Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Hoe je Mac -functies op Windows Vista -pc
pc's zijn meer betaalbaar dan Macs , waardoor ze de ideale keuze voor veel mensen Get . Echter, een gemeenschappelijk verzoek bij pc-gebruikers is hoe sommige Mac- functies aan hun pc's toe te voegen . Er zijn verschillende mods die je kunt maken met een pc om het te geven dat de toegevoegde Mac functionaliteit die u naar op zoek was . Instructies
1

Download sommige Mac-toepassingen . Mac-computers zijn uitgerust met veel Apple gemaakt toepassingen . Gelukkig genoeg , Apple maakt ook PC -versies van deze programma's die bijna identiek zijn voorzieningen voor mindervaliden . Download en installeer de officiële Apple webbrowser , Safari op uw PC . Als u een fervent muziek luisteraar , download de nieuwste versie van iTunes voor Windows . Er zijn verbindingen voor zowel Safari en Windows in het gedeelte Bronnen onderaan deze pagina . Kopen van 2

Installeer een dock applicatie . De toepassingen dock is een van de beste eigenschappen van Apple computers . Het biedt handige , gemakkelijke toegang tot al uw meest gebruikte toepassingen te navigeren . Voor pc-gebruikers , download en installeer de applicatie Rocket Dock . Rocket Dock is volledig gratis en biedt vrijwel identieke functionaliteit als de Apple OS X dock . Er is een link voor Rocket Dock in het gedeelte Bronnen .
3

Download sommige Mac- wallpapers en iconen . Mac-computers maken gebruik van zeer onderscheidende wallpapers . De meest bekende Mac behang, Aurora , is gratis te downloaden op veel behang en het hosten van websites . Vervang sommige Windows Vista pictogrammen met OS X iconen . Er zijn een overvloed van OS X iconen beschikbaar als gratis download ook. Er is een link voor de Aurora behang in het gedeelte Bronnen .
4

Voeg wat gadgets op het bureaublad . Gadgets zijn zeer vergelijkbaar met de widgets die Mac-computers gebruiken . Windows Vista beschikt over gadgets te bouwen - in . Open het menu Start en klik op het pictogram "Configuratiescherm " . Klik op de " Desktop-gadgets " pictogram in het Configuratiescherm Control venster huis . Dubbelklik op een gadget toe te voegen aan uw bureaublad .
5

Installeer een OS X Vista thema. Thema's wijzigen de totale uitstraling van Vista van boven naar beneden . Probeer het Flyakite thema software . Download het op http://osx.portraitofakite.com/. Dubbelklik op de " Flyakite " icoon om het openstellen van de installateur . Gebruik tovenaar formaat van de installateur om te gaan door de installatie stappen . Start de computer opnieuw .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe maak je een harde schijf p…
·Wat is Computer Battery Voltag…
·Hoe maak je een icoon en plakk…
·Hoe maak je een Case Fan Setup…
·Hoe de processor te verwijdere…
·Hoe kan ik HP Healthcheck Inst…
·Burn - in Computer Card Compon…
·Wat is een Barebone PC ? 
·Hoe kan ik een Dell -computer …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Labtec Vs . Logitech 
·Hoe te openen een iMac 20 
·Hoe om Sluit uw camera aan een iPad 
·Hoe installeer ik een XP harde schijf in…
·Hoe het opzetten van een ingebouwde webc…
·Canon 7095 Printerfouten 
·Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
·Hoe maak je een Screenshot op een MacBoo…
·Hoe de Memory Upgrade op een Dell 2650 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com