight In…
·Hoe maak je Recovery op een Va…
·Hoe maak je een draadloze netw…
·Hoe te Demonteer een M1617 
·Hoe maak je een ATI 3670 Fan V…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een USB -poort Toegang Via S…
·Hoe te tekenen op een tablet-pc 
·Hoe de MIS BIOS Update Utility Gebruik 
·Hoe maak ik verbinding een Xerox WorkCen…
·Hoe Recycle & Gooi Computers 
·Hoe maak je een Device Driver Debug 
·Hoe te installeren van een Kingston 2GB …
·Hoe je naar de Set Up scherm op een Emac…
·Hoe maak je een boot sector virus Clean …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com