Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> ontsteken >> Content
Hoe de batterij te vervangen op een Kindle 2
De tweede generatie van de Amazon Kindle nam de basiskenmerken van het eerste toestel en maakte een paar verbeteringen , zowel op het totale ontwerp en de software feature set . Een bijkomende verandering is dat u niet meer gemakkelijk de batterij kan verwijderen . Amazon besloten om de batterij in de Kindle 2 zaak gezet , dus als je nodig hebt om het te verwijderen , moet u het deksel af te nemen van het apparaat . Wat je nodig hebt
Pry stok
Kleine kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Draai de Kindle 2 over , en plaats het op een tafel voor je . kopen van 2

Plaats uw wrikken stick in de kleine opening recht boven de plaats waar het leest " Amazon Kindle . " Deze kloof scheidt de grote onderste deel van de achterkant van het kleinere bovenste deel van de achterklep . Na de stok is in de kloof , beweeg het heen en weer , terwijl iets in te drukken naar de bovenkant van het apparaat , om een grotere opening te creëren . Wanneer de kleinere bovenklep eindelijk bevrijdt van zijn connectors , trek het weg van de Kindle 2 .
3

Stand van de Kindle 2 rechtop , en zoek naar de twee kleine Phillips schroeven die zijn bedrijf de rug dekken op het apparaat . Verwijder de schroeven .

Plaats 4 de Kindle weer op tafel . Zoek de drie kleine clips die ook het veiligstellen van de achterkant naar de Kindle 2 . Deze clips zijn zichtbaar in de sectie onthuld wanneer u de kleinere achterklep verwijderen . Om de clips los , duwt u op elk een met je schroevendraaier of koevoet stok . Nadat u de klemmen hebt losgemaakt , trekt u de achtercover om deze te verwijderen .
5

Verwijder de twee kleine Phillips schroeven zitten onder de batterij . Trek vervolgens van de accu door het plaatsen van uw schroevendraaier of wrikken stok in de kleine opening net onder de plaats waar een van de twee schroeven waren . Zodra de batterij is iets omhoog , pak het op met uw vingers en verwijder deze .

Plaats 6 de nieuwe batterij in de uitsparing , zodat de metalen contacten op de batterij overeenkomen met de metalen contactpunten in de batterij uitsparing . Plaats de kant met de contacten in eerste , dan duwt u op de batterij om deze te verlagen zijn plaats . Plaats de twee schroeven onder de batterij .
7

Zet het grote achterklep terug over de Kindle 2 . Zet het op net iets lager op het apparaat dan het zou moeten zijn , en duw deze omhoog om deze te vergrendelen in de clips . Kantel de Kindle op en plaats de twee schroeven . Zet de kleinere achtercover weer op zijn plaats .

Previous: Next:
  ontsteken
·Kindle & Macula Degeneratie 
·Hoe je Kindle e - boeken Renam…
·Hoe kan ik Boeken Kopieer voor…
·Hoe maak je een screensaver ve…
·Hoe maak je een muziekmap op e…
·De verschillen in de Kindle Re…
·Hoe werkt de Kindle Reader wer…
·Hoe om PDF's groter op Kindle …
·Hoe kan ik een PDF- Zoom op ee…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te gebruiken Dazzle Video Creator Pl…
·Hoe het opzetten van CRM 
·Tutorial voor Portable Memory Storage De…
·Hoe aan Ping behulp van een MAC 
·Hoe kan ik een laptop Wipe 
·Hoe de beste printer zoeken 
·Hoe te Inkjet Printer Rollers Clean 
·Hoe te bekijken de D Drive 
·Problemen met een Kodak Easyshare SV710 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com