Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> ontsteken >> Content
Instructies voor een Kindle
Met de moderne technologie vordert elke dag om ons in staat om dingen te beleven in een meer handige manieren , is het geen verrassing dat Amazon meer dan liefhebbers van technologie en sceptici heeft gewonnen met zijn nieuwste lijn van de Kindle en Kindle DX ebook readers . De Kindle lijn van ebook readers kun je meer brengen dan een duizend boeken met u waar u ook gaat . Basis navigatie en gebruik

Om op je Kindle te schakelen , schuift u de schakelaar op de linker bovenhoek van het apparaat . U zult het startscherm , die alle lijsten van uw huidige Kindle boeken , kranten en blog abonnementen zien .

Gebruik de vijf-weg toggle knop aan de onderkant rechts van het apparaat om door de items te schuiven tot u hebt geselecteerd het boek dat u wilt lezen . Druk op de vijf - cursorknop om uw boek te openen en beginnen te lezen . U wordt automatisch doorverwezen naar de eerste pagina van het boek of de laatste pagina lezen . De Next Page knoppen aan weerszijden van het toestel zal draaien op de volgende pagina . De knop Vorige pagina brengt u een pagina terug .

Holding en schuiven van de schakelaar gaat uit van de Kindle . Als links op , zal de Kindle automatisch in een stand-by modus , het weergeven van een preprogramed beeld in plaats van de tekst .
Lettergrootte en Text - to-Speech

Als je havedifficulty lezen omdat het lettertype te klein is , verandert de lettergrootte door op de " Aa " knop naast de spatiebalk op de rechterkant van het toetsenbord . Dit zal de beschikbare lettergroottes, die u kunt wijzigen met de vijf-weg toggle knop weer te geven .

De " Aa " knop
zal je ook toestaan ​​op de Text - to-Speech functie van de Kindle te zetten , die zal voorlezen begint waar uw cursor op de huidige pagina . Amazon noten op haar website " U kunt heen en weer schakelen tussen lezen en luisteren , en je plek wordt automatisch opgeslagen . Pagina's automatisch draaien terwijl de inhoud wordt gelezen , zodat u kunt luisteren hands - free . Je kunt kiezen uit mannelijke en vrouwelijke stemmen , die worden versneld kan omhoog of vertraagd om uw voorkeur aan te passen . " Schakel de functie voor tekst - naar-spraak door te klikken op de knop Menu en selecteer Stop Text-to - Speech .

Om de definitie van een woord te zien , zet de cursor voor het woord aan de definitie op het display de onderkant van het scherm , met dank aan de ingebouwde woordenlijst .
Highlighting tekst en het maken van notities

Kindle
kun je aantekeningen maken tijdens het lezen zonder verstoring de tekst . Gewoon scrollen naar het gebied dat u wilt nota van te maken en begint te typen op het toetsenbord . Zodra u uw notitie klaar bent , selecteert en klik op de " opslaan noot " knop . Markeer lijnen door het bewegen van de cursor naar het eerste woord en het klikken op de vijf-weg toggle naar rechts , schuin je cursor . Klik dan elk woord of regel die u wilt markeren . Zodra u de passage hebt geselecteerd , klikt u op de vijf - cursorknop om de tekst te onderstrepen .

Bekijk
al uw notities en gemarkeerde tekst uit de " My Knipsels , " die is opgenomen met uw boeken op het beginscherm .

Aanvullende instructies
kan worden gevonden in uw Kindle gebruikershandleiding , vermeld op uw startscherm .

Previous: Next:
  ontsteken
·Heb Kindle eBooks Werk aan een…
·Hoe maak je een Kindle Restart…
·Hoe kan ik gratis reizen eBook…
·Kindle 1 User's Guide 
·Hoe kan ik een boek van mijn K…
·Hoe kan ik een boek verwijdere…
·Amazon Kindle Low - Battery pr…
·Mijn Kindle Is Stuck 
·Kunt u deze downloaden schoolb…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe te Slide Pictures Scan 
·Hoe maak je een Read - Only Memory Card …
·Hoe weet u wanneer een videokaart is sle…
·Een Midrange Server Definition 
·Dual Display Tricks 
·Waarom heb je nodig een moederbord in ee…
·Hoe afdrukken naar een Brother HL - 2170…
·Hoe om te kunnen Numbers Druk op een toe…
·Hoe maak je een PC voor Dummies Build 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com