Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> ontsteken >> Content
Gids voor het gebruik van een Kindle
De derde generatie Kindle , of Kindle 3 , is het meest populaire en zeer gewaardeerde post Amazon.com ' s vanaf het voorjaar van 2011 . Terwijl meer mensen worden steeds Kindle zet elke dag , kan het enige tijd duren voor nieuwe gebruikers om te wennen aan de verschillen tussen een elektronische lezer en een papieren boek . Met een aantal elementaire gegevens , kunnen nieuwe Kindle eigenaren snel leren te gebruiken , en waarderen , Amazon's ster product . Downloaden Boeken

Kindle gebruikers
kunnen boeken , tijdschriften , kranten en meer downloaden van Amazon 's Kindle store. De Kindle Store is bereikbaar vanaf de Kindle-apparaat als een draadloze is ingeschakeld . Een boek aankopen gemaakt van de Kindle zal onmiddellijk worden gedownload . Terwijl het boek wordt gedownload , verschijnt er een bericht dat het boek binnenkort zal verschijnen op het startscherm . Tijdens het downloaden , kunnen gebruikers verder winkelen in de Kindle Store .

Boeken en ander leesmateriaal
kunnen ook worden gedownload naar de pc van de Kindle gebruiker. Wanneer een gebruiker is ingelogd in zijn Amazon-account en koopt een item uit de Kindle Store , kan hij het ​​apparaat te selecteren om het item uit het drop -down menu aan de rechterkant , en ervoor kiezen om het item aan de Kindle geleverd in 60 seconden of minder .
lezen op Kindle

Reading
op de Kindle is niet anders dan het lezen van een hardcover of paperback boek , maar pagina bochten en paginanummers zijn verschillend . Aangezien de grootte van de tekst , het lettertype , en de afstand tussen de lijnen kan worden ingesteld om de voorkeur van elke gebruiker , hoeft traditionele paginanummers niet van toepassing . De Kindle tracks vooruitgang boeken met de " locatie " meter aan de onderkant van het scherm . Locatie 1 is titelpagina van het boek , en de uiteindelijke locatie is het grootste aantal . Gebruikers kunnen direct naar elke locatie in het boek door te kiezen voor de " Go To " optie in het startscherm en het invoeren van een specifieke locatie nummer . Pagina's worden ingeschakeld via de pagina - turn knoppen aan beide zijden van de Kindle . Rechts gerichte pijlen gaan naar de volgende pagina en de links-gerichte pijlen ga een pagina terug .
Notities en bookmarks

Kindle- gebruikers
kunt notities typen over een boek en plaats ze in elke gewenste omgeving . Om een notitie toe te voegen , Kindle-gebruikers hoeven alleen om de cursor te verlaten in het gebied waar de notitie moet verschijnen , gebruik dan de Kindle toetsenbord om de noot in te voeren . De nota zal worden gekoppeld aan een voetnoot nummer dat kan worden geklikt om de hele nota te lezen .

Een bookmark kan overal in een Kindle boek worden gelaten . Kindle- gebruikers kunnen de cursor te verlaten waar ze willen pikken lezen , druk dan op de knop "Menu" gevolgd door " een kennis Bookmark toevoegen . " De bladwijzers worden vervolgens toegankelijk via de optie " View Bookmarks " .
Charging

De Kindle moet worden opgeladen op een gegeven moment tussen de 10 dagen en een maand van gebruik . De Kindle-apparaat hoeft niet voorafgaand aan het opladen te worden afgetapt van de macht , en het kan worden opgeladen tijdens het gebruik . De Kindle wordt een bericht weergegeven wanneer het apparaat volledig is opgeladen
Web Access

geven . De Kindle 3 toegang tot het internet via het menu " Experimental " . Deze webbrowser , hoewel rudimentair en nog in de beta fase , stelt Kindle gebruikers bezoeken de meeste Internet sites, hoewel de functionaliteit zoals het uploaden van foto's kan worden beperkt . Een reeks van bladwijzers op de Kindle 3 , van Yahoo en Google om Facebook en Twitter , laat Kindle -eigenaren om direct naar een aantal populaire Internet bestemmingen . Kindle- gebruikers kunnen toegang krijgen tot het internet alleen wanneer de draadloze optie is ingeschakeld .

Previous: Next:
  ontsteken
·Instructies over Boeken lezen …
·Wat is een Kindle boek ? 
·Hoe Free Ebooks zoeken voor de…
·Hoe te Monsters verwijderen va…
·Navigeren Van Bookmark to Book…
·Hoe maak je een Broken Kindle …
·Hoe te lezen Kindle Met Firefo…
·Hoe mappen creëren in een Kin…
·Hoe maak je een Sample verwijd…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Data Transfer -instructies 
·Hoe Memory In een oude Dell Dimension 82…
·Hoe om Open Up een iMac Sphere 
·Hoe je RAM toe aan HP Laptops 
·Hoe gegevens ophalen als ik geen kracht …
·Hoe om notities te maken op de HP Slate 
·Wat geeft een computer snelheid 
·Waarom wordt mijn laptop Get So Hot 
·HP Deskjet 5650 Vs . 5550 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com