Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe kan ik een Mirror Drive
? Mirroring schijven ( of dubbelzijdig afdrukken) het moeilijk en duur te zijn . Echter , volgens PC World , is er nu ondersteuning voor RAID ( een soort disk configuratie die het mogelijk maakt mirroring ) op de meeste moederborden . Nu , zelfs als je op een begroting , kunt u uzelf beschermen tegen harde schijf kapot met mirroring . Deze gids toont u hoe u uw harde schijven met RAID 1 spiegelen . Controleren op compatibiliteit

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw moederbord correct is ingesteld voor RAID -configuraties . Volgens PC World , de beste manier om dit te doen is om de documentatie van uw moederbord te raadplegen . Bij het controleren voor RAID -ondersteuning op het moederbord , is het belangrijk om niet alleen de vraag of je moederbord compatibel is , maar ook rekening mee wat het niveau van RAID is het misschien ondersteunen .

Je moet een RAID-adapter aanschaffen en installeren , indien uw moederbord beschikt niet over een ingebouwde adapter . Installeer de adapter volgens de instructies van de adapter voordat u verder gaat .
Inkoop Harde Schijven

Harde schijven
hebben echt gekregen goedkoper door de jaren heen . Uw plan kan zijn om gewoon toe te voegen een gespiegelde schijf op uw bestaande station . Maar wees gewaarschuwd , als je wilt een bestaande schijf spiegelen , zou je in een paar hoofdpijn als je niet koopt hetzelfde merk , model en grootte harde schijf naar uw mirroring doen .

Hetzelfde advies volgt als u koopt nieuwe harde schijven voor mirroring . Volgens PC World , de eenvoudigste manier om harde schijven spiegelen is om hetzelfde merk , model en grootte aan te schaffen. Kijk voor harde schijven die u zou willen kopen in paren wanneer u online of naar de winkel om uw schijven te kopen gaan .
Configureren RAID 1

Zorg je hebt een niet-magnetisch Philips schroevendraaier . Als extra voorzorgsmaatregel , kunt u een aardingsbandje om statische ontlading te voorkomen dat schade aan de magnetische schijven in je drives .

Nu zul je de harde schijven in plaats schroef in uw systeem het geval . Dan zal je ze aansluiten op ingebouwde adapter van uw moederbord . Dan ga je in je systeem-BIOS en zorg ervoor dat de software correct is geconfigureerd voor RAID 1 . Je zal doorgaans nodig om een ​​sleutel ( of een combinatie van toetsen ) drukken bij het opstarten om toegang te krijgen tot het BIOS .

Nadat u uw BIOS hebt geconfigureerd , is het tijd om uw besturingssysteem te installeren . Controleer voor het bericht dat zegt: " Druk op F6 als u een niet-Microsoft SCSI -of RAID- stuurprogramma te installeren " bij het installeren van uw besturingssysteem en volg de instructies voor het installeren van de driver .
< Br >

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een wachtwoord ins…
·Problemen Mettler Weegschalen 
·Hoe te downloaden van een Flas…
·Hoe kan ik mijn router instell…
·Hoe maak je een Calcomp Plotte…
·Hoe maak je een gecomprimeerde…
·Hoe om bestanden te downloaden…
·Hoe om water te meten met de h…
·Hoe maak je een harde schijf o…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je draadloze instellingen wissen op …
·1990S Mac Computer Models 
·Hoe te Instant Replay Maak Met een PVR 
·Wat Computer rivalen van de MacBook ? 
·SD Card Issues 
·Hoe te om Uw E520 harde schijf upgraden 
·Hoe je C4580 
·Panasonic Toughbook Rotation Tool Veelge…
·Hoe Hook Up een CPU op een TV 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com