Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Kan je werken terwijl defragmenteren van een schijf?
U kunt werken terwijl een defragmentatie programma draait op de computer , maar je zult een afname van de algehele snelheid van uw computer merken. Ook het werken op de computer , terwijl het defragmenteren vertraagt ​​het bestand verplaatsen proces, aangezien het programma een bestand dat is momenteel in gebruik niet kunnen bewegen . Computer -en softwarefabrikanten raden u de harde schijf van uw computer te wachten en te defragmenteren wanneer u uw computer niet gebruikt . Defragmenteren Process

Zoals u installeren en programma's en bestanden te verwijderen van de harde schijf van uw computer , nieuwe programma's en bestanden vul de lege ruimtes willekeurig . Defragmenteren programma reorganiseren van de bestanden en plaats ze in een bepaalde volgorde in plaats van verspreid over op het station . Defragmenteren ook versnelt bestand toegangstijd en algehele computer verwerkingstijd evenals beweegt bestanden die u het meest aan de " voorkant " van de harde schijf van uw computer te openen . Als defragmenteren programma van uw computer een bestand tegenkomt dat u gebruikt , het programma slaat op het bestand en gaat verder naar het volgende bestand .
Uitvoeren

Klik op de Windows- orb en voer " Schijfdefragmentatie " in het " Zoeken in programma's en bestanden " doos . Windows zoekt automatisch naar het programma en geeft het onder de rubriek Programma . Klik op de " Schijfdefragmentatie " link om het programma te openen . Klik op de "Analyze disk " knop om te bepalen hoeveel tijd het zal het programma naar de harde schijf te defragmenteren . Klik op de " Defragmenteren schijf " -knop om het defragmenteren te starten . Uw computer moet ten minste 15 procent vrije schijfruimte voor het programma Schijfdefragmentatie om het station te lopen en te defragmenteren. Als de schijf voldoende vrije ruimte heeft , zal het programma slechts gedeeltelijk de schijf te defragmenteren of vraagt ​​u om bestanden te verwijderen om ruimte vrij te maken voordat u het defrag proces .
Voltooiingstijdstip < br >

defragmenteren van de harde schijf van uw computer kan uren duren en is afhankelijk van hoe duizelig uit de bestanden zijn . Als je werk te doen op uw computer en het defragmenteren programma schat een uur of meer om het proces te voltooien , overweeg het defrag proces niet starten totdat u klaar bent met werken. U kunt ook beginnen met het proces aan het einde van je werkdag en laat het programma uit te voeren 's nachts , vooral als de geschatte defrag tijd is langer dan twee uur .
Controls

defragmenteren programma's bevatten ook " stop" en " Pauze" -knoppen , zodat je het proces kan stoppen en opnieuw starten het later als je nodig hebt om toegang te krijgen tot meer dan een bestand of programma op uw computer . Stoppen en pauzeren van het defrag proces verlengt de hoeveelheid tijd die het duurt om het proces te voltooien . Noot , Mac-systemen bevatten geen ingebouwde defragmentatie programma's, maar van derden defrag programma's zijn beschikbaar voor aankoop en gebruik .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe maak je Rails in een Cygwi…
·Document Vergelijking Software…
·Hoe je MSN Avatars verdienen m…
·Wat is een Log - File Analyzer…
·Hoe kan ik een verwijderde par…
·Hoe aan iedereen dat ik Gasthe…
·Hoe maak je Ghost een SATA har…
·Hoe kan ik downloaden WMV film…
·Hoe te DAA converteren naar ee…
  Related Articles
Hoe maak je Etiketten adres met Word Per…
Hoe te werken in OpenOffice 
Hoe krijg je toegang tot de Mini Toolbar…
Hoe verander je je huidige printerinstel…
Routebeschrijving naar Make a Dank u not…
Hoe kan ik Save My Documents in WordPad …
U kunt wijzigen van een JPG naar een Wor…
Kun je installeren Appleworks 6 op een M…
Kunt u lezen Open Office Docs op Microso…
  Software Articles
·Hoe kan ik een afbeelding in Powerpoint …
·Verf Peeling Borstels voor Photoshop 
·Hoe maak je een iTunes- bibliotheek verp…
·Hoe te Accounting Software kopen 
·Hoe te beperken een PDF bewerken in Acro…
·Hoe maak Winamp Lees Song titels in Cyri…
·Hoe maak je een puzzel in PowerPoint 
·Hoe maak je een Layer Mask in Photoshop …
·Hoe te Notes In een PDF op een Mac 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com