Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je meer ruimte op een schijf C
De C-schijf is de primaire vaste schijf voor computers met het besturingssysteem Microsoft Windows . Naast het houden van de configuratie- bestanden en instellingen voor Windows , de schijf slaat alle bestanden en instellingen die door de gebruiker van de computer . Nieuwe computers bieden royale opbergruimte , maar na verloop van tijd de hoeveelheid beschikbare ruimte afneemt als extra programma's zijn geïnstalleerd en grote bestanden zoals films , muziekbestanden en foto's worden opgeslagen of gemaakt . Vijf eenvoudige methoden kunnen vrijmaken vele gigabytes aan ruimte op uw C-schijf . Instructies

Archief mediabestanden 1 . Afgezien van programma's , mediabestanden zoals foto's , MP3's en video's nemen de meeste ruimte op een harde schijf . Hoewel de grootte van de afzonderlijke bestanden mag dan klein zijn , misschien maar een of twee megabytes per beeld , genomen als groep kunnen ze enorme hoeveelheden ruimte consumeren. Als u zelden toegang tot de bestanden , vrije ruimte op uw C-schijf door ze op te slaan in een gemakkelijk toegankelijke gearchiveerd formaat, zoals een cd of dvd . Wissen van de bestanden van uw computer nadat ze te kopiëren naar schijf . Kopen van 2

Verwijder oude programma . Programma's die u hebt geïnstalleerd , maar niet langer gebruik nemen van een groot deel van de ruimte op uw C-schijf . Open het Configuratiescherm door te klikken op de knop Start van Windows , selecteer " Instellingen ", vervolgens op "Configuratiescherm ". In Windows XP of oudere versies van Windows , dubbelklikt u op het pictogram ' Add or Remove Programs " . Dit pictogram wordt aangeduid met " Programma's en onderdelen " in Windows 7 of Windows Vista . Met elk besturingssysteem , scroll naar beneden in de lijst van programma's en degene die je niet meer gebruikt te vinden . Rechtermuisknop op de naam van het programma en selecteer " Installatie ongedaan maken . " Herhaal dit tot al uw ongebruikte programma's zijn verwijderd .
3

Verwijder grote e-mailbijlagen . Als je een web - based e-mail service gebruiken, zoals Hotmail , Yahoo! Mail of Gmail , verder met stap 4 . Anders opent u uw e-mailprogramma , navigeert u naar uw inbox en klik op de rubriek genaamd " Size" om uw berichten te sorteren uit de grootste bestandsgrootte tot in de kleinste . Selecteren en de e-mails verwijderen met grote bestandsbijlagen die u niet meer gebruikt . Leeg uw map Verwijderde items na het verwijderen van deze e-mails vrij te maken van de harde schijf ruimte die ze bezetten .
4

Defragmenteer uw C-schijf . Elke versie van Windows komt een utility genaamd de Schijfdefragmentatie . Dit programma is in wezen een clean - up tool die veel kleine , verspreide stukken van de vrije harde schijf ruimte brengt om grotere blokken van de beschikbare ruimte te vormen . Open het programma door te klikken op de Windows Start knop en het openen van de volgende items : " . Schijfdefragmentatie " " Programma's " > " Accessoires " > " System Tools " > Klik op ' Nu defragmenteren ' om het hulpprogramma uit te voeren .
5

Leeg de Prullenbak . Veel van de voorgaande methoden omvatten het verwijderen van bestanden van uw C-schijf . Echter , in de meeste gevallen de bestanden worden niet echt verwijderd als je ze verwijdert , ze worden verzonden naar de Prullenbak , waar ze nog steeds harde schijf ruimte in beslag nemen . Verwijderen van deze bestanden volledig en vrij te maken C schijf ruimte door met de rechtermuisknop te klikken op het pictogram Prullenbak op het bureaublad en te kiezen voor " Prullenbak leegmaken . "

Previous: Next:
  Computer Drives
·Kunt u de stekker van een exte…
·Hoe maak je een Stickam Client…
·DIY installeren Neon Lights in…
·Hoe maak je een CAD- printer t…
·De voordelen van Holographic V…
·Hoe maak je een harde schijf v…
·Hoe maak je een pc microfoon S…
·Pentium Pro Vs . Pentium 
·Hoe maak je verbinding een TV …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat te doen met een nieuwe laptop 
·Hoe maak je opstartbare dvd Met Branders…
·Wat is een Mini-DVI ? Oude mini -DVI -po…
·Belang van het Docking Station 
·Hoe te HandBrake bestanden naar een iPad…
·Hoe maak je een ZV6000 Demonteer 
·Kan ik u een wachtwoord opgeven van een …
·Hoe te verwijderen verborgen Temporary I…
·Hoe maak je verbinding een PS /2 toetsen…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com