Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> GIMP >> Content
GIMP Alternatieven
De GNU Image Manipulation Program is een populaire , gratis applicatie voor het bewerken en creëren van beelden . Compatibel met de meeste besturingssystemen , GIMP heeft een zeer aanpasbare gebruikersinterface met editing tools in dokken die zijn opgeslagen als tabbladen of vensters die kunnen worden verborgen of onthuld . GIMP bevat ook ondersteuning voor een verscheidenheid van soorten afbeelding die uitbreidbaar is met behulp van een downloadbare plug-in . Er zijn verschillende gratis en commerciële programma's die veel van de functies van GIMP en meer bieden . Paint.net

Paint.net
is een gratis image editing programma voor Windows dat de automatische functie-updates en een verscheidenheid van beeldbewerking effecten ondersteunt . Deze functies Paint.net automatisch upgraden naar de nieuwste versie en kunt u de basiseigenschappen van een afbeelding manipuleren en effecten toepassen. Het programma laat u afbeelding lagen maken om meerdere beelden te combineren door het stapelen van de beelden in de lagen boven op elkaar . Dit stelt u in staat om beelden samen te mengen terwijl de controle op de individuele eigenschappen van elk beeld . Paint.net onderhoudt ook een logboek van elke actie die je uitvoert , waardoor u specifieke acties ongedaan maken en opnieuw .
Foto Pos Pro

Photo Pos Pro bevat ondersteuning voor veel van de beeldbewerking en beschikbaar in GIMP manipulatie gereedschappen . Dit programma kunt u aangepaste penselen maken en ondersteunt een scala aan tools ontwikkeld voor het tekenen en manipuleren van lijnen , specifieke vormen, texturen en kleur effecten . Photo Pos Pro bevat ook tekst manipulatie tools die multi- getinte en maat - vormige tekst ondersteunen . Deze toepassing ondersteunt ook imago lagen en kan de gebruiker aangepaste beeldbewerking scripts die een reeks specifieke beeldbewerking opdrachten uitvoeren creëren . Met de verwerking functie batch , kunt u specifieke opdrachten van toepassing zijn op een groot aantal beeldbestanden met een enkel commando .
Photoshop

Photoshop Creative Suite 5 is een commercieel beeldbewerking programma dat is ontworpen voor professioneel gebruik . Deze applicatie omvat een verscheidenheid aan functies ook gevonden in GIMP en andere gratis programma's , inclusief de mogelijkheid om vervormde beelden en correct beeld perspectief en kleurovergangen scherpen . CS5 biedt ook de mogelijkheid om beelden met behulp van High Dynamic Range effecten en aangepaste kleur besturingselementen die u kunt gebruiken om afbeeldingen automatisch aanpassen manipuleren . CS5 biedt u ook de mogelijkheid om specifieke elementen van een afbeelding verplaatsen of verwijderen terwijl automatisch invullen van de hiaten om de continuïteit van de afbeelding te behouden .
Core Draw

Corel Draw X5 is een ander commercieel alternatief voor GIMP met een aanpasbare interface die de interface stijl van Microsoft Office , Adobe Illustrator of Photoshop emuleert . De Corel Draw software suite bevat veel van de kleur bewerken en beeldmanipulatie functies worden ondersteund door GIMP en Photoshop met twee programma's bekend als Corel Draw X5 en Corel Photo - Paint X5 . Deze programma's ondersteunen meer dan 300 soorten digitale camera's en zijn compatibel met Adobe Photoshop en Illustrator CS5 bestandsformaten . De Corel Draw suite wordt geleverd met meer dan 1000 lettertypen en 10.000 clip art beelden .

Previous: Next:
  GIMP
·Hoe maak je een GIMP Project S…
·Hoe kan ik een WMV converteren…
·Hoe maak je een kader rond een…
·Hoe maak je een Genius Tablet …
·Hoe maak je een Phoenix maken …
·Hoe kan ik kleur Een object in…
·Hoe het verhogen van fotoforma…
·Kan ik veranderen de Lens Flar…
·Hoe je 3 - D Zorg in GIMP 
  Related Articles
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Alternatieven voor AppleWorks 
Alternatieven voor Microsoft Office voor…
Alternatieven voor Windows Media Player 
Partition Magic Alternatieven voor Vista…
Alternatieven voor Chkdsk 
Desktop Search Alternatieven 
Partition Magic Alternatieven voor Windo…
Gratis alternatieven voor Snagit 
  Software Articles
·Hoe toegang Sorteer Query op veldwaarden…
·Hoe u Microsoft Office 2004 verwijderen 
·Hoe je lege cellen Zoek in een kolom in …
·Hoe maak je een tekstvak Link Maak in Wo…
·Een Microsoft Works Database Tutorial vo…
·Hoe te Karakter Sprites Maak in GIMP 
·Traktor DJ Tutorial 
·Hoe maak je een Excel -werkblad te zette…
·Hoe te Flac converteren naar MP3 Met Fre…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com