Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Wat Moederborden compatibel zijn met een Pentium 4 Northwood 1800A ?
Terwijl verschillende deelverzamelingen van de Pentium 4 Northwood chip zijn gemaakt ( de verschillen zijn zowel in de basissnelheid en in de mogelijkheid om de chip te gebruiken voor overklokken --- uitvoeren van de chip op een hogere snelheid dan normaal te krijgen betere prestaties --- al deze chips zijn in staat om te functioneren perfect op een moederbord met de Socket 478 , die speciaal is ontwikkeld voor de Pentium 4 Northwood . Sinds de chip die oorspronkelijk werd vervaardigd in 2002 , de meeste moederborden die ondersteunen worden niet meer geproduceerd . Desalniettemin kun je een geschikte gebruikte moederbord te verkrijgen . AOpen AX45 - V

Gefabriceerd door AOpen , dit moederbord is uitgerust met een Socket 478 , die zal plaats bieden de Pentium 4 Northwood 1800A chip . het maakt gebruik van de SiS 645 chipset en wordt geleverd met zes PCI -slots plus een AGP- slot voor uitbreiding . het moederbord ondersteunt ook oudere AGP kaarten zoals 1X en 2X -kaarten , en biedt drie DIMM-sleuven voor RAM-chips . het moederbord beschikt ook over Onboard audio en video , evenals twee USB-poorten aan de achterkant van het bord . vanaf oktober 2010 heeft dit moederbord is niet meer geproduceerd , maar kunnen worden gekocht gebruikt van verschillende online winkels .
Biostar 945GC - M4

Dit moederbord van Biostar biedt een meer up - to- date graphics slot dan de AOpen moederbord . het beschikt over een PCI- Express 16x slot en biedt acht USB-poorten en ingebouwde Ethernet -mogelijkheden . het moederbord beschikt ook over twee PCI-slots voor verdere uitbreiding en een front bus snelheid van 800Mhz . Ondersteuning tot 2 GB DDR2 SDRAM , het moederbord is uitgerust met twee sleuven voor RAM-chips . de chipset is gebaseerd op de Intel 945GC Express chipset . het moederbord functies de Socket 478 -sleuf voor de Pentium 4 Northwood 1800A chip .
Gigabyte 945GC M4

de Gigabyte 945GC M4 moederbord
is gebaseerd op de ATI Rx300 chipset en functies de Socket 478 -sleuf voor de Pentium 4 Northwood 1800A chip . het heeft een AGP 8x slot en vijf PCI- uitbreidingssleuven . het moederbord beschikt ook over vier DIMM-slots , ondersteunt tot 4 GB RAM-geheugen op het bord . het moederbord is uitgerust met twee SATA en een PATA . controller samen met acht USB-poorten vier van de USB-poorten zijn " onboard ", ingebouwd in het moederbord zelf , een ander vier kan extern worden ondersteund , afhankelijk van uw computerkast met ingang van oktober 2010 , is dit moederbord niet meer geproduceerd maar kan . worden gekocht bij verschillende online plaatsen .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Hoe kan ik RAM Verandering in …
·Hoe kan ik wijzigen van een Le…
·Hoe Set Up Cooling Fans in een…
·Hd2600pro Vs . 7600GT 
·Hoe Memory Voeg toe aan een Le…
·Hoe maak je een NIC -kaart ver…
·Hoe kom ik erachter mijn RAM -…
·Hoe om te achterhalen hoeveel …
·Hoe je het moederbord in een X…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
Wat kan de Apple iPad doen? 
Wat betekent 3G Mean op de iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe afdrukken van een Kindle eBook 
·Om te lezen hoe een Mini DVD - RW 
·Interessante feiten over de IBM PC 
·Laptop en Notebook Definities 
·Installatie-instructies voor een Seagate…
·Hoe te Firmware uw D - Link router bijwe…
·Hoe te Applications kopiëren naar een e…
·Hoe maak je een Fujitsu FMV7160NU3 Demon…
·Hoe maak je een schijf partitie 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com