Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Computerapparatuur Tracking Formulieren & Procedures
Geen kwestie hoe groot of klein uw bedrijf ook is, het bijhouden van de technologie die nodig is om het werk te doen is essentieel. Deze dagen enkele bedrijven kunnen lang overleven zonder krachtige computers , laptops , PDA's , mobiele telefoons en andere stukken van de technologie . Het bijhouden van al die technologie kan een heel karwei zijn , maar er zijn een aantal manieren om het werk gemakkelijker te maken . Maak een inventaris Spreadsheet

Een van de eenvoudigste manieren om bij te houden van uw computers en aanverwante apparatuur te houden is met een inventarisatie spreadsheet . Spreadsheet programma's zoals Microsoft Excel lenen zich goed voor dit soort taak en spreadsheets zijn eenvoudig te gebruiken en te werken voor zelfs de meest technisch uitgedaagd gebruiker . Inventaris managers kunnen willen de inventaris spreadsheet creëren ze met andere afdelingsmanagers en toestaan ​​dat deze managers om veranderingen in de PC locatie en gebruiker opnemen delen , of ze kunnen wensen om de spreadsheet naar beneden te vergrendelen en doe alle veranderingen zelf . Ongeacht welke aanpak wordt genomen een eenvoudige spreadsheet programma kan een krachtig inventory management tool te zijn .
Automated Asset Tracking

andere populaire optie is om een geautomatiseerd PC inventarisatie tool te gebruiken . Er zijn veel van dergelijke tools op de markt , variërend in prijs van gratis tot honderden dollars , maar het concept achter hen allemaal hetzelfde is . Deze tools scannen het computernetwerk en automatisch informatie zoals processorsnelheid , type computer , geïnstalleerde geheugen en meer te verzamelen , waardoor het gemakkelijk is voor managers om bij te houden van hun activa in real time te houden . Sommige van deze programma's hebben zelfs de mogelijkheid om de geïnstalleerde software , inclusief patches en updates voor Windows te scannen , waardoor het gemakkelijk is om te bepalen wanneer extra updates nodig zijn . Bovendien zijn veel van deze programma's bieden de mogelijkheid om de resultaten te exporteren naar een spreadsheet , tekstbestand of ander formaat , waardoor het makkelijker voor anderen om de verzamelde gegevens te gebruiken en te delen .
Bar Coding

Bar
gecodeerd asset-tags kunnen ook helpen ondernemers bijhouden van hun computer activa. Bij elke PC en laptop wordt gelabeld met een zeer zichtbare inventariscode , inventariseren kan zo simpel zijn als rond het gebouw lopen met een handheld barcode lezer en het uploaden van de resultaten naar een spreadsheet , gedeelde website of een andere locatie . Deze oplossing is rendabel , zelfs voor kleine bedrijven . Deze benadering werkt het best op plaatsen waar de meeste van de activa op een plaats blijven , dat wil zeggen een vaste kantoorlocatie . Voor locaties waar de meerderheid van de gebruikers gebruik van laptops of op de weg , een geautomatiseerde inventaris tracking tool die informatie telkens wanneer de laptop verbinding met het thuisnetwerk kan een betere keuze zijn vangt .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Top Computer Speaker Brands 
·Hoe maak je een draagbare hard…
·Hoe maak je een harde schijf 
·Hard Drive Photo Recovery 
·Antec Sonata Specs 
·Hoe je Drive Index Tables Rebu…
·Hoe maak je een USB Drive Eras…
·Onverwachte Tech voor Back - t…
·Hoe de Cleaning Tape wijzigen …
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
Hoe je foto's te synchroniseren vanaf uw…
Hoe Hook Up een iPad naar uw computer 
Kan de iPad de plaats innemen van een co…
Hoe Video Overdracht van een computer na…
Hoe je foto's kopiëren vanaf een comput…
Heb ik een computer op de iPad gebruiken…
  Hardware Articles
·Hoe installeer ik een voeding op een eMa…
·Hoe te installeren Win XP op een USB Fla…
·Verschillen in Intel-processors 
·Hoe te Inkscape gebruiken voor pagina Ma…
·Hoe de BIOS Administrator Password Reset…
·Hoe Dell Latitude D610 Vervang de harde …
·Hoe maak je verbinding een Hewlett - Pac…
·Hoe naar Mount een Flash Drive in Trixbo…
·Hoe een HP Laser Jet 6L Papierdoorvoerst…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com