Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe kan ik maximaliseren van het gebruik van mijn draagbare harde schijf ?
Draagbare harde schijven bieden een handig middel voor het transporteren van foto's , muziek , video en andere bestanden van de ene computer naar de andere . De aandrijving maakt gebruik van een draaiende plateau dat , in tegenstelling tot de solid-state geheugen een flash drive , kunnen worden beïnvloed door factoren zoals trillingen , gebrek aan fysieke opslagruimte en verkeerd wordt gebruikt . U kunt het gebruik van uw draagbare harde schijf door het nemen van deze factoren rekening houden en omgaan met hen te maximaliseren . U moet het Windows-besturingssysteem te gebruiken op de computer waarop de draagbare harde schijf is aangesloten . Geen software moet worden gedownload of geïnstalleerd . Instructies
De- fragmenteren draagbare harde schijf
1

Sluit de kabel van de draagbare harde schijf in een vrije USB -poort op de computer . Selecteer het programma Schijfdefragmentatie uit de " Start ", " Alle Programma's , " " Accessoires" en " System Tools " pop - up menu te kopen van 2

Selecteer het pictogram van de draagbare harde schijf die op de hoofdscherm programma . Druk op de knop "Start " om de de- fragmentatie van de draagbare harde schijf beginnen .
3

Sluit het programma als u klaar bent . Rechtermuisknop op het pictogram van de draagbare harde schijf op het bureaublad en selecteer " Eject . " Verwijder de kabel van de schijf van de computer .
Ruimte Maken op harde schijf
4

Sluit de kabel van de draagbare harde schijf aan op een USB -poort op de computer en laat het pictogram op het bureaublad voordat u verder gaat .
5

Dubbelklik op een harde schijf op de computer om het venster te openen . Dubbelklik op het pictogram van de draagbare harde schijf op het bureaublad om het venster te openen .
6

Sleep uit het raam de bestanden die niet nodig zijn en toegang tot de ruimte op de draagbare harde schijf . Drop de bestanden in het raam van de harde schijf van de computer die open is voor de bestanden te kopiëren .
7

Sleep de bestanden uit het venster van de draagbare harde schijf weer , zodra de kopie pop - up venster is verschenen en verdween , en in de prullenbak .
8

de rechtermuisknop op de prullenbak zodra het pop - up venster is verschenen en verdwenen . Selecteer " Delete " in het pop - upmenu .
9

rechtermuisknop op het pictogram van de draagbare harde schijf voordat het wissen wordt gedaan en selecteer " Eject " uit het pop - up menu . Koppel de kabel van de harde schijf uit de computer .
Fouten op draagbare harde schijf
10

Sluit de kabel van de draagbare harde schijf aan op een vrije USB-poort op de computer . < br
11

> Selecteer "Start " en " Computer " om een ​​venster te openen . Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de draagbare harde schijf in het venster en selecteer 'Eigenschappen'.
12

Klik op het tabblad " Tool " , gevolgd door " Foutcontrole . " Controleer de " bestandssysteem automatisch corrigeren fouten " en klik op ' Nu controleren '.
13

Sluit het programma als de drive is gecontroleerd en eventuele fouten hersteld .
14

rechtermuisknop op het pictogram van de draagbare harde schijf op het bureaublad en selecteer " uitwerpen . " Verwijder de kabel van de schijf van de computer .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een 754 Socket Mob…
·Raid Disk Array Tutorial 
·Hoe maak je een SATA II- harde…
·Hoe te Wis de herstelpartitie …
·Hoe maak je een Mirrored Drive…
·Hoe kan ik een verwijderde Fli…
·Hoe te Thumb drives gebruiken …
·Hoe te Tangled Wires Fix 
·Hoe een AirCard Unlock 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik als vervanging van de HP Pavi…
·Hoe te Run One USB Dongle op meerdere co…
·Wat te letten bij het kopen van een lapt…
·Hoe maak je een Wireless Mini PCI Instal…
·Hoe om te controleren een PC Moederbord 
·Hoe je foto's importeren uit een Canon D…
·Wat is een Flash of Jump Drive ? 
·Een tutorial over het gebruik van Flash …
·Definitie van Microsoft SQL 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com