Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> ontsteken >> Content
Vergelijking van de Kindle en de Kindle 2
De Kindle is elektronisch boek van Amazon lezer , en het is uitgegroeid tot een populaire manier om boeken en tijdschriften te lezen op de gaan . Met internet connectiviteit en een brede selectie van boeken via Amazon 's online elektronische boekhandel, de Kindle beschikt over een grote verscheidenheid aan boeken om uit te kiezen en een vereenvoudigde methode om die boeken te kopen . De bijgewerkte versie van de Kindle , Kindle 2 , biedt een aantal functies niet beschikbaar zijn in de originele Kindle release. Specificaties Technische

De grootte van het scherm en de resolutie op de Kindle en de Kindle 2 zijn hetzelfde , maar de 4 - niveau grijstinten op de Kindle wordt verhoogd tot een 16 - niveau grijstinten op de Kindle 2 . De grootte van de Kindle is 7,5 - inch met 5,3 - inch en 0,7 - inch dik . De Kindle 2 is 8 - inch met 5,3 - inch en 0,36 inch dik .
Interne Features

De Kindle wordt geleverd met een 256 MB van de ingebouwde opslag , evenals een ( Secured Digital ) SD-kaartsleuf voor maximaal 4 GB uitbreidbaar geheugen . De Kindle 2 verzuimt eventuele opslag -slots , maar in plaats daarvan neemt de grootte van het interne geheugen tot 2 GB . De batterij in Amazon's Kindle duurt twee dagen met draadloze ingeschakeld. De Kindle 2 duurt een week met de draadloze ingeschakeld .
Formats

Ondersteunde De originele Kindle is ook geschikt voor Amazon's e-boeken lezen in AZW -formaat , TXT -documenten en andere bestandstypen door conversie . De Kindle 2 leest AZW , TXT -en beeldbestanden via de omschakeling , maar het leest ook PDF -formaat .
Netwerk

De Amazon Kindle bevat Whispernet , een draadloos systeem dat de levering verbinding met de 3G mobiele telefoonnetwerk. Er zijn geen servicecontracten voor deze dekking . Dit netwerk werkt in de Verenigde Staten , en het is beschikbaar in de meeste steden en stedelijke gebieden . De Kindle 2 kunnen gebruikers toegang tot 3G- netwerken wereldwijd . De service op de Kindle 2 is nog steeds opgenomen in de prijs van het product . De Kindle 2 toegang tot de brede AT & T 3G- dekking in de Verenigde Staten en AT & T's partner netwerken internationaal .
Layout

Zowel de Kindle en de Kindle 2 hebben toetsenborden op het gezicht van het product . De Kindle is voorzien van een QWERTY -toetsenbord met schuine toetsen , er is ook een gat in het midden van het toetsenbord voor gemakkelijker typen vermogen . De spatiebalk en andere toetsen zijn op de onderste rij van het toetsenbord . De Kindle 2 heeft een volledig nieuw ontworpen toetsenbord . Elke toets is een kleine cirkel , met uitzondering van de ruimte sleutel die wordt gevormd als de spatiebalk op een standaard toetsenbord van de computer . Er is geen gat in het midden van het toetsenbord , waardoor een formaat meer lijkt op een toetsenbord van de computer .

Previous: Next:
  ontsteken
·Hoe te Kindle Keys Keep From F…
·Hoe Hard Reset een Kindle 
·Invriezen Problemen met de Kin…
·Hoe kan ik gratis Christelijke…
·Hoe Vergelijk een Sony om een …
·Hoe kan ik een PDF- Zoom op ee…
·Hoe te Kindle 1 Laad Met USB 
·Hoe te Notes Overdracht van ee…
·Hoe te bekijken JPG op Kindle …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Hoe de Kindle App te installeren voor uw…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een HP LaserJet Problemen III…
·Dell Wireless Adapter Instructies 
·Hoe te Downgrade Asus BIOS 
·Hoe maak je een geluidskaart installeren…
·Hoe maak je een Power Jack Reparatie op …
·Wie de uitvinder van het Touch Screen 
·Hoe je alles uit uw computer schoon 
·Wat is een IEEE 1394 -adapter ? 
·Veiligheid Informatie over Toshiba Lapto…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com