Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe om bestanden tussen laptops Kopieer
kopiëren van bestanden tussen laptops is een nuttige vaardigheid en een effectieve manier om belangrijke informatie met andere laptop -gebruikers te delen , of tussen twee van uw eigen laptop . Dit geldt vooral wanneer u ofwel in samenwerking met een collega op een project of je nodig hebt om te kopiëren en overzetten van bestanden van uw werk laptop aan uw persoonlijke laptop . Flash drives zijn in staat om te kopiëren , opslaan en overbrengen van bestanden van de ene laptop en vervolgens over te dragen aan een ander . Ze zijn herbruikbaar , zoals je kunt verwijderen en vervangen van bestanden zo vaak als je nodig hebt om . Wat je nodig hebt
Flash drive ( USB " duim " drive )
Toon Meer Aanwijzingen
Bestanden kopiëren Met een Flash Drive
1

Plaats een flashstation in elke vrije USB-poort op uw laptop . De poorten zijn dun en rechthoekig . Ze worden meestal aan de zij-of achterkant van de laptop . Er wordt een venster geopend om u te vragen wat te doen met de nieuwe hardware .

Klik 2 op de optie " Open map en bestanden bekijken " in het venster . De map wordt geopend in een nieuw venster . Het raam open laten , maar te verlagen zijn grootte , zodat u nog steeds toegang tot de rest van je desktop .
3

Open de map met de bestanden die u wilt kopiëren .
< br > 4

Single op elk bestand terwijl de " Ctrl"- toets op uw toetsenbord en klik met de rechtermuisknop ingedrukt te houden op een van hen een keer alle bestanden worden gemarkeerd . Selecteer " Kopiëren" uit de lijst die .

Klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte in het open raam naar de map station flash ( degene die je open gelaten ) en kies " Plakken " 5 van de weergegeven lijst die verschijnt . Wacht terwijl kopieën van de bestanden worden overgebracht . Een transferperiode zal verschijnen waarin de voortgang en het zal verdwijnen zodra de overdracht is voltooid .

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram in de taakbalk die eruit ziet als een flash-drive en selecteer ' Hardware veilig verwijderen 6 " uit de lijst die verschijnt . Er wordt een venster geopend zodat u het apparaat dat u wilt verwijderen te kiezen .
7

Dubbelklik op de " USB Mass Storage Device " uit de lijst en er verschijnt een bericht om u te informeren dat de hardware kan veilig worden verwijderd . Trek de stick uit de poort.
8

Steek de stick in de andere laptop op dezelfde manier . Kies " Map openen en bestanden weergeven " uit het menu dat verschijnt .
9

Klik op een lege ruimte onder het laatste bestand in het venster en de linker muisknop ingedrukt . Sleep over alle bestanden om ze te markeren en laat de knop los .
10

Klik met de rechtermuisknop op een van de gemarkeerde bestanden (het zal van toepassing zijn op alle gemarkeerde bestanden ) en selecteer " Kopiëren"
als je wil een kopie van de bestanden op de flash drive of " Cut " om ze te verwijderen uit het station en bewaar ze enkel op de laptop te verlaten .
11

Open de map waarin u de bestanden wilt opslaan en klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte . Selecteer "Plakken " te plaatsen van de bestanden in de map . Een transferperiode verschijnt en toont u de voortgang . Het zal sluiten zodra de bestanden met succes worden overgedragen .
12

Gebruik dezelfde procedure als voorheen om veilig de flash drive verwijderen.

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je Sluit een USB naar…
·Hoe je DSL gebruiken Met Magic…
·Hoe te AMD Sempron processors …
·Hoe maak je een U3 USB drive b…
·Hoe maak je een PowerPoint- op…
·Toshiba E - Studio 600 Specs 
·Hoe maak je een opstartdiskett…
·Hoe te vertellen als uw harde …
·Hoe de Polycom HDX 7000 Proble…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik bijwerken MSI K9VGM - V BIOS …
·Hoe maak je een Paper Jam in een Epson l…
·Cat - 5 Ethernet-kabels bevatten acht ve…
·Hoe maak je een HP Laserjet 4L Reinig Pr…
·Hoe maak je een BIOS op de harde schijf …
·Blade Servers Voordelen 
·Wat is een veilige temperatuur naar een …
·Hoe je iPhoto Gezichten Sync op een iPho…
·Hoe maak je een tv Hook naar een compute…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com