Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Dell Wireless Adapter Instructies
Sommige laptops niet zijn uitgerust met draadloze technologie om netwerk en internet toegang. Dit geldt voor vele oudere Dell laptops . Een draadloze adapter is het antwoord . De adapter is afhankelijk van het soort laptop . MiniPCI En PCMCIA

De twee soorten draadloze kaart adapters voor een laptop zijn de MiniPCI kaart en de PCMCIA-kaart . De MiniPCI kaarten dia in een sleuf aan de zijkant van de laptop en vervolgens op zijn plaats . Dit type adapter wordt geleverd met een schijf op de adapter driver software , of de instructies die de laptop besturingssysteem hoe u de MiniPCI kaart te gebruiken vertellen installeren . De PCMCIA -kaart past in een standaard microSD-kaartslot , aan de voorkant of de zijkant van een aantal laptops . Dit zijn dezelfde kaartsleuven gebruikt voor geheugen van de camera . Terwijl de chauffeurs van deze adapter zijn dezelfde als bestuurders van de microSD- sleuf , een nieuwe installatie nodig is voor elk nieuw type apparaat of de adapter geïnstalleerd als elk apparaat heeft zijn eigen set van instructies . Voor verbinding met een Wi - Fi-netwerk , een andere optie is een draadloze USB-adapter , die wordt aangesloten op een USB-poort op de laptop .
Adapter Keus

Verschillende bedrijven
maken de Dell draadloze adapters , zoals Verizon of Sprint . Afhankelijk van het merk en model van de laptop is er een ander model adapter voor elk alsmede de keuze met of zonder Bluetooth -mogelijkheden . Sommige laptops vereisen de installatie van andere software eerst , zodat ze compatibel zijn met de draadloze adapters geworden . Bepalen of dit bij u het geval te kiezen en bestellen van de adapter die het beste past bij uw laptop . Voor hulp bij het ​​kiezen van de juiste adapter , bezoek accessoires Dell's website ( zie bronnen ) .
Adapter Installatie

Installeer het stuurprogramma voordat u de adapter . Plaats de schijf in het station en wanneer Autorun opent , kies "Openen schijf om bestanden te bekijken . " Als Autorun niet wordt geopend , klikt u op "Start " en vervolgens "Mijn Computer" en dubbelklik vervolgens op het cd- duik te openen en de bestanden . Dubbelklik op het pictogram Setup op de run " InstallShield Wizard . " Volg de aanwijzingen , het bevestigen van de adapter aan op de laptop in de juiste sleuf wanneer daarom wordt gevraagd . De InstallShield Wizard configureert de adapter en het stuurprogramma automatisch . Wanneer u klaar bent , verschijnt er een dialoogvenster , waarin staat : "Uw hardware is geïnstalleerd en klaar voor gebruik . " U bent nu klaar om het draadloze netwerk te configureren en verbinding met het internet .

Previous: Next:
  laptops
·T60 Specificaties 
·Hoe te Lojack uw laptop comput…
·Hoe de Drivers op een Dell Lap…
·Technische specificaties voor …
·Instructies voor Demontage van…
·Hoe de fans schoon in een Insp…
·Hoe Memory installeren op een …
·Hoe te Demonteer Dell Studio 1…
·Hoe je de harde schijf wijzige…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad Power Adapter kopen…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe je Wireless Data annuleren op een Ap…
Hoe maak je een draadloze projector te g…
Hoe maak je een Verizon Wireless iPad Ge…
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met e…
Hoe de iPad koppelen met een draadloos t…
Hoe maak je een iPad gebruiken als een d…
Hoe maak je draadloos internet te krijge…
  Hardware Articles
·Compaq Presario 5320 Specs 
·ASUS BIOS Beep Code Fouten 
·Hoe schoon & wissen van een harde schijf…
·De definitie van CDA 
·Hoe je Mac -functies op Windows Vista -p…
·Definitie van een PCMCIA-kaart 
·Hoe maak je een Sierra Wireless GPS acti…
·Hoe kan ik een Dell-laptop HD Kopiëren …
·Hoe u de HP Officejet Pro K550 kalibrere…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com