Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe een HP Pavilion DVD-speler Problemen
Een van de voordelen van het bezit van een HP Pavilion omvat het afspelen van uw favoriete dvd's gemakkelijk thuis of waar dan ook met uw HP Pavilion laptop of notebook . Of u Windows 7 of Windows Vista , kan uw HP Pavilion problemen ondervinden afspelen van uw DVD's . Bijvoorbeeld , soms kunt u een dvd-film overslaan tijdens het spelen , die vaak kan gebeuren met een heleboel dvd hanteren , zoals bij verhuur van DVD's . Misschien is uw DVD-speler niet herkent de DVD en verwerpt het. Wanneer u oplossen HP Pavilion DVD-speler , word je meer kennis te maken met uw HP Pavilion , plus kunt u eerder terug te krijgen naar de film -kijken . Wat je
Linamentvrij doek
Gefilterd water
Regelmatig CD nodig ( optioneel ) op Windows 7 of Windows Vista
Toon Meer Aanwijzingen verhuur dvd -weergave Slaat < br >
1

Reinig de dvd als u een overslaat tijdens het spelen , of als de dvd stopt . U kunt de DVD schoon door af te vegen van het midden naar de rand met een niet-pluizende doek en gefilterd water . Kopen van 2

Vermijd het bekijken van DVD-films , terwijl je een virus hebt systeemscan besturingssysteem op uw computer systeem . Opnieuw plannen de virusscan naar een andere tijd of ontkoppel de scan tijdelijk en sluit vervolgens de scan wanneer u klaar bent met het bekijken van uw film .
3

Koppel van het internet tijdens het kijken naar films . Andere programma's op uw HP computer toegang tot het internet en de film verstoren als je horloge .
4

Schakel de printer , scanners en andere externe apparaten aangesloten op uw HP Pavilion terwijl u films kijken . Hierdoor kan uw computer om haar middelen te concentreren op uw dvd-speler .
5

Installeer de nieuwste dvd-speler update van de HP Ondersteuning en Drivers website voor de beste dvd- prestaties .
< Br > Test de DVD drive
6

Plaats de dvd in de HP Pavilion dvd-station . Sluit elk venster dat automatisch opent .
7

Klik op "Start " en daarna op "Computer ". Klik met de rechtermuisknop op het pictogram DVD speler en kies " Verkennen ".
8

controleren om er zeker van u de DVD geplaatst in een dvd-station . Als de HP Pavilion dvd-station wordt de schijf uitgeworpen of wordt u gevraagd een schijf te plaatsen , is het niet herkent de DVD . U kunt ook proberen het plaatsen van een DVD-disc . Als je niet ziet mappen worden weergegeven , zoals VIDEO_TS en AUDIO_TX , kunt u een gebrekkige schijf hebben , of de dvd mogelijk niet compatibel met uw dvd- drive, zoals een Blu - ray disc te zijn . Probeer een andere DVD-film .
9

Steek een gewone cd in de dvd- drive om te zien of HP kan lezen , nadat u hebt geprobeerd het spelen van meerdere dvd's . Als het station de cd kan lezen , kan het DVD-station niet . Hebben de interne lintkabel vervangen als het station de cd niet kan lezen , of de DVD drive vervangen als er een nieuwe kabel helpt niet .
Installeer DVD Software Windows 7
10

Klik op "Start ", " Alle programma's , " " Recovery Manager , " en vervolgens " Recovery Manager . " Klik op "Doorgaan " als hierom wordt gevraagd door Windows 7 . Dit zal het venster HP Recovery Manager .

Click 11 " Softwareprogramma opnieuw installeren " en vervolgens op "Volgende . " Dit zal de HP Software Programma Herinstallatie venster , waarin u de programma's die oorspronkelijk bij uw HP Pavilion opnieuw te installeren .

Click 12 " Next " en volg de instructies .

13

Herstart uw computer na de installatie van de driver .
14

Selecteer " Next " en volg de aanwijzingen om te herstellen en opnieuw installeren van de DVD-speler software die bij de HP Pavilion kwam . < br >
Installeer DVD Software Windows Vista
15

Klik op "Start ", " Alle programma's , " " PC Help en tools" en vervolgens " Recovery Manager . " Dit zal een HP geroepen venster Recovery Manager om u te helpen HP Pavilion drivers en programma's te herstellen .
16

Klik op " Next " en selecteer vervolgens " Yes " of " No " wanneer u wordt gevraagd om een ​​programma uit te voeren herstel .
17

Selecteer " Next " en volg de aanwijzingen om te herstellen en opnieuw installeren van de DVD-speler software die bij de HP Pavilion kwam .
< br >

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te Maxtor One Touch 4 Plus…
·Hoe een Laser Pen Fix 
·Hoe maak je een Laptop 
·Wat is het belang van computer…
·Hoe te kopiëren Vergrotingen …
·Waar kan ik doneren Non Werken…
·Hoe maak je meer ruimte op een…
·Hoe kan ik maximaliseren van h…
·Hoe maak je een Hard Disk Imag…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe om gegevens van een digitale geheuge…
·Hoe maak je extra RAM- geheugen toe aan …
·Hoe maak je een Stuck Floppy Disk op een…
·Wat is het verschil tussen een Mac en ee…
·Het kiezen van de juiste CPU voor uw pc …
·Instructies voor een Kindle 
·Hoe te Gooi CMOS -batterijen 
·Hoe je het scherm draaien op een Sony PC…
·Hoe je partities maken op harde schijven…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com