Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Hoe te verbinden van een laptop op een monitor en toetsenbord
Laptops bieden vele aanpassingsmogelijkheden voor nut en comfort . U kunt genieten van de draagbare kenmerken van een laptop toch willen de meer comfortabele scherm en het toetsenbord grootte geassocieerd met desktops . Dit kan worden bereikt met de meeste laptops , alles wat je nodig hebt zijn de juiste poorten . Moderne laptops kunnen verbinden met de meeste standaard computer monitoren , maar oudere toetsenborden mogelijk niet compatibel . Kies een toetsenbord met een USB aansluiting om te kunnen garanderen dat het geschikt is voor uw laptop . Zelfs met adapters , sommige oudere toetsenborden gewoon niet goed communiceren met de huidige laptop software . Wat je nodig hebt
VGA -monitor
USB-toetsenbord
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel de laptop en sluit het deksel . Onderzoekt de zijkanten en achterkant van je laptop aan op de VGA -poort te vinden. Deze poort heeft een kleine trapeziumvormige opening met een aantal rijen van kleine gaatjes , plus een gat aan beide zijden. Kopen van 2

Sluit de VGA -kabel van de monitor aan op de VGA-poort van de laptop en draai de schroeven aan weerszijden van de connector op de monitor op zijn plaats houden .
3

openen en zet de laptop .
4

Zoek het display toggle -toets , die zal een van de sleutels met het label " F1 " tot " F12 " in de buurt van de bovenkant van het toetsenbord . De sleutel die u zoekt zal hebben een open rechthoek op het, of kan een pictogram van een laptop en de open rechthoek , waarin een monitor voor staat . Het is over het algemeen " F5 ", " F7 " of " F8 ", maar verschilt per fabrikant .
5

Druk op de " " toets en de " Fn F5 " of andere aangewezen toets op het toetsenbord tegelijkertijd . Dit moet het scherm naar uw externe monitor . Op sommige modellen zal nogmaals op dezelfde toetsencombinatie kunt u hetzelfde scherm op zowel ingebouwde als externe monitor weer te geven .
6

Plaats de installatie- cd die bij uw USB-toetsenbord kwam in uw laptop cd-station als het kwam met een. Volg de instructies op het scherm om de toetsenbord driver software te installeren . Als de cd niet automatisch wordt gestart , klikt u op 'Start' en kies dan " Computer " en dubbelklik op het cd-station . Dubbelklik op het bestand genaamd " Setup.exe " of " Driver.exe " om de installatie te starten .
7

Sluit het toetsenbord aan op een USB -poort wanneer de instructies op het scherm vertellen u om dit te doen , en voltooi de installatie door de aanwijzingen te volgen . Als uw toetsenbord kwam zonder chauffeur , gewoon aansluiten op een USB-poort en laat Windows de nieuwe hardware detecteren. Volg alle aanwijzingen op het scherm om het opzetten van de nieuwe hardware en start met het nieuwe toetsenbord wanneer het systeem vertelt u het klaar is .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe kan ik een externe DVD bra…
·Hoe maak je een Quality router…
·Het automatisch laden van een …
·Hoe je je webcam Clip op monit…
·Creative Webcam Video Effects 
·Hoe Mobile Broadband-kaarten k…
·Hoe krijg ik toegang tot mijn …
·Hoe maak je TV met behulp van …
·Hoe maak je een lange afstand …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kom ik erachter de grootte van een h…
·Wat is een monitor ? 
·Mijn draadloze adapter werkt niet met mi…
·Hoe goed Gooi laptopbatterijen 
·Hoe Memory Voeg toe aan een Lenovo T61 
·Hoe maak je een Series Circuit Build 
·Afdrukken op indexkaarten Met de Officej…
·Hoe te bevestigen mijn MacBook op een iM…
·Dell Latitude D830 Processor T7500 Specs…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com