Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> ontsteken >> Content
Hoe kan ik lezen Mijn iBooks op mijn Kindle?
Verkoop E - book steeg meer dan 150 procent tussen juni 2010 en juni 2011 , meldt de Association of American Publishers . Het bewijs van deze enorme groei is zichtbaar bij Amazon.com , waar de Kindle e - book reader is de top - verkopende item en e-book verkoop overtreft verkoop print. Ter ondersteuning van deze bloeiende industrie , hebben een verscheidenheid van e - readers ontwikkeld die concurrerende e - book formaten kan lezen . IBooks worden voornamelijk uitgebracht in ePub-structuur , terwijl de Kindle e - books worden gepubliceerd in Mobi -formaat . Om een EPUB -bestand op uw Kindle lezen , moet je ofwel een software programma of een online document converter. Instructies
Calibre
1

Direct uw webbrowser naar de " kaliber - ebook.com " website . Eenmaal daar, klikt u op ' Download ' en selecteer uw besturingssysteem. Volg de instructies om de applicatie op uw computer te downloaden . Kopen van 2

Start de Calibre Welkom wizard en stel uw voorkeuren . Zorg ervoor dat u " Amazon " te selecteren uit de lijst met fabrikanten en geef uw Kindle -model . Als u klaar bent , klikt u op ' Gereed ' om Calibre te lanceren .
3

Sluit uw Kindle aan op uw computer met behulp van de met het apparaat meegeleverde USB-kabel . Klik op ' Boeken toevoegen " in de linkerbovenhoek van de werkbalk Calibre .

Blader naar een boek op uw harde schijf 4 . Klik op "Open " en kies vervolgens " Verzenden naar apparaat" in de werkbalk . Klik op " Ja" in het dialoogvenster om auto- conversie en automatische verzending van de geconverteerde e - book op je Kindle .
EPub - to- Kindle Converter
5

Navigeer naar " download.CNET.com " en type " EPub om Kindle Converter" in de zoekbalk . Klik op de link met dezelfde naam die in de zoekresultaten verschijnt .
6

Klik op "Download Now " en voer het installatieprogramma . Start het programma en selecteer "Convert EPub bestanden naar Kindle bestanden . " Klik op " Add Files " en kijk op uw harde schijf voor de bestanden die u wilt converteren .
7

Selecteer de doelmap waarin de geconverteerde bestand wordt opgeslagen en klik op "Start ". Wanneer de voortgangsbalk toont de taak is voltooid , sluit u de Kindle op uw computer . Dubbelklik op de Kindle station te openen en sleep het geconverteerde bestand naar de map ' Documenten ' .
2EPUB
8

Richt uw webbrowser naar " 2epub.com " en klik op " Bladeren . " Selecteer het EPUB-bestand op uw harde schijf die u wilt converteren en klik op 'Openen'.
9

Klik op "Upload Files " en wacht tot het bestand te uploaden . Wanneer het uploaden is voltooid , kiest u " Mobi " uit het menu " Convert to Other Formats " .
10

Sla het bestand op uw harde schijf door rechts te klikken en te kiezen voor " Opslaan als" uit het menu . U kunt ook op de "zip . " Link naar het zip -bestand te downloaden .
11

Sluit uw Kindle aan op uw computer en open het station . Breng de geconverteerde Mobi bestand naar de map ' Documenten ' op je Kindle .

Previous: Next:
  ontsteken
·Hoe maak je een Kindle boekenp…
·Hoe om uitschakeling een Kindl…
·Hoe te Kindle Screensavers mak…
·Wat voor soort bestanden Kunt …
·Hoe kan ik een boek aan een Ki…
·Kindle Compatibiliteit 
·Hoe maak je een Kindle Dat is …
·Instructies over Boeken lezen …
·Hoe de batterij te vervangen o…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Het runnen van een ISO op een PC 
·Hoe te verbinden Two VGA Cables 
·Hoe kan ik een origineel Intel moederbor…
·Het vergelijken van Sony Laptop Prijzen 
·Hoe te Drie Monitors installeren op een …
·Hoe te Distorted Audio op mijn computer 
·Is er een manier om een scherm op een iP…
·Hoe te bekijken One 's Own PC Camera 
·Hoe te Refill een HP 920 cartridge 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com