Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> ontsteken >> Content
Kan Kindle Downloads Werk aan meerdere Kindles ?
De Kindle e - reader werkt door het downloaden van boeken, tijdschriften en andere content van Amazon en het weergeven van de inhoud elektronisch op de Kindle . Als je hebt meer dan een Kindle en wens om dezelfde content te gebruiken op beide , kunt u gemakkelijk overbrengen en download dezelfde inhoud met behulp van dezelfde Amazon log - on met elk apparaat . Kindle boeken op meerdere apparaten

Wanneer u meer dan een Kindle of Kindle applicatie te gebruiken , registreert u het apparaat op hetzelfde Amazon log - on die u gebruikt voor de belangrijkste Kindle . Op de Kindle , navigeren door " Thuis " en vervolgens " Menu ", "Instellingen " en selecteer "Registreren " om het apparaat te registreren om uw Amazon log - on . Boeken die u hebt gedownload op uw belangrijkste Kindle zal ook beschikbaar zijn voor download op een andere Kindle of Kindle -applicatie die dezelfde Amazon log -on.
Uitlenen Kindle Content
gebruikt < p > Sommige Kindle inhoud kan worden uitgeleend aan een andere Kindle-apparaat dat geen gebruik maakt van dezelfde Amazon log - on , dus als je een boek wilt delen met een vriend die gebruik maakt van een andere log - on , kunt u mogelijk om de inhoud te lenen tot 14 dagen . Leningen varieert tussen verschillende uitgevers en andere content. Om te bepalen of je een boek kunt lenen , ga naar " Manage Your Kindle ' binnen uw Amazon-account , en selecteer de titel te zien of er een optie om het te lenen .
Abonnementen < br >

Sommige abonnementen op tijdschriften of kranten kunnen niet gedeeld worden over meerdere Kindles , zelfs Kindles verbonden aan de zelfde Amazon log - on . Om te bepalen of u een bepaald tijdschrift of krant kan downloaden om meer dan een Kindle , of om het abonnement te wijzigen , selecteert u de publicatie in het " Manage Your Kindle " scherm op Amazon . Gebruik de knop uit te breiden , aan de linkerkant van de titel , om het menu te openen waarin u kunt kiezen " Stuur draadloos naar Kindle " om een bepaalde kwestie of het hele abonnement te verplaatsen naar een andere Kindle .
Wireless delen

U kunt content draadloos delen tussen je meerdere Kindles met Amazon 's Whispernet . Deze draadloze service kunt u content te downloaden zonder sluit uw Kindle-apparaat op een computer . Manage wireless downloaden door die " Manage Your Kindle " zodra je in je Amazon-account . Als u niet wilt draadloos content te downloaden , kunt u de inhoud naar een computer met een USB -kabel en verplaats het naar een andere Kindle van daar .

Previous: Next:
  ontsteken
·Is Google eBooks Werken aan ee…
·Hoe Re - Flash een Kindle 2 
·Hoe te Nook e - books converte…
·Wat is Amazon Kindle 3 ? 
·Welke games kun je spelen op d…
·Hoe te uploaden naar Kindle 
·Zal een GPS werkt op Kindle ? 
·Kan ik e - books downloaden na…
·Het effect van de Kindle 
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Hoe de Kindle App te installeren voor uw…
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kan de iPad gebruikt worden als een Scra…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een laptop harde schijf verv…
·Waar is de HP Officejet D135 Log File ? 
·Hoe een notebook ontwerp 
·Hoe om gegevens te herstellen van een Fl…
·How Do I Run Developer Mix op een Toshib…
·Hoe maak je een computer koel met een Mi…
·Hoe de Vervang toner Message Reset bij h…
·Hoe maak je een computer op te starten v…
·Hoe om bestanden tussen laptops Kopieer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com