Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een laptop harde schijf vervangen door een SSD
Solid state drives , ook bekend als SSD's , gebruiken flash -geheugen of RAM- chips om computergegevens te houden . Ze zijn " solide " genoemd omdat er geen bewegende delen , en dat is wat maakt ze zeer snel en betrouwbaar . Anderzijds , SSD komen in veel kleinere capaciteit dan gewone laptop schijven , die beginnen bij 250 GB zelfs budget modellen . Ter vergelijking , 128 GB is een grote capaciteit voor een SSD . Echter , met een SSD schijf , hoeft u zich geen zorgen te maken over het verliezen van gegevens wanneer je er bij neervalt de laptop . Wat je nodig hebt
Kleine kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Koop de grootste capaciteit solid state drive die je kunt veroorloven . Je op zijn minst behoefte ruimte voor toepassingen van uw computer , Windows zelf duurt maximaal 20 tot 30 gigabyte ( GB ) harde schijf ruimte . Een 128 GB schijf is goed voor de meeste mensen . De schijf moet dezelfde interface te gebruiken als uw laptop 's huidige station , dus kijk omhoog specificaties van uw laptop en erachter te komen of de laptop draait op een IDE of een SATA-interface . De meeste moderne laptops gebruik maken van de laatste. Bovendien , koop een 2,5-inch SSD , zodat het past in uw laptop harde schijf caddy .

Controleren 2 dat je drivers handig voor ze verder gaan met de swap . Bestuurders moeten komen met de schijf , maar als je niet hoeft te gaan naar de website van het station en download ze , ze vervolgens branden op een schijf die u kunt uitvoeren op uw computer . Windows Vista en Windows 7 zal meestal herkent de drive en installeren van stuurprogramma's voor u , maar Windows XP ontbreekt deze ondersteuning .
3

Koppel uw laptop en verwijder de batterij . Draai hem om en zoek dekking van de harde schijf . Op veel Thinkpad en Latitude laptops model , het deksel is aan de ene kant van de laptop , zoals naast de optische drive . Als je niet weet wat de locatie schijf , verwijder schroeven en opstijgen covers totdat u de 2,5 - inch harde schijf in een aluminium caddy vinden . De drive is gemakkelijk te vinden in de meeste PC - gebaseerde laptops .
4

Verwijder de harde schijf door het losdraaien van de schroeven die het in de caddy . Harde schijven aan de zijkant van de computer slide out , en harde schijven toegankelijk vanaf de onderkant van de laptop draaien omhoog en trek . Schroef de caddy op de SSD en plaats het terug in de laptop op dezelfde manier als je het verwijderd .
5

Laars omhoog uw laptop in en druk op de setup toets - typisch " Esc " of een functietoets - voordat Windows begint het laden . Het Basic Input /Output System ( BIOS ) zal laden , toont u een lijst met de hardware van uw computer . Kijk voor de SSD in de lijst om te controleren of de computer herkent het. Herstart de computer en beginnen met het installeren van Windows op het station en vervolgens de overdracht van uw bestanden . Installeer alle stuurprogramma's wanneer dat nodig is .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te Apps Vanaf een computer…
·Hoe maak je een Flash Memory S…
·Hoe kan ik een Dell Axim X3 te…
·Hoe te Verwijderde items zoeke…
·Wat is een Memory Stick 
·Hoe je AC Adapters Kies 
·Blu- Ray USB Vs . ESATA 
·Geavanceerde harde schijf hers…
·Wat is een DVD-R gebruikt? 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te meten voor een externe HD-behuizi…
·Hoe het aansluiten van een laptop op een…
·Hoe de Top Cover Vervang Op een Gateway …
·Hoe Hook mijn PC naar mijn televisie 
·Wat zijn de chipsets die ik nodig voor m…
·Definitie van een SMBus Controller 
·Wat zijn de voordelen van Flash Drives 
·Hoe naar de harde schijven Wissel op je …
·Instructies voor het vervangen van de DV…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com