Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
External Drive Vs . Docking Station
Als je wilt opslagcapaciteit toe te voegen aan uw computer systeem zonder het installeren van een nieuwe interne harde schijf , heb je twee opties . Externe schijven zijn ingesloten harde schijven die aansluiten via FireWire of USB , het aanbieden van een snelle ruimte upgrade tegen een premium prijs . Docking stations , aan de andere kant , kunt u uw eigen interne schijven te gebruiken , ze simpelweg de stekker in het apparaat voor een gemakkelijke toegang . Elke optie heeft zijn voor-en nadelen , afhankelijk van wat je zoekt in een storage-oplossing . Gebruiksgemak

Voor het gemak van installatie en gebruik , externe drives zijn uw beste weddenschap . De meesten komen opgemaakte en klaar voor gebruik op Windows of Mac systemen . Te installeren, hoeft u alleen maar de stekker in de stroom-en datakabels in en druk op de " On "-schakelaar - de computer detecteert automatisch en monteer het nieuwe station. Veel modellen worden geleverd met ingebouwde back-up software voor bestandsoverdracht te versnellen , of u kunt gewoon bestanden slepen en neerzetten . Het opzetten van een schijf in een docking station moet je het behandelen als een nieuwe interne drive, die kan het nodig zijn om te partitioneren en formatteren van het apparaat voor gebruik.
Cost

Over het algemeen , kunt u rekenen op een externe schijf om overal van 20 procent tot 50 procent duurder dan een interne schijf van dezelfde capaciteit . Een deel van het verschil heeft betrekking op de externe behuizing en montage , maar ook een premie betalen voor het gemak van de plug - and- play interface. Een docking station , aan de andere kant , kun je goedkope interne harde schijven te gebruiken , evenals recyclen oude schijven die u hebt liggen , waardoor het een meer kosteneffectieve optie voor gebruikers die regelmatig een upgrade van hun interne drives .
< br >
Betrouwbaarheid

Externe schijven
zijn meestal self-contained en veel modellen hebben geen bewegende delen , waardoor de mogelijkheden voor schade aan de interne werking van het station . Docking stations rekenen op een open socket die kan trekken stof en puin , wat leidt tot onjuiste verbindingen en hardwareproblemen . Daarnaast hebben de meeste docking stations gebruiken kale interne harde schijven, die gevoeliger zijn voor trillingen en schade aan dan een ingepakt externe schijf .
Upgrademogelijkheid

Wanneer een externe harde schijf mislukt of verouderd raakt , in de meeste gevallen uw enige optie is om zich te ontdoen van het. De meeste fabrikanten het ontwerp van externe behuizingen voor een alleen . Docking stations , aan de andere kant , kan iedere interne schijf te gebruiken , zodat u uw opties voor opslag regelmatig te upgraden door de aankoop van nieuwe stations of recycling van oude.

Previous: Next:
  Computer Drives
·Uitvinding van de Floppy Disc 
·Hoe de Canon i860 printkop rei…
·Hoe kan ik een partitie wijzig…
·Hoe Desktop luidsprekers met e…
·Hoe maak je verbinding een Spe…
·Welke harde schijven zijn comp…
·De voordelen van Multiprocesso…
·Hoe gebruik je een LED om vals…
·Hoe te WD harde schijf gegeven…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad externe monitor geb…
Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
iPad 16 Vs . iPad 32 
Kan u een upgrade van de harde schijf op…
Toegang krijgen tot mijn iPad als een Dr…
De externe luidspreker op mijn iPad werk…
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Google Android Tablet PC Vs . iPad 
Que Vs . iPad 
  Hardware Articles
·Hoe de Microsoft IntelliMouse Repair 
·Hoe je RAM toe op een Intel Mac Mini 
·Gemeenschappelijke Touch Screen Probleme…
·Hoe te verbinden van een laptop op een m…
·Wat zijn PCI apparaten? 
·Hoe kan ik XP installeren op een SATA sc…
·Hoe je BIOS Flash Chip Wijzig op het moe…
·Wat te doen als Kindle Is & Frozen schak…
·Compaq M2000 Specificaties 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com