Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Routebeschrijving naar Make a Dank u nota nemen van Word
Een "dank u" nota is een manier om uw waardering te sturen naar iedereen die je voelt verdient het. Microsoft Word is een instrument dat kan worden gebruikt voor het maken van een bedankbriefje. Microsoft Word bevat voorgedefinieerde sjablonen die maken het doen van desktop publishing taken gemakkelijker . Gebruik een van deze sjablonen om uw eigen bedankbriefje. Ervaren gebruikers kunnen hun eigen mee te maken vanuit het niets , zonder het gebruik van de sjablonen . Met behulp van een sjabloon

Start een nieuw document op basis van een bedankbriefje template . U kunt sjablonen vanaf de website van Microsoft Office of rechts uit Word te downloaden . Om het te downloaden vanuit Microsoft Word 2007 , klikt u op de " Office " knop aan de linker gedeelte van het scherm , klik vervolgens op " Nieuw . " Er verschijnt een venster voor u om de sjabloon die u wilt gebruiken te vinden . Zoek de sjabloon en klik op "OK . "

In eerdere versies van Word , klikt u op " File " en vervolgens " Nieuw . " Een wizard zal u door het gehele proces van het selecteren en het starten van een nieuw document op basis van wat ik dank u sjabloon van je keuze .

De nieuwe template is op uw scherm . Pas de tekst door de tekst die er de nadruk op en in te typen wat je wilt zeggen . U kunt de afbeeldingen en illustraties door met de rechtermuisknop op te klikken of via de werkbalk tekening te wijzigen . Wijzig de illustraties naar iets anders of de kleur van de foto met de werkbalk .
Maken uit Rekfolie

Als je de desktop publishing vaardigheden , kunt u altijd bouwen het bedankbriefje van de grond af . Begin met het instellen van het papierformaat en de oriëntatie . In Microsoft Word 2007 , deze opties zijn aan de bovenkant van het scherm op het lint onder het tabblad " Pagina-indeling " . In eerdere versies van het programma , klik op " File " , dan " Pagina-instelling " . Een nieuw venster zal verschijnen voor u om deze instellingen te wijzigen . Het papierformaat en de oriëntatie is afhankelijk van het formaat van het papier dat u gaat uit te printen op , dus let op dat bij de selectie van deze instellingen .

Add clip art en graphics om het document
. U kunt gebruik maken van foto's die u hebt opgeslagen op uw computer of bestanden in de Microsoft Word . Om afbeeldingen in Word 2007 toe te voegen , klikt u op het tabblad "Invoegen " en kies " Clip Art " of "Foto's" uit de sectie Illustraties . Kies de gewenste afbeelding en klik op ' Invoegen ' . Voor eerdere versies , klikt u op "Invoegen" aan de bovenkant van de werkbalk en vervolgens "Images " uit het menu . U kunt regelen dan de locatie , de grootte en aanpassen van de beelden nadat ze zijn geplaatst .

Voeg een tekstvak . Een tekstvak maakt het gemakkelijk om tekst toe te voegen en te verplaatsen naar de gewenste locatie . U voegt een tekstvak op dezelfde manier als het toevoegen van afbeeldingen , maar in plaats van het kiezen van illustraties of afbeeldingen , kiest u " Tekst Box " . Typ uw bericht in het tekstvak en vervolgens aanpassen aan de manier waarop u dat wilt , kunt u de grootte en de kleur instellen met behulp van de opties in de werkbalken

Nadat u klaar bent met het maken en aanpassen van uw opmerking, opslaan . het of print het uit .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe u de lettergrootte in Wind…
·Hoe maak je een Backstage Pass…
·Hoe kan ik een aangepaste lett…
·Hoe je updates voor Word 2007 …
·Hoe te FineReader installeren 
·Hoe te Uitsnede Type in Photos…
·Hoe de Office Suite Trial 2007…
·Hoe kan ik een Trademark Symbo…
·Hoe kan ik meer dan een voetno…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een uitnodiging Maken Met tab…
·Hoe te boven-en ondergrenzen op Excel Zo…
·Hoe maak je een JPEG creëren Van PowerP…
·Hoe te Textures gebruiken GIMP uploaden 
·Hoe maak je een tabel met gegevens uit e…
·Gebruik van Adobe Photoshop CS3 
·Windows Vista Diagnostic Tools 
·Hoe kan ik een Word- bestand converteren…
·Hoe de Comma Verander naar een punt in d…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com