Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> netbooks >> Content
Hoe te Cool Down een Netbook
Veel mensen krijgen netbooks tot mobile computing activiteiten te doen op -wil , wanneer vanaf desktop- of laptop -pc's . Echter , als je een " power user " - multitasking tussen verschillende productiviteit toepassingen en draadloos surfen op het internet - je zou kunnen overbelasting van uw netbook tot het punt waar het verhoogt de temperatuur. Als je de netbook op schoot , kan de hitte zich ongemakkelijk voelt op je benen . Uit een tafelblad , voel je de warmte stijgt tegen uw handen . Hoewel je zou kunnen hebben verschillende scenario's die overtollige netbook warmte te creëren , kan elke eigenaar van een software- , hardware-of milieu- benadering van verzachtende temperatuur - gerelateerde onderwerpen. Instructies
1

Klik op "Start " in de linkerbenedenhoek van het bureaublad . Type " Energiebeheer " in het zoekvak aan de onderkant van het menu Start . Druk op "Enter " om het venster Energiebeheer te openen . Klik op "Change Plan Settings " naast de huidige instelling van het vermogen ( aangeduid door het ingevulde radioknop ) . Klik op "Change Advanced Power Settings . " Openen " Processor Power Management , " en vervolgens " Systeem Cooling -beleid . " Kies " Actief " voor zowel " On Battery " en " Plugged In . " Met deze energiestand instrueert het besturingssysteem te versnellen of te vergroten koeling van de CPU fan's als de processor opwarmt . kopen van 2

Schaf een USB -aangedreven ventilator koeler die afmetingen van de netbook past . Plaats de koeler op je schoot of op een tafel . Positioneer uw netbook op de koeler . Plug hem in je USB -poort , instructies van de fabrikant .

Zit in een kamer die is voorzien van airconditioning 3 . De koelere lucht in de ruimte zal ook circuleren door de openingen op uw netbook , het helpen van de interne CPU-ventilator omlaag brengen van de temperatuur .

Shade 4 uw netbook als je buiten in het zonnige weer . Zitten onder een boom in het park , bijvoorbeeld . Als je op een terrasje , zitten onder de paraplu . Open een hardcover boek of bindmiddel , zodat het rechtop kan staan ​​op zijn eigen , vervolgens de netbook in de schaduw als het blokkeert de zon.

Previous: Next:
  netbooks
·Hoe gegevens overbrengen naar …
·? Zijn Netbooks Beter voor Tee…
·Hoe Hook Up een netbook naar e…
·Sony P-serie Netbook Specifica…
·Hoe te Volume Boost op een eMa…
·Hoe maak je een VGA Monitor We…
·Hoe de cover van My Netbook Sc…
·Wat een netbook scherm Reinig …
·Het upgraden van een Acer Aspi…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een ATI X1950XTX Fan Verande…
·Hoe maak je een Canon MP150 printer gebr…
·Hoe maak je afdrukken op een MicroSD 
·De cd-rom niet werken 
·LaserJet 4250 Firmware Recovery 
·Hoe de Phoenix BIOS Editor Gebruik 
·Problemen herkennen een USB Drive 
·Acer Aspire CPU heatsink verwijderen 
·Hoe System schijven maken voor een Toshi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com