Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
MELSEC Protocollen
De MELSEC controller is ontworpen om fabrikanten te helpen met automatische regelaars . Assemblagelijn automatisering wordt mogelijk gemaakt door de verschillende groottes van MELSEC controllers door Mitsubishi . De controllers zijn in staat om verbinding te maken met het netwerk van de fabriek door middel van Ethernet-verbindingen . MELSEC controllers zijn compatibel met elkaar , en kunnen meerdere op hetzelfde netwerk worden geplaatst . FX1S

De MELSEC FX1S controller maakt gebruik van een relais transistor voor uitgaande digitale communicatie . Elke communicatie cyclus wordt in 0,5-0,7 seconden voltooid . De regelaar kan 6-16 ingangen voor binnenkomende opdrachten te ontvangen . De MELSEC FX1S controller gebruikt een van de 14 mogelijke uitgangen om de nodige commando op de geautomatiseerde productielijn te sturen . Een EEPROM -geheugen chip die is geïnstalleerd in de controller zorgt voor de nodige geheugen . Deze controller is compatibel met het Windows- platform .
FX3G

De MELSEC FX3G controller heeft een voeding van 100 tot 240 VAC/24 VDC . Deze controller is in staat om 8-36 ingangen via Ethernet-verbindingen te ontvangen . De ondersteunde software van de MELSEC FX3G controller is een Windows - gebaseerde programma genaamd GP-Pro/PB III . De software moet versie 4 of hoger voor de MELSEC FX3G te kunnen communiceren . Deze controller heeft een intern EEPROM- geheugenchip met 32 kB beschikbaar . Externe EEPROM cassettes kan ook worden aangesloten op deze controller als extra geheugen nodig is .
FX3UC

De MELSEC FX3UC gebruikt ook GP-Pro/PB III aan ontvangen en verzenden commando's over het Ethernet-netwerk . De ST , huisarts , GLC en GLC2000 serie computers zijn allemaal compatibel met de FX3UC controller . Het geheugen van de controller MELSEC FX3UC biedt een 64 KB EEPROM chip die intern in de regelaar . Externe EEPROM cassettes zijn beschikbaar voor deze controller ook. Elk programma cyclus van de MELSEC FX3UC wordt voltooid in 0,065 seconden , waardoor het de snelste van de MELSEC controllers .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe kan ik spelen Mini DVD's o…
·Wat is 52X DVD - R ? 
·USB 2.0 Vs . USB 1 
·Hoe te Virus Damage Fix 
·Hoe de overdracht van een Driv…
·Wat is een Sentient Robot 
·Hoe te Wipe Out oude computer …
·Hoe te eSata gebruik 
·Hoe te Disk Speed ​​-instellin…
  Related Articles
CFSE Protocollen 
Enttec Protocollen 
Inzicht Opknoping Protocollen 
Waarom gebruik Computer Protocollen 
Protocollen voor het omschakelen naar ee…
Logitech Serial Muisprotocollen 
OTG Protocollen 
Rs -232 en R - 432 Protocollen 
Seriële protocollen 
  Hardware Articles
·Hoe kan ik iTunes op een Xoom Gebruik 
·Hoe de Heatsink verwijderen in een Gatew…
·Hoe maak je een geformatteerde XD Card h…
·De beste manier om de tab Laser Discs 
·Build It Yourself Computer Information 
·Hoe de Upgrade Dell Inspiron 5000 Laptop…
·Hoe CD Krassen Erase 
·Hoe te verminderen Cooling Fan Noises 
·Hoe kan ik een externe monitor gebruiken…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com