Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat is UPC Code
? UPC staat voor Universal Product Code en wordt algemeen erkend als de streepjescode langs de zijkanten van producten in Noord-Amerika . UPC's moeten worden gekocht door retailers , en vervolgens gehecht aan hun producten, zodat ze snel op de markt kunnen worden geïdentificeerd . De code zorgt voor een directe sorteren van producten tussen verschillende retailers en markten . Functie

Een UPC -code is een 12 - cijferig nummer met de streepjescode bestaat uit 7 - bit codes die in de reeks elk cijfer vertegenwoordigen . Er zijn precies 30 bars in de UPC- code sequentie , waaronder het begin en einde bars . De UPC- code wordt er gelezen door een digitale scanner die het mogelijk maakt om elk van deze bars interpreteren en vergelijken deze met een databank voor snelle check out .
Identificatie

zijn verschillende soorten gemeenschappelijke code voorvoegsels die komen met UPC . Wanneer het eerste getal 0 tot 1 of 6 tot 9 , dit moet een algemeen product . De nummer 2 is gereserveerd voor lokaal gebruik , zoals magazijn sortering of voor items worden verkocht door verschillende gewichten in de supermarkt , zoals groenten of vlees producten . De nummer 3 is gereserveerd alleen voor geneesmiddelen , terwijl 4 en 5 worden gehouden voor lokaal gebruik en met coupon codes .
Grootte

De standaard afmeting van een UPC is 0,013 centimeter in lengte , maar de codes kunnen worden vergroot of verkleind met maximaal 200 procent en kan nog steeds worden gelezen door standaard UPC barcode lezers. De hoogte van een UPC typisch ten 1 inch , maar dit kan ook worden uitgebreid , zolang het vijf maal de breedte afmeting blijft .
History

eerste versnelde kruidenier systeem werd gebracht in 1932 met behulp van ponskaarten . Andere code werd later gepatenteerd in 1952 , maar nooit in gebruik genomen . In de jaren 1960 , spoorweg bedrijven begonnen te spelen met barcode markering voor hun auto's , maar uiteindelijk afgestapt van het idee samen. In de vroege jaren 1970 , een groep van supermarkten en technologische leiders verbonden samen om de Uniform Product Code die uiteindelijk kwam te creëren , met de hulp van IBM , worden de UPC we vandaag kennen . Het is nu wettelijk verplicht dat bedrijven de aanschaf van een UPC barcode te stempelen of drukken op hun producten .

De allereerste UPC gemarkeerd punt werd in 1974 gecontroleerd en was een 10 - pakje Wrigley's Juicy Fruit kauwgom van een supermarkt in Troy , Ohio . De UPC -database heeft nu meer dan een miljoen verschillende geregistreerde barcodes .

Onlangs is een extra cijfer toegevoegd aan de UPC- code voor het maken van een EAN of European Article Number . Dit getal geeft de UPC standaard met voldoende cijfers om serviceproducten voor de hele wereld .
Belang

De implementatie van de UPC norm luidde een nieuw tijdperk van magazijn en kruidenier sorteren die benut en geaccepteerd efficiëntere oplossingen . Met de wetgevende mandaten dat het recht om een UPC hebben op producten gemaakt , de gehele detailhandel werd identificeerbaar met een enkele uithaal . Nu UPC codes verschijnen in Noord-Amerika en zelfs in het buitenland gelezen . Verschillende barcode normen , vertakking van de UPC - A we vandaag de dag gebruiken , helpen om tientallen andere producten voor retailers te identificeren . In de moderne tijd is het moeilijk te denken aan een tijd toen het uitchecken van de supermarkt was meer dan een uithaal onder een rood licht .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe kan ik een externe diskdri…
·Hoe te herstellen verwijderde …
·Hoe maak je een Bluetooth PHS …
·Hoe maak je een Floppy Drive i…
·Hoe de Acer Travelmate 5530 Cm…
·MELSEC Protocollen 
·Wat is een Portable Media Driv…
·Hoe te Partitie Harde Schijven…
·Wat betekent Duty Cycle Mean o…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Wat Goed Is de iPad ? 
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
  Hardware Articles
·Hoe te kopiëren van een Flash Drive aan…
·Hoe te Videobanden te converteren naar e…
·Hoe af te nemen op de spatiebalk om een …
·Hoe te langzame modems resetten 
·Ik kan geen Bluetooth -instellingen Toeg…
·Hoe te Decals op een HP Color Laserjet 
·Hoe vindt u de max RAM uw computer kan o…
·Een goed ontworpen computer tafel kan he…
·HP 3380 scanner Fouten 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com