Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> netwerk Apparatuur >> Content
SonicWALL TZ180 Vs . 210
De San Jose , Californië gevestigde Internet security bedrijf , SonicWALL Inc , ontworpen voor zowel de TZ 180 en TZ 210 voor kleine bedrijven en externe kantoren te beschermen tegen indringers netwerk . Van de twee security appliances , de TZ 210 biedt meer geavanceerde beveiligingsmogelijkheden , waardoor het een betere optie voor gebruikers zoeker meer uitgebreide netwerking bescherming maakt . De TZ 180 en TZ 210 ook verschillen in termen van hun geheugen capaciteit en grootte specificaties . Protocollen

Voor de aansturing van de netwerkinstellingen op afstand en beveiliging Internet datapakketten als ze reizen over de netwerken , de SonicWALL TZ 180 en TZ 210 gebruik van dezelfde remote beheer en netwerk /transport protocollen respectievelijk . Concreet zijn dit de Hypertext Transfer Protocol ( HTTP ) , HTTP Secure ( HTTPS ) en Simple Network Management Protocol 2 ( SNMP 2 ) remote management protocollen en het Internet Protocol Security ( IPSec ) en Layer 2 Tunneling Protocol ( L2TP ) netwerk /transportprotocol .

verbinding met het Internet , maar de TZ 210 heeft als voordeel protocol . Terwijl zowel de TZ 180 en TZ 210 steun van de Ethernet en Fast Ethernet data link protocollen , alleen de TZ 210 ondersteunt de Gigabit Ethernet -protocol . Gigabit Ethernet zorgt voor snellere gegevensoverdracht dan Ethernet en Fast Ethernet .
Coderingsalgoritme

Om indringers te voorkomen dat het bekijken en het stelen van data , de SonicWALL TZ 180 en TZ 210 gebruiken veel van dezelfde coderingsalgoritmen . Concreet zijn dit de boodschap - digest 5 ( MD5 ) , data -encryptie standaard ( DES ) , drievoudige DES , Secure Hash Algorithm - 1 ( SHA - 1 ) en Internet Key Exchange ( IKE ) algoritmen .

Echter de TZ 210 heeft voordeel ook de ondersteuning van de advanced Encryption Standard ( AES ) algoritme, dat is een 128 - bit blok encryptie-algoritme dat tegelijkertijd kan functioneren op meerdere netwerklagen .
Authentication < br >

Authentication
is de technologie die een netwerkbeveiliging apparaat gebruikt om ervoor te zorgen dat alleen bevoegd personeel in staat zijn om verbinding te maken met een netwerk . Zoals met protocollen en encryptie-algoritmen , de SonicWALL TZ 180 en TZ 210 ondersteuning veel van dezelfde authenticatie technologieën .

Echter , de TZ 210 heeft een voorsprong op zijn tegenhanger . Hoewel beide bieden de authenticatiemethode active directory , X.509-certificaten , Lightweight Directory Access Protocol ( LDAP ) en externe authenticatie wijzerplaat in user dienst ( RADIUS ) authenticatie technologieën , alleen de TZ 210 ondersteunt uitgebreide authenticatie ( XAUTH ) . XUATH biedt authenticatie voor het X window systeem, dat het gebruik van grafische gebruikersinterfaces ( GUI's ) voor computers in een netwerk steunt .
Memory

De SonicWALL TZ 210 biedt meer geheugen voor het opslaan van gebruikersinstellingen en data dan zijn TZ 180 tegenhanger . Terwijl de TZ 180 biedt 16MB intern flash-geheugen , de TZ 210 biedt twee keer zoveel intern flash-geheugen : . 32MB
Grootte

Terwijl de SonicWALL TZ 180 en TZ 210 hebben hetzelfde gewicht van 2,4 pond, de TZ 210 is de grootste van de twee security appliances . De TZ 180 heeft afmetingen van 8,3 cm breed en 1,1 cm hoog met 4,1 cm diep . Ter vergelijking , de TZ 210 heeft afmetingen van 8,9 cm breed en 1,4 cm hoog met 5,9 centimeter diep .

Previous: Next:
  netwerk Apparatuur
·Hoe maak je een WAN-minipoort …
·Hoe de Bluetooth voor een Leno…
·Hoe te activeren Wireless op e…
·Linksys E2000 Help 
·Hoe maak je een CAT5 kabel rep…
·Hoe te verbinden Twee D - Link…
·Hoe maak je een CAT 6 patchkab…
·Wat is het verschil tussen een…
·Hoe kan ik een Linksys 802.11N…
  Related Articles
iPad 16 Vs . iPad 32 
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Google Android Tablet PC Vs . iPad 
Que Vs . iPad 
16gb iPad Vs . 32gb iPad 
Android Pads Vs . de iPad 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
iPad Vs . Android Tablet 
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Toshiba Satellite A205 - …
·System Information voor een Dell Dimensi…
·Linux Compatibel Wireless PCI Cards 
·Hoe kan ik een Sony P harde schijf upgra…
·Hoe je uitschakelen Ink waarnemen op een…
·Hoe je het geheugen in een iBook G4 Upgr…
·Hoe te herstellen AB PanelView 
·Hoe de Microtek Scanner S400 Problemen 
·Hoe je een inkjetprinter Met Dubbelzijdi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com