Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Mijn Compaq Presario c7000 start niet
Een Compaq Presario c7000 is een laptop computer . Wanneer een laptop niet wil starten , kan er een aantal dingen mis mee zijn. Als u niet comfortabel werken op de laptop computers , kunt u de laptop mee te nemen in een winkel vast te stellen . Echter , als je een doe-het - zelf type die geniet van de vaststelling van dingen , is het mogelijk om de computer vast te stellen zonder dat u onnodig geld uitgeven aan IT-professionals . Wat je nodig hebt
Nieuwe harde schijf
externe computermonitor
Nieuwe grafische videokaart
Nieuwe RAM -geheugen sticks
Toon Meer Aanwijzingen
1

schakel de computer volledig door de uit-knop ongeveer 10 seconden ingedrukt te houden of totdat de computer wordt afgesloten . kopen van 2

Laat 30 seconden weer te geven en vervolgens weer aan de computer . Als de computer niet wordt ingeschakeld helemaal niet, dan is de meest waarschijnlijke probleem is moederbord van de computer . Op dit moment moet u de computer naar een professional om een ​​second opinion te krijgen .

Notice 3 wat de computer doet als het bevoegdheden . Compaq computers , zoals de c7000 , piepen als er iets fout bij het opstarten gaat . Als uw computer piept en dan stationair loopt , alsof je probeert te starten , dan is het ofwel a) het moederbord , en je moet een professional te zien ; b ) defecte RAM , en je moet de memory sticks te vervangen , of c ) een defecte grafische kaart , en je moet de grafische kaart te vervangen . Merk op dat als je video van de computer op te starten om op te starten , maar niet volledig op te starten , de meest waarschijnlijke kandidaat voor het probleem is de harde schijf , en je zult hebben om de harde schijf te vervangen om het probleem op te lossen .
4

Sluit een standaard computer monitor op de laptop video-uitgang te controleren of de grafische kaart is defect . Output-poorten van de c7000 's zullen anders worden aangesloten dan de monitor , dus zelfs als de laptop monitor niet werkt , kan je video te krijgen op een externe monitor . Als je video op het externe beeldscherm te krijgen , zult u zien dat de computer daadwerkelijk begint , maar niet zien op je laptop monitor , en dus het probleem is de grafische kaart . Vervang de grafische kaart om dit probleem op te lossen . Als er geen video op het externe beeldscherm , dan is de grafische kaart is prima , en het probleem is iets anders.

Schakel de computer uit 5 , koppelt u alle kabels uit het, verwijder de accu en draai de deksels aan de onderkant van de laptop naar de memory sticks en harde schijf bloot . Vervang dan de memory sticks met nieuwe memory sticks en zet de laptop weer in elkaar . Als het probleem aanhoudt , dan is de meest waarschijnlijke kandidaat is je moederbord en je moet een professional te bezoeken .

Previous: Next:
  Computer Drives
·De beste SATA DVD Writers 
·Hoe de interne batterij van ee…
·Hoe te detecteren Mijn Multime…
·Wat betekent 52-24-52 Mean op …
·Hoe maak je een Sandisk Micro …
·Hoe te solderen PC Board Compo…
·Hoe maak je een TI - 83 Plus r…
·Hoe maak je een IDE Dual Enclo…
·Hoe het opzetten van een Web C…
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Hoe te bewerken Word-documenten op mijn …
  Hardware Articles
·Notion Ink Adam Vs . iPad 
·Zijn T630 Toners compatibel met T642 ? 
·Specificaties van de HP Pavilion A1440n 
·Hoe te Cord en kabel rommel Untangle 
·TV- Out Problemen op een Radeon HD2400 
·Hoe maak je een Broken AC Adapter Fix 
·Hoe de partitie Grootte Aanpassen 
·Hoe de BIOS -instellingen op uw Toshiba …
·Hoe maak je een USB -printer converteren…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com