Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Canon L90 Facsimile Problemen
Als zich een probleem voordoet dat uw Canon FAXPHONE L90 verhindert het verzenden en ontvangen van faxen met succes , je moet werken aan de wortel van het probleem vast te stellen . Deze potentiële problemen zijn connectiviteit problemen met de telefoonlijn , een onjuiste opstelling apparaat , problemen met het apparaat hardware en onjuiste informatie over de ontvanger . Het nemen van bepaalde stappen voor probleemoplossing kan helpen om de precieze oorzaak van de Canon L90 's fax probleem vast te stellen , leidt u naar de resolutie . Telefoonsnoer Aansluiting

Failure
correct instellen van de Canon L90 kan resulteren in het onvermogen om faxen te verzenden en te ontvangen . Controleer of het telefoonsnoer verbindt stevig in de wandcontactdoos en in de aansluiting met het label " Line" op de achterzijde van de Canon L90 . Een losse verbinding kan goede communicatie te voorkomen . Bovendien verbindt het telefoonsnoer in de aansluiting met het label " telefoon" op de L90 voorkomt dat het apparaat verzenden en ontvangen van berichten .
Telefoonlijn

Als uw pogingen om fax blijven falen na te juiste kabel verbinding , dan is een probleem met de telefoonlijn kan bestaan ​​. Til de ontvanger aangesloten op de L90 en luister of u een kiestoon . Het niet de kiestoon geeft vaak een probleem met de telefoonlijn . Om de lijn te controleren , sluit u een standaard telefoon waarvan u weet dat de wandcontactdoos en luister of er een kiestoon . Als u een kiestoon hoort via de telefoon te horen , dan is het probleem ligt bij de Canon L90 . Als u niet aan een kiestoon hoort , neemt u contact op telefoon service provider voor bijkomende hulp .
Onjuiste informatie

Een van de meest voorkomende boosdoeners achter fax indienen mislukking is inclusief het gebruik van onjuiste informatie over de ontvanger . Als iemand rapporten hij heeft u een fax gestuurd , maar je hebt niet ontvangen , dan bevestigt de afzender uw juiste faxnummer . Bovendien, als u een fax verstuurt , bevestigt u dat u de juiste ontvanger informatie hebben .
Papierdoorvoerstoring

Een papierstoring kan de succesvolle verzending en printen van faxen voorkomen berichten . Deze storingen kunnen optreden binnen de AOD , de papierlade of ergens in de printer . Typisch , wordt een foutbericht weergegeven op het display van het bedieningspaneel , waarin wordt aangegeven waar het papier is vastgelopen . Volg de instructies van de fabrikant voor het verwijderen van het vastgelopen voordat u extra faxberichten verzenden of ontvangen.
Memory

De Canon L90 slaat binnenkomende faxen in het geheugen wanneer een probleem optreedt dat voorkomt dat het apparaat het afdrukken van de boodschap . Typisch , het bericht afgedrukt nadat u het probleem op te lossen . Soms, echter , het aantal documenten die zijn opgeslagen in het interne geheugen van de L90 groeit , met alle of de meeste van dit geheugen . Wanneer dit gebeurt , moet u afdrukt , de documenten die zijn opgeslagen in het geheugen van het apparaat te sturen of te verwijderen voordat er nieuwe documenten kunnen worden opgeslagen .
Overige Mogelijke problemen

U moet papier in de Canon L90 geladen voordat inkomende faxberichten kan afdrukken . Controleer de papierlade en, indien nodig , plaats het papier . Als inkomende berichten af te drukken in slechte kwaliteit , kan het tijd om de tonercartridge te wijzigen . Een potentieel probleem bij het verzenden van een fax omvat het verkeerd laden van de originele documenten . Bijvoorbeeld , als u de originelen naar achteren te laden , de ontvanger ontvangt blanco pagina's . Bevestig de juiste plaatsing van het originele document voordat u het faxbericht . Als de documenten die u wilt faxen versturen langzaam , kan het probleem van de resolutie-instelling op de L90 zijn. Het instellen van de resolutie op "Standaard" reduceert de tijd die nodig is om een fax te verzenden .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te Spooler-service install…
·Hoe te Cartridges reinigen voo…
·Hoe kan ik afdrukken op Proble…
·Hoe Hook Up een laptop op een …
·Hoe kan ik een HP 1215 printer…
·Hoe je inktcartridges Recycle …
·Hoe maak je een USB -printer v…
·Aanwijzingen voor Brother 210C…
·Hoe de Upper Feed Assembly Ver…
  Related Articles
Hoe je foto's importeren uit een Canon D…
Hoe Vul een Canon 31 inktcartridge 
Hoe maak je een Canon LiDE 35 scanner in…
Hoe maak je een Canon FB630U scanner ins…
Hoe maak je een Canon scanner Problemen 
Hoe maak je een Canon scanner reinigen 
Canon Scanner instructies 
Hoe maak je een Canon flatbed scanner ge…
Hoe reinig ik mijn Canon 8800F ? 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een zelfgemaakte Amateur str…
·Hoe -naar-VGA -connectoren verdienen aan…
·Hoe maak je verbinding een IDE Notebook …
·Hoe maak je een Hewlett - Packard Laptop…
·Volledige Vs . High Speed ​​USB -sticks 
·Hoe te verbinden van een laptop naar een…
·Waarom is mijn S Video werkt niet na het…
·Hoe kan ik draadloos internet met mijn l…
·Hoe te converteren naar 3,5 Floppy 5.25 …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com