Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> ontsteken >> Content
Kindle 2 Tips
De tweede generatie Amazon Kindle of Kindle 2 , werd in 2009 geïntroduceerd . Deze follow-up van de Kindle-apparaat verbeterd de originele met sterk verhoogde opslagcapaciteit en een meer compact ontwerp . Hoewel de Kindle 2 is gemakkelijk om direct uit de doos te gebruiken , kunnen een aantal eenvoudige tips helpen gebruikers de best mogelijke leeservaring . Boek Aankopen

Kindle Pagina 2 gebruikers kunnen boeken, tijdschriften , kranten en blogs rechtstreeks kopen bij de Kindle Store op Amazon.com van de Kindle 2 . Om items te kopen , toegang tot de Kindle "Menu " knop , gevolgd door de " Shop in de Kindle Store " selectie . Alle items niet aangeschaft worden gedownload in minder dan 60 seconden en zal verschijnen op het startscherm . Nieuw aangeschafte items verschijnen aan de bovenkant van het scherm , met de vorige punten onder die .
Bookmarks

Kindle Pagina 2 gebruikers kunnen virtuele bladwijzers invoegen in elk deel van een boek . Bij het lezen van een boek ( of ander leesmateriaal ) op de Kindle 2 , plaatst u de cursor aan het begin van het gebied dat moet worden bladwijzer . Klik op ' Menu ' en navigeer naar de " Voeg een bladwijzer " -optie . Druk op het midden van de directionele pad om de bladwijzer te plaatsen. Alle bladwijzers worden opgeslagen voor toekomstige toegang en zal blijven tot handmatig verwijderd .
Add Notes

Liever dan krabbelen aantekeningen in de marge van papieren boeken , Kindle gebruikers kunnen notities typen en plaats ze , in voetnoot vorm , waar ook een e - book . Om notities toe te voegen , plaatst u de Kindle 2 cursor in het gebied waar de voetnoot nummer moet verschijnen . Begin de notitie typen op de Kindle 2 toetsenbord . Wanneer u klaar bent , kiest u de "Opslaan" optie om de notitie op te slaan . Alle noten worden permanent opgeslagen in het boek tot handmatig verwijderd .
Krijg definities

Kindle Pagina 2 gebruikers hebben toegang tot de " New Oxford American Dictionary , " die meer dan bevat 250.000 definities . Om direct opzoeken van een onbekend woord tijdens het lezen , plaatst u de Kindle 2 cursor aan het begin van het woord . Kijk naar de onderkant van de Kindle 2 scherm om het woord 'definitie in een klein pop - up venster te zien .
Batterij gebruik

De Kindle 2 batterij duurt vier dagen zonder op te laden als de draadloze functie continu is links op . Echter , het draaien van de draadloze verbinding af zal sterk uit te breiden de tijd tussen de kosten , zodat u voor zo lang als twee weken kan lezen zonder op te laden .

Wireless
algemeen hoeft alleen te worden ingeschakeld bij het ontvangen van downloads of via het internet , zodat het kan worden ingeschakeld voor deze behoeften en vervolgens direct uitgeschakeld . Zelfs als de draadloze verbinding is ingeschakeld en uitgeschakeld sporadisch , zal het nog steeds zorgen voor veel langere tijd tussen de kosten dan een Kindle 2 met continu ingeschakeld draadloos .

Previous: Next:
  ontsteken
·Hoe maak je een Kindle convert…
·Hoe te Boeken Download een Kin…
·Gids voor het gebruik van een …
·Hoe afdrukken van een Kindle e…
·De Kindle vs de Kindle 2 
·Hoe te Collecties organiseren …
·Weet u Laad de Kindle voordat …
·Hoe de Delivery Status Delete …
·Hoe te vergelijken Kindle 2 te…
  Related Articles
iPad Tips 
iPad Tips en hints 
Hoe de Kindle App te installeren voor uw…
Hoe u uw iPad 2 startscherm Organiseren 
Hoe maak je een FaceTime gesprek op een …
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Hoe te lezen PDF -bestanden in iBooks op…
Tips voor het opzetten van een iPad 
Hoe de Dock aanpassen op een iPad 2 
  Hardware Articles
·Hoe te Little Apple Turn Into Blue op ee…
·Hoe maak je verbinding een Toshiba MK602…
·Hoe naar Bad Sectors Fix NTFS 
·Wat is Dell Printer Error 0502 ? 
·Wat gelijk is aan de Canon MP830 ? 
·PowerBook G4 Titanium Plastic Materiaal …
·Hoe maak je Color Toner Gebruik 
·HP L2000 Specs 
·Canon L90 Facsimile Problemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com