Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een Hard Disk Image Creëren
harde schijf van uw computer is het opslagapparaat dat uw computer de gegevens , met inbegrip van uw besturingssysteem , programma -bestanden , stuurprogramma's en alle andere bestanden die u hebt gemaakt of gedownload houdt . Door het creëren van een beeld van de harde schijf , maakt u een momentopname van uw schijf die kan worden gebruikt om uw systeem te herstellen in geval van een bestand corruptie of virussen . Een hard disk image kan worden gemaakt met een hard disk imaging nut en zal een opslagapparaat, zoals een USB -stick , externe harde schijf , netwerklocatie of een dvd -brander nodig . Wat je nodig hebt
Computer
Microsoft Windows
internetverbinding
Toon Meer Aanwijzingen
1

Download Macrium Reflect gratis door te klikken op de link in de sectie "Bronnen" van dit artikel . Zodra de download is voltooid , dubbelklikt u op het programma bestand om het installatieprogramma te openen .

Klik 2 op de knop "Volgende " in de Macrium Reflect Installer window.to uitpakken van de installatiebestanden . Klik op de knop "Volgende " , lees dan de licentieovereenkomst. Klik op het keuzerondje naast de " I Agree " tekst om deze te selecteren , klik dan op de knop "Volgende " .
3

Bevestig de installatie locatie en klik op " Next " . Klik nogmaals op " Next" om de installatie-instellingen te bevestigen en te beginnen met de installatie. Nadat de installatie is voltooid , klikt u op de knop "Sluiten " .
4

Dubbelklik op het ' Macrium Reflect " pictogram op het bureaublad om het programma te openen . Klik op " OK " om de internetverbinding kennisgeving te ontslaan , en klik op ' OK ' in het scherm Licentie . Klik nogmaals op de knop " OK " om te bevestigen dat de licentie met succes werd toegepast . Klik op de knop " OK " om uit te sluiten van de licentie -venster , en het Macrium Reflect programma wordt geopend .
5

Klik op het Back-up menu aan de bovenkant van het programmavenster en klik op de "Create image " optie om de Create Backup afbeelding wizard te openen . Klik op de knop "Volgende " . Selecteer de lokale harde schijf ( degene waarvan u de afbeelding wilt maken ) door er een vinkje ernaast , en klik op ' Next '.
6

Selecteer de locatie waar u wilt opslaan het beeldbestand dat wordt aangemaakt . Dit kan dezelfde lokale harde schijf ( indien er voldoende ruimte op de schijf) , een andere lokale harde schijf , een netwerk locatie, zoals een server of toegewezen netwerkstation of u kunt ervoor kiezen om op te slaan op een cd of dvd optische drive . Als het kiezen van de cd-of dvd-station , dan plaatst u een lege schijf in het station op dit punt . Klik op de knop "Volgende " om verder te gaan .
7

Selecteer de map waarin u het imago van de harde schijf op te slaan , klik op "OK . " Klik op de knop "Volgende" .
8

Zorg dat de beeldvorming samenvatting instellingen correct zijn en klik op de knop 'Voltooien' om beeldvorming te beginnen . Het venster Backup Save zal verschijnen . Klik op de knop " OK " om een XML Backup Definition File op de standaardlocatie te creëren . Een nieuw venster zal verschijnen , de weergave van de disk image maken vooruitgang , geschatte tijd en een schuifbalk waar u de prioriteit van het proces kan veranderen . U mag blijven werken of surfen op het internet tijdens de beeldvormende proces , maar alle nieuwe bestanden die worden gemaakt tijdens het proces zal niet verschijnen in het beeldbestand .
9

Klik op " OK " na de disk imaging -proces heeft voltooid , klik op ' Sluiten ' om uit te sluiten van de wizard Back-up maken . De hard disk image bestand zal te vinden in de map die u hebt opgegeven tijdens stap 6 .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je Kloon een Windows …
·Hoe om te controleren voor een…
·Hoe maak je een headset microf…
·Hoe de harde schijf in een Del…
·Waarom heeft de SD Card Format…
·Hoe om te achterhalen of mijn …
·Hoe maak je een Capture Card S…
·Hiërarchie van Storage Device…
·Hoe je Daisy Chain Multiple Dr…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je DVD's opslaan op een externe hard…
·Microcontroller & Microprocessor Verschi…
·Nvidia kaart Identificatie 
·Hoe te openen kantoor in een iPad 
·Hoe maak je een 32 GB SD Card 
·Hoe maak je een Wireless Keyboard Sync M…
·Hoe om uw geheugen upgrade naar een mini…
·Hoeveel geheugen kan ik in mijn Dell Dim…
·Hoe een HP Controleer Printer Cartridge …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com