Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> ontsteken >> Content
Hoe te Graphics optimaliseren in een Kindle boek
Het optimaliseren van afbeeldingen op de Kindle boek is mogelijk , maar alleen met een beetje hulp van de computer . Een groot deel van de Kindle is nog experimenteel , en er is geen functie in de Kindle boek waarmee je afbeeldingen tevredenheid te optimaliseren . Toch kunnen afbeeldingen te lezen op de Kindle , maar het duurt een beetje voorbereiding om echt een beeld kunt u lezen en genieten op het scherm . Met de gevoeligheid van de Kindle naar indeling in te dienen, zal het enige tijd duren om de graphics te optimaliseren , hebben vervolgens het bestand geconverteerd gratis . Wat je nodig hebt
Adobe Photoshop
Toon Meer Aanwijzingen
1

Optimaliseer alle afbeeldingen op uw computer voordat u probeert om iets te doen met de Kindle . Optimaliseer bestanden met de volgende extensies : . JPG , GIF , PNG of BMP kopen van 2

Open het grafisch bestand in Adobe Photoshop op uw computer . Dit is het beste programma voor het optimaliseren van afbeeldingen .
3

Klik op het grafische bestand , de linker muisknop ingedrukt te houden , en sleep het bestand naar het tabblad Photoshop aan op de taakbalk op het onderaan uw scherm .
4

Klik op de " beeld " drop - down menu . Selecteer " Beeldformaat . " U kunt ook bijsnijden de foto als je wilt om de bestandsgrootte te slaan . Om dit te doen , klikt u op het gereedschap Uitsnijden op de linkerkant van de interface in de gereedschap pallet . Trace van de foto , laat u de linker muisknop , druk dan op de rechter muisknop . Selecteer " Crop . " Markeer de waarde binnenkant van het tekstvak " Breedte ", onder de rubriek " Document Size " . Verander de breedte tot ongeveer 2 of 3 centimeter .
5

Klik in de " resolutie " tekstvak en typt u over de huidige waarde van 72 dpi , verandert het naar 300 dpi . Deze stap behoudt de kwaliteit van het beeld , zelfs wanneer u het krimpen . Klik op "OK . "
6

Klik op ' Bestand '. Selecteer " Opslaan voor web . " De " Ready Beeld " zwevend venster verschijnt . Klik op het tabblad " 2 - up " als deze nog niet is ingesteld . Je hebt nu een originele foto en de geoptimaliseerde afbeelding . Kijk naar de geoptimaliseerde afbeelding op de rechterzijde van het scherm . Zorg ervoor dat het type bestand ( JPEG ) aan de voet van het beeld is wat je wilt dat het is . Als het bestand extensie is niet wat je wilt , klikt u op het bestand lijst drop-down aan de rechterkant en selecteer deze . Kijken naar de basis van de foto en let op de bestandsgrootte . Dit is belangrijk . U wilt de bestandsgrootte te houden tot ongeveer 27K .
7

Pas de bestandsgrootte door te klikken op de " Compression " drop - down lijst . Deze bevindt zich onder de bestandstype-extensie in de rechterbovenhoek van het venster . Selecteer " Medium " eerste . Als het bestand niet krimpt , probeer dan te kiezen voor " Low". Kijken naar de basis van het beeld van de veranderingen in de bestandsgrootte . Als het beeld nog steeds groter is dan 27K , kan je de " Quality " schuifregelaar slepen om de resolutie te verlagen . Klik op " Opslaan ", en de naam van het bestand .
P E-mail 8 het grafische bestand op uw gratis e-mailadres bij kindle.com . De conversie service zal uw bestand te converteren , zodat deze compatibel is op uw Kindle-lezer .
9

Vermijd vergoedingen door te kiezen om uw bestanden rechtstreeks naar uw computer . Om dit te doen , controleer dan de mogelijkheid om uw bestand te mailen naar YourName@free.kindle.com .
10

Open het grafische bestand op uw computer . Zenden het bestand naar uw Kindle via de cradle /sync kabel . Bekijk uw afbeeldingen op de Kindle . Als de graphics zijn niet naar wens , Stel het beeld opnieuw op uw computer , het nogmaals te verzenden naar uw e-mailadres bij free.kindle.com .

Previous: Next:
  ontsteken
·Kan ik e - books downloaden na…
·Afdrukken vanaf een Kindle 
·Hoe te Kindle toepassingen Syn…
·Hoe te zoomen met Kindle 
·Hoe de Kindle Dictionary bijwe…
·Hoe je PDF's Zet op een Kindle…
·Hoe te Kindle Ownership Transf…
·Weet u Laad de Kindle voordat …
·Hoe afmelden Van Magazines op …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Mijn TV 's Volume Zal niet spelen Als Aa…
·Hoe je je iPad browser synchroniseren me…
·Hoe maak je verbinding een Display Port …
·Soorten Afdrukken in kleur 
·Hoe maak je een USB-apparaat wijzigen na…
·Vista-dvd werkt niet op mijn Toshiba 
·Hoe maak je een Network Socket Wire 
·Aanwijzingen voor Infrarood op een USB w…
·Hoe kan ik een MS - DOS noodopstartdiske…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com