Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Hoe te UAM gebruiken
Tekst corporas zijn compilaties van literaire teksten , die door taalkundigen aan de literatuur van een taal met de meeste representatieve teksten van de bijbehorende cultuur heilig te verklaren . Met de komst van de elektronische bibliotheken en databanken , moderne taalkundigen hebben toegang tot zeldzame en voorheen ontoegankelijke teksten . Maar met de toegenomen beschikbaarheid van zeldzame tekst komt een verhoogde verantwoordelijkheid voor taalkundigen om nauwkeurig heilig te verklaren is een taal om teksten in hun corporas . En met de hulp van UAM CorpusTool , de lastige taak van het maken van tekst corporas is veel beter beheersbaar . Instructies
1

Download een gratis exemplaar van de UAM , installeert u het programma en start het. Klik op de knop van het programma "Start New Project " , en klik op ' Next ' in de wizard die verschijnt .

Type 2 een naam voor het project in de wizard " Geef een naam voor uw project " veld , en klik op ' Next '. Klik op de " ... " knop op de volgende pagina van de wizard om een ​​map te selecteren om uw project op te slaan . Klik op ' Next ' en klik op ' Voltooien '.
3

Klik op de " Layer New" knop om uw eerste annotatie toe te voegen aan uw project . Klik op " Next " in het eerste scherm van de New Layer wizard en typ een naam voor uw annotatie in de " Layer Name " veld . Klik op 'Volgende'.
4

Selecteer het type annotatie u wilt maken uit de opties op de volgende pagina van de wizard . U kunt ervoor kiezen om een document , segment , grammatica analyse of retorische structuur annoteren . Klik op " Next" nadat u uw keuze , en dan verder naar het einde van de wizard .
5

Klik op de knop "Uitbreiden Corpus " om tekst bestanden toe te voegen aan uw annotatie . Klik op " Next " in het eerste scherm van de " Add Files Assistant" wizard. Klik op de "Ik wil een bestand toe te voegen " optie om een enkel tekstbestand te importeren , of klik op de " ik wil een map met tekstbestanden toe " optie om een hele map te importeren .

klik 6 op de " ... " knop om de locatie van de map van uw dossier ( s ) en geef vervolgens op "Volgende . " Klik op de " Actie " knop naast tekstbestanden u ' d willen activeren voor uw annotaties , en selecteer vervolgens de optie ' Integreer ' uit het context menu dat verschijnt .
7

in elke andere gewenste lagen , naar aanleiding van de in stap 3 en 4 beschreven procedure . Als je klaar bent , gewoon het programma af te sluiten . Uw project wordt automatisch opgeslagen .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe de CyberPower Problemen 48…
·Hoe te Raw AVI converteren naa…
·Hoe maak je een wachtwoord in …
·Beschrijving van Spiceworks Mo…
·Hoe maak je een MP4 Digital Ti…
·Hoe maak je een UDF-lezer Conv…
·Hoe te gebruiken Ashampoo Inte…
·Hoe te RapidShare Link Lijsten…
·Hoe te Hardnekkige Programma's…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe Set Up Email groepen in Windows Emai…
·Uitleg foto Deluxe Work on Windows XP 
·Hoe maak je een Snow Scène in Photoshop…
·Hoe maak je een Reason Project File Reco…
·Hoe houd ik een Word- document openen op…
·Hoe de timing voor ondertitels in VLC Ve…
·GIMP Alternatieven 
·Wat is een Hidden Object in Avira ? 
·Hoe maak je een Excel -werkblad vanuit V…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com