Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat zijn de verschillende soorten van Microchips
? De microchip is de onderliggende technologie veel van het moderne leven . Niet alleen uw computer thuis , maar je auto , stereo , broodrooster en een aantal andere tools zijn waarschijnlijk functie microchips . De microchip - of " geïntegreerde circut " - uitgevonden door Jack Kilby in 1958 , toegestaan ​​voor het zienderogen dat computertechnologie heeft ondergaan sinds , waardoor de chip een alomtegenwoordige deel van het moderne leven . Analoge en digitale

De microchips gebruikt vandaag zijn er in twee categorieën die hun functie bepaalt in de grotere computer -structuur . Analoge chips reguleren en de sterkte van de signalen die ze ontvangen van digitale chips , die de eigenlijke verwerking van binaire gegevens geven . Om een metafoor te gebruiken , digitale chips fungeren als de hersenen en analoge chips werken als het zenuwstelsel . Met behulp van deze twee fundamentele soorten chips computer makers systemen van steeds grotere complexiteit te creëren .
De Microprocessor

Het creëren van de eerste microprocessoren in principe betrokken krimpende een hele vroege computer op een enkele microchip . Alle van de basisfuncties die vroeger werden geproduceerd door een groot systeem van onderling verbonden afzonderlijke circuits werden nu gecombineerd in een enkele geïntegreerde schakeling . De microprocessor mogelijk gemaakt de personal computer en het is nu te vinden in het hart van apparaten zoals mobiele telefoons . Moderne computers maken gebruik van een microprocessor chip om alle basisfuncties van de verwerking van gegevens uit te voeren .
Analoge Functies

Terwijl digitale chips, zoals de microprocessor doen het eigenlijke sorteren van binaire getallen , analoge chips vervullen belangrijke functies bij het ​​sorteren van de signalen tussen verschillende microprocessoren en hun speciale uitgangen. Analoge chips te maken computer ontwerp veel gemakkelijker voor computerspecialisten als ze kunnen gebruik maken van reeds vakkundig gemaakt analoge chips te verbinden en reguleren van de nieuwste digitale chips . Sommige chips zijn ook gemaakt waarin digitale en analoge functies waardoor er een nog kleinere computer maten te combineren.

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe de juiste ATI Driver Upgra…
·Wat is Extreme Edition process…
·I /Q -modulator Theorie 
·Hoe je foto's opslaan vanaf ee…
·Hoe snel zijn SSD schijven en …
·AMD Athlon XP 3000 Specs 
·Hoe kan ik een Mirror Drive 
·Hoe kan ik Flash Drives Reprog…
·Hoe een FreeBSD Disk Wipe 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Wat is een PCL- printer? 
·Hoe je IDE schijven Kopiëren naar SATA-…
·Lenovo Tablet Pros & Cons 
·Hoe kan ik een Dell Precision 650 Voedin…
·Hoe maak je een Apple Hard Drive Erase 
·Hoe maak je een Wireless Printer & Scann…
·Hoe kan ik games op een SD -kaart 
·Hoe kan ik een printer Spool Reinig 
·Hoe kan ik een partitie op een externe H…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com