Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> ontsteken >> Content
Kindle Compatibiliteit
De Amazon Kindle ontstoken een nieuwe revolutie in eBooks en lezen via elektronische methoden . Terwijl de Kindle was de grootste product te komen voor de eBook -platform , waren er mensen die het lezen van elektronische boeken voor jaren op een veelheid van apparaten . Vanwege de verschillende bronnen van boeken , andere formaten bestaan, waarvan vele zijn compatibel met de Kindle . eBook Formaten

Electronic books
zijn al sinds 1971 toen het Gutenberg Project werd gelanceerd om boeken die in het publiek domein waren gevallen behouden . Boeken met copyrights die was verstreken werden omgezet in elektronisch formaat zodat ze niet verloren zou gaan om alle tijd . In de jaren daarna zijn boeken werden verspreid op een aantal formaten , waaronder cd - rom en op internet . Er is geen standaard formaat en er zijn meerdere platforms voor het lezen tekst . Tegen het einde van de jaren 2000 , de dominante formats kwam via tekst -of HTML en via ePub , Mobipocket en eReader .
Kindle compatibiliteit

De Kindle , gelanceerd door Amazon in 2007 , ondersteunde een indeling gemaakt door Amazon genaamd AZW . Dit formaat is een uitloper van het Mobipocket formaat met slechts kleine verschillen en de toevoeging van eigen gepatenteerde beheer van digitale - rechten van Amazon . Amazon bouwde ook de Kindle naar andere formaten zoals TXT , PDF, Audible , MP3 , onbeschermde MOBI en PRC accepteren . De Kindle accepteert ook beeldformaten zoals JPEG's .
Conversie van indelingen

Om andere formaten accepteren , Amazon creëerde een conversieproces. De opmaak proces bestaat uit e - mailing van een bestand naar een adres door Amazon . Het bestand zou ofwel draadloos met internet worden geleverd aan de Kindle of teruggestuurd naar de gebruiker die het aan de Kindle zou kunnen kopiëren via een USB -verbinding . Als de gebruiker ervoor kiest om het bestand draadloos doorgegeven hebben , Amazon rekent normaal gesproken een kleine vergoeding van ongeveer 10 cent .
Conversie Software

Terwijl de Kindle ondersteunt meerdere formaten en maakt gebruikers om veel verschillende soorten boeken te krijgen , andere mogelijkheden bestaan ​​om andere geformatteerde eBooks converteren naar het Kindle om maximale compatibiliteit te bereiken . Een zo'n programma heet Calibre . Deze software draait op Windows , Mac en Linux besturingssystemen en kan de gebruiker de elektronische boeken van het ene formaat naar het andere om te zetten . Het programma is open source , wat betekent dat de code is vrij beschikbaar om te worden bekeken en verbeterd . Door het hebben van deze tool in de wereld , de deur staat wijd open voor vele formaten om te zetten .
Compatibiliteit van Being Open

Apple
aangenomen de ePub -formaat, dat wordt veel gebruikt door veel programma's en lezers . Deze compatibiliteit maakt het mogelijk voor mensen om een elektronisch exemplaar van een boek eens en je geen zorgen over een tweede aankoop van datzelfde item te kopen , alleen maar omdat de hardware is veranderd . Het voordeel van apparaten zoals de Kindle is dat de compatibiliteit wordt bepaald door software die steeds kan worden uitgebreid via updates . Amazon deed dit met de Kindle 2 in 2009 door het toevoegen van het PDF-formaat als een native formaat , het uit de experimentele status van bewegen . Overall , door het vasthouden aan open formaten of gebruik te maken van de Kindle conversieproces , boeken kunnen worden op de Kindle geplaatst zonder problemen , ongeacht waar ze zijn gekocht .

Previous: Next:
  ontsteken
·Hoe maak je een Nextbook In ee…
·Hoe Hard Reset een Kindle 
·Hoe te Graphics optimaliseren …
·Gids voor het gebruik van een …
·Kan Kindle Downloads Werk aan …
·Hoe de Kindle 3 Reset 
·Hoe te Boeken Klaar voor de Ki…
·Hoe te Mobi converteren naar K…
·Hoe kan ik lezen Mijn iBooks o…
  Related Articles
Hoe de Kindle App te installeren voor uw…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Hoe maak je een Kindle Sync om een ​​iPa…
iPad & eBook Compatibiliteit 
Hoe te MOBI bestanden versturen naar de …
Kindle Content naar iPad 
Kindle Vs . iPad Specificaties 
Hoe kan ik een boek Transfer Van Kindle …
Hoe je PDF's toe aan de Kindle Reader op…
  Hardware Articles
·Hoe om films te downloaden Op de iPad Do…
·SonicWALL TZ180 Vs . 210 
·Hoe te Cool Down een Netbook 
·Hoe je RAM te installeren op een Sony Va…
·Hoe te Echo verminderen op een Webcam 
·Hoe de BIOS-wachtwoord van een Sony Vaio…
·Hoe te formatteren Thumb drives 
·Hoe je Custom Build a Workstation 
·Hoe een BIOS te her-flashen Na een Failu…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com