Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Protocollen voor het omschakelen naar een Mouse
Overschakelen naar een muis van een andere computer aanwijsapparaat in principe inhoudt dat de overdracht controle over de computer van het ene apparaat naar het andere . Nieuwe computers en besturingssystemen kunnen meestal de overgang automatisch afhandelen , al zijn er enkele uitzonderingen op deze regel . Fysieke Muisprotocollen Setup

De fysieke stappen voor het aansluiten en activeren van een muis op een computer systeem enigszins variëren tussen muis connector formaten. Seriële muizen hebben het oudste type muis connector en zijn heel ongewoon als van 2010 , maar een technicus zou ze tegenkomt bij de overgang oude databases naar nieuwe systemen . PS1 en PS2 muis aansluitingen zijn gespecialiseerd invoerapparaat seriële verbindingen , zodat de procedure is hetzelfde als het is voor oudere seriële muizen . Om fysiek installeren van een seriële muis , moet de gebruiker de computer afsluiten , sluit de muis in de juiste poort en activeer de machine . USB muizen zijn iets anders omdat het USB-apparaat formaat zorgt voor een zogenaamde " hot swapping ", wat betekent dat de gebruiker het apparaat kunt aansluiten op een USB -poort terwijl de computer aan laat staan ​​zonder het risico van schade aan het systeem .
< Br >
software muisbesturing protocollen

het besturingssysteem , in combinatie met de aanwijzer drivers , is de software die verantwoordelijk is voor het regelen van de functionaliteit van een muis . Computersystemen met een PS2 muis zou automatisch moeten erkennen dat de muis is aangesloten op het systeem nadat deze is ingeschakeld wanneer het apparaat in de juiste poort . Bij opstarten met elk type seriële PS1 of PS2 muis niet resulteert in de inrichting werkt , de volgende stap is een stuurprogramma specifiek voor het model van muis handmatig installeren . USB- muizen moeten automatisch detecteren op de meeste computer systemen en zorgen voor minstens basisfunctionaliteit . USB- muizen met extra knoppen , zoals het opstellen of gaming muizen , zal het meestal noodzakelijk een speciale driver -installatie voor het gebruik van de extra knoppen te ontgrendelen , maar de achterliggende links en rechts knoppen automatisch moeten werken .
< br > pointer Ballistic protocollen

Vaak, wanneer een computer systeem is gekalibreerd voor het wijzen via touchpad of grafisch tablet en een muis wordt toegevoegd , de wijzer zal overdreven gevoelig en moeilijk te controleren zijn. Om ballistische instellingen van de muis aan te passen , waarbij de snelheid van de aanwijzer beweging en haar relatie tot de gebruiker handbeweging te bepalen , moet de gebruiker de muis in Windows 7 aan te passen via het bedieningspaneel van het systeem .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe de muis Drift op een Dell …
·Microsoft Laser Mouse 5000 Pro…
·Hoe je Magic Mouse aan de slag…
·Hoe voeg ik een Ampersand Van …
·Hoe kan ik een 20 -Key Condens…
·Hoe te Batterijen wijzigen in …
·Hoe activeer ik de functie van…
·Hoe te Symbolen verdienen met …
·Hoe Hook Up the Mighty Mouse e…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
Hoe maak je een SIM-kaart wijzigen een i…
  Hardware Articles
·Hoe maak je afdrukken op een MicroSD-kaa…
·Hoe maak je een APC 1000XL Batterij Verv…
·Hoe sluit ik mijn PC op mijn TV met een …
·Hoe je het geheugen voor een Compaq EVO …
·Wat is EEPROM -geheugen ? 
·Hoe te branden van een HD Movie 
·Hoe de ventilator vervangen op een Asus …
·Hoe oud Power Adapters Gebruik 
·Hoe maak je een Kindle Fire Delen met ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com