Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe maak je een Canon MP150 printer gebruiken
De Canon PIXMA MP150 printer kunt u niet alleen documenten en foto's af te drukken , maar het heeft ook een ingebouwde scanner waarmee u uw foto's en documenten te scannen . In additionl , het fungeert als een kopieermachine , zodat niet meer reizen naar de copyshop . Als u een digitale camera met PictBridge sotware , kunt u de stekker in uw camera en print direct vanaf uw camera . Het is vrij eenvoudig op te zetten , maar het kan ontmoedigend lijken op het eerste met eisen . Wat je nodig hebt
Canon PIXMA MP150 printer
Netsnoer
USB-kabel
Driver disk
zwart en kleur inkt cartridges Briefpapier , ofwel regelmatig of glanzend
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zorg ervoor dat uw computer is uitgerust om deze Canon PIXMA MP150 gebruiken . Controleer de vereisten voor pc of Mac om te zien of u voldoet aan deze . Als u een computer van de afgelopen drie of vier jaar , moet je in goede vorm , maar je moet ervoor zorgen dat u de juiste versie van Windows of Mac OS , voldoende harde schijf ruimte op uw computer voor de installatie van de driver en genoeg RAM voordat u verder gaat .

Hook 2 Installeer de printer. De voedingskabel loopt van de MP150 aan de muur en de USB-kabel loopt van de printer op de computer . De stroomkabel kun je hem aanzet en de USB-kabel verzendt afdrukken van informatie van de computer naar de MP150 . Installeer de cartridges ook. In tegenstelling tot sommige andere modellen van Canon- printers , deze gebruik een zwarte cartridge en een kleurencartridges , genummerd PG - 40 of PG - 50 voor zwart ( PG - 50 is een grotere capaciteit cartridge ) en CL - 41 of CL - 51 voor kleur , met CL - 51 zijn de grotere cartridge . Ze zijn in een handomdraai op te zetten , letterlijk .
3

Verkrijg de computer om de MP150 te praten. Dat houdt in het installeren van de driver , hetzij door de invoering van de cd die bij de printer in het cd /dvd- station van de computer of te downloaden van de website van Canon als u de cd niet kunt vinden . De installatie moet redelijk snel , omdat het zowel de printerdriver en de scannerdriver installeert . Na dat je bent klaar om te gaan .
4

Om iets af te drukken , van documenten tot foto's , is al het papier in een lade op de bodem voor de MP150 geladen . Als u foto's afdrukt , gebruikt glanzend papier . Als u iets afdrukt vanaf uw computer , selecteer " Print" uit welke programma dat u gebruikt . Worden geadviseerd dat het selecteren van een hogere afdrukkwaliteit zal vertragen de afdruksnelheid en het zal niet de geadverteerde pagina 's per minuut snelheid bereikt . Overbelast de printer met papier . Ongeveer 25 vellen tegelijk moet doen .

Lay 5 wat u wilt scannen op de glasplaat en selecteer " scan . " Het ding om te onthouden bij het ​​scannen is DPI of dots - per - inch . Hoe hoger de DPI , hoe beter de kwaliteit , maar hoe groter het resulterende bestand op uw computer , wat kan een lange tijd om te bewerken in het bewerkingsprogramma . Het kan oplopen tot 4800 DPI . Voor mijn eigen doeleinden , heb ik nooit hoger dan 600 DPI scannen. In het algemeen , de enige plaatsen die hoger zijn dan die gebruikt zijn professionele fotografen en architecten . Als u geen van deze , maak je geen zorgen over.
6

u wilt afdrukken vanaf uw camera , gebruik van USB- kabel van de camera ( niet degene die wordt geleverd met de printer ) en sluit deze aan beide de camera en de kleine USB- poort aan de linker onderkant van de voorzijde van de printer . Volg de instructies op het scherm van de camera te drukken , en opnieuw , zorg ervoor dat u glanzend fotopapier in daar .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je Refill een Lexmark…
·How to Set Up een Kodak ESP 3 …
·Printen op Graphing Paper 
·Hoe de wachtrij en de naam van…
·Hoe het opzetten van een HL - …
·Hoe maak je een Grote Afbeeldi…
·Dell 3100cn Printer Problemen …
·Het wijzigen van de tonercartr…
·Verschillen tussen Printer ink…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Het herformatteren van een Mini SD Card 
·Een Logitech G15 Keyboard Zal niet tonen…
·Hoe Transfer een Apple garantie 
·Hoe kan ik zien wat Temperatuur Mijn Mac…
·Tarantula Problemen met het toetsenbord 
·Hoe maak je draadloos internet te krijge…
·Hoe kan ik een Artec Scanner Installeren…
·Hoe te R2 Gedistribueerde printers Verwi…
·Dell Inspiron Vs . Studio 15 Laptops 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com