Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe de beste printer zoeken
Het vinden van de juiste computer printer voor uw behoeften is een persoonlijke keuze . Iedereen zal hun lijst van specifieke eisen hebben , en geen printer gaat iedereen hetzelfde behagen . Fotografen en architecten kunnen willen grote plotters terwijl studenten zijn op zoek naar een goedkope beeldproductie die niet veel kosten . Ondernemers willen een duidelijke , vlekvrij imago , en kinderen zullen willen veel kleuren . Dientengevolge , de beste printer hangt eerst identificeren van uw eigen behoeften . Wat je nodig hebt
Een computer
Spreadsheet softwareprogramma
Rekenmachine en pen en papier ( optioneel ) op Twitter Internetverbinding
Wijze van vervoer te reizen
plaats waar u een printer kunt kopen
Toon Meer Aanwijzingen
Identificatie van uw behoeften
1

Evalueer uw huidige computer en wat het in staat van behandeling . Bepalen of uw computer zal draaien basic office software programma's of grote , complexe grafische software zoals desktop publishing pakketten. Beslissen of u tevreden met zwarte en witte stukken of als u kleur nodig hebt en hoeveel kleurenspectrum zo ja .

Figuur 2 uit het budget dat u wilt besteden aan een printer bent . Identificeren als je een kostenbewuste gebruiker , een power user of een occasionele gebruiker . Houd in gedachten zijn er twee belangrijke kosten te overwegen : . De printer zelf en tonercartridges
3

Identificeer uw mobiliteit en productie-eisen . Bevestigen als uw printer moet worden op de weg reizen met u of u een grotere , stationaire eenheid. Overwegen of je zal voornamelijk moeten doen een- of twee - pagina banen , of het afdrukken van meerdere exemplaren van 20 pagina's of meer tegelijk .

Talk 4 met andere mensen die druk doen en het verzamelen van hun ervaringen van welke merken en modellen beter werken . Kijk naar wat wordt gebruikt op uw plaats van werk en hoe goed of niet zo goed die eenheden voeren .
Testen En lokaliseren juiste printer

Talk 5 met andere mensen die doen drukken en het verzamelen van hun ervaringen van die merken en modellen beter werken . Kijk naar wat wordt gebruikt op uw plaats van werk en hoe goed of niet zo goed die eenheden voeren .
6

Vergelijking - shop voor de specifieke modellen en merken die je wilt . Omdat leveranciers kunnen variëren in prijs van maar liefst $ 50 tot $ 100, zoeken meerdere leveranciers voor hetzelfde model en input van de gegevens op een spreadsheet . Zorg ervoor dat de scheepvaart kosten omvatten en bereken uw jaarlijkse kosten voor het vervangen van de toner ook. Vele malen een iets duurdere printer zal hebben lagere levensduurkosten via toner prijs .

Print monsters 7 en proberen om te testen uitvoeren van een model als u voordat u het te kopen . Vergelijk uw monsters met uw lijst van criteria en wat je zoekt . Kijk op het internet voor forums en krijgen de mensen advies over het specifieke model dat u zou kunnen overwegen als uw definitieve keuze . Controleer vervolgens voor garanties of product problemen te zorgen dat u op de hoogte van eventuele ontwerpproblemen die mogelijk zijn begonnen verschijnen bent . Indien tevreden , de aankoop van de printer die u hebt gekozen en geniet .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een Canon PIXMA iP…
·Hoe de Auto Answer Fax Feature…
·Gereviseerde Vs . Nieuw 
·Hoe kan ik een HP Deskjet D236…
·Hoe kan ik drivers voor een la…
·Hoe maak je een HP 7150 Proble…
·Symptomen van Low Toner in een…
·Hoe een i9900 printkop reinige…
·Hoe te printen op beide zijden…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een optische kabel Snijd 
·Hoe maak je een Logitech Webcam Installe…
·Moederbord Het niet in een Acer Aspire X…
·Hoe Video Drivers Reinig 
·Hoe maak je een PCI-sleuf toe 
·Hoe de Print Leven van HP tonercartridge…
·Instructies over hoe je een computer har…
·Hoe configureer ik een HP 9130 te scanne…
·Hoe bouw & Pas een laptop Online 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com