Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Wat zijn Symbolen op laptops?
Als u nieuw bent bij het ​​gebruik van een laptop bent , kunnen sommige van de symbolen die rond het toetsenbord en laptop u bedwelmen . De symbolen identificeren van de verschillende doeleinden van bepaalde knoppen, poorten en stekkers , zodat u weet hoe u uw laptop gebruiken . Door beter te begrijpen wat elke groepering van symbolen betekenen , dan weet je hoe te communiceren met uw computer in zijn volledige functionaliteit te ontsluiten , ongeacht als je met je laptop voor werk of persoonlijke toepassingen . Connectiviteit Symbolen

Uw laptop gebruikt symbolen om internetconnectiviteit te duiden , vooral als uw computer is geleverd met ingebouwde Wi - Fi- toegang . Het symbool voor connectiviteit is traditioneel een driehoekige vorm met drie balken die het niveau van connectiviteit duiden . Je zou ook een symbool om te schakelen van uw Wi - Fi aan en uit , die vaak lijkt op een toren met een stip op de top . Deze symbolen kunnen oplichten wanneer je contact hebt met je laten weten wanneer je wel en geen toegang tot het internet .
Port Symbolen

Uw laptop kan worden aangesloten met andere apparaten , zoals webcams , flash drives , externe harde schijf en opslag apparaat , digitale camera's en tal van andere accessoires om de functionaliteit te verhogen , wat betekent dat uw laptop heeft havens waar andere accessoires worden aangebonden . Kijk voor als USB- symbool gemaakt van een drieledige pijl aan te sluiten in items die een standaard USB plug gebruiken . Andere poorten worden aangeduid met behulp van een kleine telefoon met een telefoonlijn en een beeldscherm en toetsenbord symbool hechten aan een externe monitor en toetsenbord aansluit , respectievelijk
Media Symbolen

Als u uw laptop gebruiken voor mediaconsumptie , moet u de verschillende geluidsniveaus symbolen te begrijpen op uw laptop . Als u het volume dat kan worden aangepast met behulp van toetsen op het toetsenbord , deze meestal aangeduid met een kleine hoorn luidspreker en het verlagen of verhogen van lijnen voor lagere of hogere volume . U hebt misschien ook een mute-knop aangegeven door een spreker met een " x " aan de voorkant . Rond de randen van uw laptop , zul je symbolen voor koptelefoon op de koptelefoonaansluiting label zien en u kunt ook een jack met een microfoon voor een microfoon ingang . Uw toetsenbord kan ook hebben sneltoetsen om media , zoals spelen ( een zijwaartse driehoek ) , skip ( twee zijwaarts driehoeken met een regel die de richting van de naar voren of achteren ) , stop ( een plein ) schakelen , en pauze ( twee verticale lijnen ) .
macht Symbolen

de kracht symbolen op uw laptop zijn enkele van de meest belangrijke , omdat ze laten zien waar en hoe houd je de batterij opgeladen . Een kleine stekker symbool is meestal gelegen naast de stekker van uw laptop , maar je eigenlijk batterij status wordt aangegeven met een batterij gevuld tot de hoeveelheid energie die je nog hebt , op je laptop bureau lade scherm vertegenwoordigen .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe je DNS Spoofing van Mijn T…
·Hoe kan ik een Toshiba L300 Pr…
·Toughbook CF - 17 Specs 
·Hoe uit elkaar te halen een To…
·Hoe te Zet de Wireless op een …
·Hoe kan ik geheugen toe aan mi…
·Hoe maak je een Synaptics Touc…
·Compaq Laptop Help 
·Hoe uit elkaar te halen een Pa…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
Wat kan de Apple iPad doen? 
Wat betekent 3G Mean op de iPad ? 
  Hardware Articles
·Drive Enclosure Aanwijzingen 
·Hoe om verwijderde beelden terug op een …
·Hoe maak je een Flash Drive gebruiken al…
·Retina Display vs iPad 
·Hoe te Turn Down een CPU Fan Wanneer de …
·Hoe maak je een CD-speler met behulp van…
·Hoe kan ik een HP Touchpad Gebruik 
·Specificaties van de Optiplex GX240 
·Hoe je foto's printen met een HP Officej…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com