Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat is het belang van computertechnologie in het dagelijks leven
? Computer technologie wordt gebruikt om te dienen en sluit mensen in de moderne wereld . Desktops , laptops en mobiele apparaten netwerk de wereld bij elkaar en voer transactie in verschillende bewerkingen in een keer , maar deze industrie omvat meer dan deze machines . Individuen, gemeenschappen , overheden en organisaties vertrouwen op computer-technologie om de meerderheid van de dingen in hun leven , zoals voedsel , diensten , vermaak , zorg , communicatie, onderwijs en transport produceren of te innoveren . Eten
Melkmachines gebruiken computertechnologie .

Boeren gebruiken innovaties in de computer-technologie om de beste tijd om te planten bepalen , bemesten , oogsten en verkopen gewassen . Het internet biedt weer-en beursberichten in real -time , en haar wereldwijde netwerk van potentiële kopers is meer expansief dan de lokale handelaars . Nieuwe machines , zoals koeien melken machines , maakt gebruik van basis computer programmering routines aan de verzorging van dieren en gewassen te automatiseren . Oogsten voertuigen bestuurders die meer informatie bij het ​​verzamelen van gewassen , en boeren kunnen detecteren of planten worden besmet met schimmel gifstoffen . Als boeren zich bewust worden van nieuwe landbouw -technologie , kunnen ze hun toekomst landbouwmethoden aanpassen .
Services
Kassiers gebruik barcodescanners te ring van items en de inventaris te behouden .

Computer technologie omvat alle machines die kunnen worden ontvangen en dienovereenkomstig berekeningen uitvoeren of diensten . Veel soorten activiteiten , zoals facturering , administratie bijhouden , transacties en planning , vinden plaats door middel van commercieel beschikbare of aangepaste machines . De meeste moderne apparaten maken gebruik van microchips en verwerkingseenheden om hun basisfuncties . Geldautomaten , tankstation pompen , GPS eenheden en barcode scanners kan algemeen zijn in het dagelijks leven , maar elke vertrouwt op printplaten en digitale gegevens aan de behoeften van de consument

Mensen
krijgen meer toegang tot gepersonaliseerde diensten door. het Internet . Je kon een pizza of boodschappen online bestellen , en e-mail het kantoor van uw arts of naar WebMD.com na het ontvangen van indigestie van iets wat je eet . Kijk voor online coupons die uit te printen zoals kortingen of gratis merchandise coupons voor de lokale winkels en restaurants . Scannen barcode van een product in je smartphone , en lees de reviews of de prijs -match het item voor aankoop.
Entertainment
Gebruik computertechnologie naar de film online tickets kopen .

Major speelfilms en tv- programma's gebruiken een of andere vorm van visuele , audio- en animatie-effecten in hun productie. Video games maken gebruik van graphics geproduceerd door een computer , en elk spel wordt aangesloten op een computer - based home entertainment-systeem . Spelers kunnen spelen door zichzelf of met anderen via het internet . Sommige game-systemen kunnen verkopen downloadbare programma's en streamen van films online .

Gebruik mobiele telefoon applicaties om te reserveren in restaurants of kapsalons om wachttijd te verminderen . Kopen filmtickets online om te voorkomen dat zich in een drukke lijn , of een spelletje spelen op je telefoon tijdens het wachten voor de film te beginnen . Bewaar uw muziekbibliotheek op een enkel apparaat in plaats van de uitvoering rond de afzonderlijke cd's .
Care
Artsen vertrouwen op de computer -technologie om actuele informatie over patiënten te verkrijgen .

Een negatief neveneffect van de computer-technologie is de manier waarop het kan uw gezondheid beïnvloeden . Het gebied van ergonomie bestudeert hoe zitpositie van een persoon bij het gebruik van elektronische apparatuur van de gebruiker mentaal en fysiek kunnen beïnvloeden . Mensen die niet goed zitten of die staren naar een computerscherm de hele dag kan hoofdpijn ervaren . De positie van een toetsenbord van de computer kunt maken of te voorkomen dat carpaal tunnel syndroom .

Andere ontwikkelingen
in de computertechnologie hebben meer mogelijkheden voor de gezondheidszorg gemaakt . Medische websites , zoals WebMD.com , bieden uitgebreide overzichten van wat een persoon kan fysiek worden ervaren door middel van hun symptomen . Artsen kantoren kunnen patiënten een herinnering e-mail voor een afspraak , of fax een recept naar een apotheek . Biologische supermarkten of bulk verkoop van vitamine supplementen kunnen alternatieve mogelijkheden bieden voor de traditionele geneeskunde .
Communicatie
Social media websites mensen in staat stellen om online te verbinden in real-time .

Mensen corresponderen met vrienden , familie , kennissen en zakenrelaties via sociale media , e-mail , sms en instant messaging . Maken gebruik van computers om vakantie nieuwsbrieven maken en afdrukken etiketten in plaats van met de hand schrijven van elke envelop . Blijf in contact vanuit thuis werken , wonen videoconferenties in plaats van om te reizen en te verzenden een massa e-mail via MailChimp.com . Vermijd koste van een middelbare school reünie door de vorming van verbindingen met oude klasgenoten via Facebook , Twitter , LinkedIn en andere social networking sites . Toegang nieuws, weersvoorspellingen , aandelenkoersen en meer via websites en blogs die regelmatig compileren top verhalen .
Onderwijs
Scholen met computerlokalen leren leeftijd passende lessen over technologie .

Een computer is een nuttig instrument voor het bevorderen van educatief in traditionele en niet - traditionele manieren . Hogescholen en universiteiten bieden online cursussen voor volwassenen die op zoek zijn naar een diploma te verkrijgen zonder stoppen met hun werk . Jongere studenten vertrouwen op computers om onderzoek en toegang tot informatie , of om hun werk in te zenden naar hun leraar . Professional of vrijwilliger docenten kunnen online hulp te krijgen op een verscheidenheid van onderwerpen te vinden .

Computer technologie
maakt het makkelijker om meer te leren over andere culturen . Gebruik het internet om een virtuele reis naar een ander land te nemen door het verkennen van ideeën , kunst , muziek , producten en andere voorbeelden van de cultuur . Heeft u een video- oproep op Skype met een missionaris en om lokale etnische voedsel te eten terwijl je interactie .
Transport
Sommige GPS -systemen komen voorgeïnstalleerd in nieuwere voertuigen .

De basisfuncties van moderne voertuigen worden bestuurd door middel van computer chips en circuits . Motor microprocessors berekenen van de juiste mix van lucht en brandstof voor de verbranding , en een printplaat regelt de timing van de bougies . Bepaalde veiligheidsvoorzieningen of luxe , zoals airbags , cruise control , anti - lock remmen en automatische transmissie , allemaal afhankelijk van computertechnologie om te functioneren .

GPS -systemen
passief satellietsignalen dat bestuurders van hun locatie of hoe om te informeren ontvangen vind een specifieke bestemming . Berekent het apparaat de gegevens en creëert een scherm dat zich aanpast aan beweging , en het geeft stap-voor - stap aanwijzingen over hoe om te navigeren van de meest directe weg beschikbaar . Chauffeurs kunnen meer vertrouwen reizen wetende dat ze meestal kunnen krijgen waar ze moeten gaan als dienst beschikbaar is .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Travan Cleaning Tape instructi…
·Dell Axim X5 Wall Charger Spec…
·Hoe te configureren PRI - RAID…
·Hoe maak je een CD-RW formatte…
·Hoe kan ik een WD Passport sch…
·Hoe te frequentieregelaars Tes…
·Geschiedenis van Intel micropr…
·Hoe kan ik Schoon een harde sc…
·Geur Van een nieuwe CPU Fan 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Instructies voor hoe te Refill een Lexma…
·Waarom is mijn PC Alleen Lezen Een Stok …
·De Toshiba Satellite M305 : Bluetooth In…
·Hoe maak je een Laptop Power Supply Demo…
·Soorten Computer Moeder Boards 
·Dell Latitude 810 D Specificaties 
·Hoe kan ik een verwijderde partitie hers…
·Hoe kan ik een antistatische polsband Zo…
·Hoe je Program Files Restore 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com